phase Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-MvTByGpYdkw/UHunLfUAqaI/AAAAAAAAB_Q/D5c_8zpC7UE/s600/image005.jpg uwielbiam.:oops::loveu: Quote
Patik Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Dziękujemy ,szkoda tylko,że tak ,rzadko mogę wchodzić na dogo w wakacje to przesiedziałam .... no długo, a teraz na 10 min i tyle, bo ,albo z psem gdzieś,albo z znajomymi a jak nie to i to ,to się uczę(a przynajmniej muszę w końcu zacząć,bo obiecałam sobie systematyczność i,ze zawsze będę odrabiać zadania,ale no tak jakoś zawsze wychodzi,że się nie da :diabloti:). Za to muszę się pochwaliś ,bo Doris złapała swojego pierwszego forhenda(tak??? dobrze mówię??)nie jakiegoś dalekiego,ale liczy się ,ze złapała :D:D Quote
Ptysiak Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Gratulację dla Doriski!!! :evil_lol::loveu: Wybaczyłabym Ci jakbyś dała więcej zdjęć :mad::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Patik']Młoda już była na BARF-ie ,ale niestety częste wymioty (żółtą pianą) prawie codziennie, do tego jej łapczywość potrafiła połknąć ok,.20 cm kość razem z mięsem na prawdę wielki kawałek,potem to zwróciła.:shake: a nie mogłam jej trzymać ponieważ ona kość obgryza ok 40-50 min . Jakby nie było tam kość to wszystko było by ok, ale to jest tam podstawą,a nie mam możliwosci mielenia myślałam jeszcze nad gotowanym. Zawsze jest jeszcze primex gdzie sa pomielone kosci a do gryzienia mozna wybierac mniejsze lub chrzastkowe sprawy :raz: a zaczynałaś od żwaczy? one regulują flore bakteryjna i po tym pies latwiej trawi mieso i kości ;) https://lh4.googleusercontent.com/-uWIZE3rUMKE/UHunLZS7WwI/AAAAAAAAB_E/mfsDiHxx6sc/s600/image004.jpg ale super biegaja :loveu: Quote
Patik Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Nie dość ,ze Godzi odszedł, to teraz jeszcze KLUSEK :shake::-( [*] [*] mam do oddania w Krakowie jednego 3 letniego samczyka, wykastrowanego,aktywnego i przemiłego. Nie chce ,aby został sam ,a nie mogę dokupić jak na razie drugiej i napewno nie będę mogla ;( Co do jedzenia weterynarz na razie zalecił,ryż z rybką i warzywami (lub na zmiane jagniecina,królik itp) Quote
Patik Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Niestety :-( Prawdopodobnie podciął sobie gardełko na kołowrotku ,wiec trochę moja wina,bo miałam im zrobić taki bezpieczny,ale cóź z tego jak już za późno :shake: Quote
whiteterrier Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Kubuś jest taaaki cudowny :loveu: Doris to też urocza panna :cool3: Kiedy więcej zdjęć? Klusek [*] Quote
Patik Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Bardzo przepraszam za braki w zdjęciach, ale nie mam czasu wstawić w tygodniu :oops: Bo ważniejsze jest dla mnie wyjście z psami np.a potem muszę się uczyć, i nie chce mi sie siedzieć na komputerze :oops: Ale dzisiaj coś wynajdę to wam pokaże :D Quote
Ptysiak Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [quote name='Patik']Niestety :-( Prawdopodobnie podciął sobie gardełko na kołowrotku ,wiec trochę moja wina,bo miałam im zrobić taki bezpieczny,ale cóź z tego jak już za późno :shake: Biedulek :( [quote name='Patik']Bardzo przepraszam za braki w zdjęciach, ale nie mam czasu wstawić w tygodniu :oops: Bo ważniejsze jest dla mnie wyjście z psami np.a potem muszę się uczyć, i nie chce mi sie siedzieć na komputerze :oops: Ale dzisiaj coś wynajdę to wam pokaże :-D Polecam spróbować usiąść przed kompem, wygodniej niż na :evil_lol: No wynajdę, wynajdę i chyba nic nie wynalazła :roll: Quote
Patik Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Nie wynalazłam :oops: Ale dziś już mam :) w każdym bądź razie ,była śliczna pogoda,świeciło słoneczki i wszędzie była rosa no ale wystarczy tych kwiatuszków itp. MAm teraz takie splaszczone coś z wielkimi paczadłami Quote
Patik Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 i latające też się znajdzie :D i znowu gapiące się i morda moja uśmiechnięta sarenka i nietoperz Quote
Pestkaa Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Super zdjęcia :) I te psie harce :loveu: Quote
Bgra Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 dawno nas nie było:)przepiękne zdjęcia,chyba zapiszę się na jakąś sesję:loveu: Quote
Ptysiak Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-3gCQOScIP-Y/UIOYa7U-sMI/AAAAAAAACAQ/wmbeWHJpO-U/s600/image009.jpg cudne!!!! :loveu: Latająca Doris wymiata :evil_lol: Quote
Patik Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [quote name='Pestkaa']Super zdjęcia :) I te psie harce :loveu: Dziękujemy,a humorek bardzo dopisuje :D [quote name='Bgra']dawno nas nie było:)przepiękne zdjęcia,chyba zapiszę się na jakąś sesję:loveu: Zapraszamy:D [quote name='unikatowydiament']Klusek przykro Nam bardzo Dziekuję ;) [quote name='Ptysiak']https://lh5.googleusercontent.com/-3gCQOScIP-Y/UIOYa7U-sMI/AAAAAAAACAQ/wmbeWHJpO-U/s600/image009.jpg cudne!!!! :loveu: Latająca Doris wymiata :evil_lol: o a jakby inaczej,mogło być :diabloti: [quote name='phase']Jak zawsze cudne dzieciaki. :):) :D Quote
whiteterrier Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Cudaśne zdjęcia :evil_lol: Latająca Dori a w tle czajacy się BC... :diabloti: Quote
betty_labrador Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 o zdjecia :loveu: jakie śliczne pajeczynki, kwiatki oh :D a te w biegu i tak wymiataja :) :loveu: Quote
Milena9 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-24_mtQCAxY8/UIOYY5pzfmI/AAAAAAAAB_o/1kc7b7kuF_E/s600/image002.jpg Ja latam ;) Quote
Recommended Posts