Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy ,szkoda tylko,że tak ,rzadko mogę wchodzić na dogo w wakacje to przesiedziałam .... no długo, a teraz na 10 min i tyle, bo ,albo z psem gdzieś,albo z znajomymi a jak nie to i to ,to się uczę(a przynajmniej muszę w końcu zacząć,bo obiecałam sobie systematyczność i,ze zawsze będę odrabiać zadania,ale no tak jakoś zawsze wychodzi,że się nie da :diabloti:).

Za to muszę się pochwaliś ,bo Doris złapała swojego pierwszego forhenda(tak??? dobrze mówię??)nie jakiegoś dalekiego,ale liczy się ,ze złapała :D:D

Posted

[quote name='Patik']Młoda już była na BARF-ie ,ale niestety częste wymioty (żółtą pianą) prawie codziennie, do tego jej łapczywość potrafiła połknąć ok,.20 cm kość razem z mięsem na prawdę wielki kawałek,potem to zwróciła.:shake: a nie mogłam jej trzymać ponieważ ona kość obgryza ok 40-50 min . Jakby nie było tam kość to wszystko było by ok, ale to jest tam podstawą,a nie mam możliwosci mielenia myślałam jeszcze nad gotowanym.

Zawsze jest jeszcze primex gdzie sa pomielone kosci a do gryzienia mozna wybierac mniejsze lub chrzastkowe sprawy :raz: a zaczynałaś od żwaczy? one regulują flore bakteryjna i po tym pies latwiej trawi mieso i kości ;)

https://lh4.googleusercontent.com/-uWIZE3rUMKE/UHunLZS7WwI/AAAAAAAAB_E/mfsDiHxx6sc/s600/image004.jpg ale super biegaja :loveu:

Posted

Nie dość ,ze Godzi odszedł, to teraz jeszcze KLUSEK :shake::-(
[*]
[*]
mam do oddania w Krakowie jednego 3 letniego samczyka, wykastrowanego,aktywnego i przemiłego. Nie chce ,aby został sam ,a nie mogę dokupić jak na razie drugiej i napewno nie będę mogla ;(

Co do jedzenia weterynarz na razie zalecił,ryż z rybką i warzywami (lub na zmiane jagniecina,królik itp)

Posted

Niestety :-(
Prawdopodobnie podciął sobie gardełko na kołowrotku ,wiec trochę moja wina,bo miałam im zrobić taki bezpieczny,ale cóź z tego jak już za późno :shake:

Posted

Bardzo przepraszam za braki w zdjęciach, ale nie mam czasu wstawić w tygodniu :oops: Bo ważniejsze jest dla mnie wyjście z psami np.a potem muszę się uczyć, i nie chce mi sie siedzieć na komputerze :oops: Ale dzisiaj coś wynajdę to wam pokaże :D

Posted

[quote name='Patik']Niestety :-(
Prawdopodobnie podciął sobie gardełko na kołowrotku ,wiec trochę moja wina,bo miałam im zrobić taki bezpieczny,ale cóź z tego jak już za późno :shake:
Biedulek :(

[quote name='Patik']Bardzo przepraszam za braki w zdjęciach, ale nie mam czasu wstawić w tygodniu :oops: Bo ważniejsze jest dla mnie wyjście z psami np.a potem muszę się uczyć, i nie chce mi sie siedzieć na komputerze :oops: Ale dzisiaj coś wynajdę to wam pokaże :-D
Polecam spróbować usiąść przed kompem, wygodniej niż na :evil_lol:
No wynajdę, wynajdę i chyba nic nie wynalazła :roll:

Posted

Nie wynalazłam :oops: Ale dziś już mam :)

w każdym bądź razie ,była śliczna pogoda,świeciło słoneczki i wszędzie była rosa

no ale wystarczy tych kwiatuszków itp.
MAm teraz takie splaszczone coś z wielkimi paczadłami

Posted

[quote name='Pestkaa']Super zdjęcia :)
I te psie harce :loveu:
Dziękujemy,a humorek bardzo dopisuje :D

[quote name='Bgra']dawno nas nie było:)przepiękne zdjęcia,chyba zapiszę się na jakąś sesję:loveu:
Zapraszamy:D

[quote name='unikatowydiament']Klusek

• przykro Nam bardzo

• Dziekuję ;)

[quote name='Ptysiak']https://lh5.googleusercontent.com/-3gCQOScIP-Y/UIOYa7U-sMI/AAAAAAAACAQ/wmbeWHJpO-U/s600/image009.jpg cudne!!!! :loveu:

Latająca Doris wymiata :evil_lol:

o a jakby inaczej,mogło być :diabloti:

[quote name='phase']Jak zawsze cudne dzieciaki. :):)

:D