whiteterrier Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 phase napisał(a):U mnie tak samo.... Ale w sumie Żabci to pasuje. :roll: A mój fioła dostaje... Dobrze, że niedawno u groomera był bo nie wiem co z tym futrem by zrobił.. Ale trafia go coś bo on nie lubi za bardzo siedzieć i nic nie robić... :angryy: Quote
Patik Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Moje też gorąca nie lubią, no chyba ,ze nad wodą :D ale ja kocham lato :D Quote
whiteterrier Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Ja wolę wiosnę bo wtedy jest w sam raz ani za ciepło ani za zimno :D Quote
phase Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 No i wiosną wszystko kwitnie, jest kolorowo i tak ładnie. :D Moja to jakaś dziwna jest, naprawdę. :roll::evil_lol: Quote
Patik Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Wiosna też nie jest zła,ale ja kocham wodę ,a na wiosnę ciężko się kąpać :evil_lol: No jedynie na basenie ,ale to nie to samo :D A zresztą wakacje :lol: A jeszcze do Barfiarzy czy Doris aby na pewno może jeść całe kości z kurczaka ,bo na forum shih tzu słyszałam,że nie wolno wiec już nie wiem ,bo ja nie mam gdzie mielić;/ Quote
whiteterrier Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Każdy woli coś innego, ja wprost uwielbiam zimę <3 Lubię zimno odkąd pamiętam i mieć czerwone poliki od mrozu haha :D Amoor tez lubi zimę, więc się dobraliśmy ;p Tylko ciężko go w śniegu znaleźć :shake: Och BARf jak ja żałuję,że mam psa alergika na drób :/ Ale je coś podobnego jak BARF tylko, że karme też je ;D Quote
Patik Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Doris o dziwo ma alergię na drób,ale tylko w karmach:???: Quote
Patik Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 A pewnie wam nie pokazywałam,ale mam zdjęcia z wczoraj mojej kupy kłaków z piłka :P na początku rozgrzewka :D joga i truchcik a może jeszcze przekąska?? a teraz już można wygrać, yyyyy znaczy grać :evil_lol: no ruszaj się ty wstrętna piłko. Quote
Patik Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Moja,moja ej ona znowu się nie chce ruszać no dobra pokaże jej jak się to robi Zossstaw tą piłkę,kto Ci w ogóle pozwolił ją dotknąć??!!!:diabloti: Quote
Patik Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 i pośladki w górę chciała wybić górą ,ale średnio jej się to udało ;p a teraz to jakby nie ten kucyk,to nie byłoby wiadomo gdzie głowy szukać:diabloti: Quote
Patik Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 i chwila odpoczynku i przytulaski z piłką(,tak na prawdę chciała zamienić ja w wampira, tylko biedna Doris nie wiedziała gdzie piłka ma szyję) nie odzywam się do niej ,bo się nie turlika znowuu. i uśmiech Mam Cie na oku :cool3: Quote
Patik Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 i buzi na przeprosiny i już się nie obrażam jak nie chcesz to się nie turlikaj \ Jak wyskoczyłaś to sama sobie zejdź, czyli foch Doris:D I mecz się skończył było 2:0 dla Doris Quote
rashelek Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-KJ9BEImdaqM/UBDrWY3-zzI/AAAAAAAABEk/ZkHxK_A25pE/s512/image009.jpg https://lh3.googleusercontent.com/-YFAWGCpRDOg/UBDrZ4w7nOI/AAAAAAAABFs/LSWqSiIEERU/s600/image017.jpg Kocham ją po prostu, niesamowita jest :lol: :loveu: Quote
phase Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Patik napisał(a): Zossstaw tą piłkę,kto Ci w ogóle pozwolił ją dotknąć??!!!:diabloti: No opis do zdjęcia bezcenny!!! :roflt::roflt: :roflt: :diabloti: Niuniaaa https://lh3.googleusercontent.com/-QOIeZVQJkxg/UBDrdJ7-fKI/AAAAAAAABGc/CrkpUrv_G0k/s600/image025.jpg :loveu: A gdzie Kubosław?? :mad: Quote
whiteterrier Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Hahah cudowne te foty :D Ale mam Cię na oku rozwaliło mnie po całości xd Amoor kocha takie wielkie piłki. Ostatnio jedną zakochał na śmierć... :shake: Ale mojej mu nie dam. :diabloti: Quote
Patik Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Dziękujemy wszystkim;) dzisiaj idziemy znowu rozegrać mecz phase napisał(a):No opis do zdjęcia bezcenny!!! :roflt::roflt: :roflt: :diabloti: Niuniaaa https://lh3.googleusercontent.com/-QOIeZVQJkxg/UBDrdJ7-fKI/AAAAAAAABGc/CrkpUrv_G0k/s600/image025.jpg :loveu: A gdzie Kubosław?? :mad: A Kubosław wolał się schować:P:P Quote
whiteterrier Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Musisz ją zapisać do Polskiej kadry ! :D To może wreszcie wyjdziemy z grupy... :shake: Tylko musisz się uwijać bo MŚ tuż,tuż. Fornalik na pewno ją przyjmie :D Quote
Patik Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Za późno już ja zapisałam,ale jej nie przyjęli ,bo stwierdzili ,że za dobra jest i inni będą czuć się gorsi:evil_lol::P Quote
whiteterrier Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Oj jaka szkoda :c TO znów z grupy nie wyjdziemy :shake: XD Quote
Oscar Patric Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Patik napisał(a):i chwila odpoczynku i przytulaski z piłką(,tak na prawdę chciała zamienić ja w wampira, tylko biedna Doris nie wiedziała gdzie piłka ma szyję) nie odzywam się do niej ,bo się nie turlika znowuu. i uśmiech Mam Cie na oku :cool3: a te minki,normalnie rozbrajają:) mizianki zasyłamy Quote
Ptysiak Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Patik napisał(a):W 30 min się uporała,ale poszłoby szybciej gdyby nie to że przez 10 minut obczajała po co jej zęby trzonowe :evil_lol: :evil_lol: dobre :evil_lol: https://lh4.googleusercontent.com/-KJ9BEImdaqM/UBDrWY3-zzI/AAAAAAAABEk/ZkHxK_A25pE/s512/image009.jpg o mamusiuuuuuu :loveu::loveu::loveu: Ona jest niesamowita !!! :loveu: Quote
Patik Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 dziękujemy :D dzisiaj skorzystaliśmy z chłodnej pogody i wzięłam psiaki na rower potruchtały jakieś 15 minut i nie miały dość:diabloti: ale stwierdziłam,że jak na pierwszy raz im wystarczy jak będzie chłodno to jutro też się wybieramy :D Ważne ,że im się podoba, a Doris musi wyrobić sobie mięśnie:cool3: bo z tym to kiepsko (dobrze,że nie umie czytać,chyba,bo z nią to nigdy nic nie wiadomo :]) Quote
Joann Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 to zjecie jak wcina kurczaka jest jak z horroru ehhehehe. u mnie dziś upał i psom nic sie nie chciało... Quote
Patik Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 U nas trochę duszno było ,ale dopiero od 17 tak do teraz :D A jeszcze wylądowaliśmy w lesie ,bo odwiedzaliśmy ciocię, musiałam wejść z Doris do lasu ,bo obok na siku itp. a tu grzybki i zostałyśmy jeszcze chwilkę, a Młoda na początku trochę nieswoja a potem szalała jak nigdy :D Quote
Recommended Posts