barb Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='Guliwer89']Do dzieci przytulak wszystko się zgadza, co do agresji to mu się zdarza tylko do psów i jest to wynik zazdrości o człowieka nie polecam do domu z innym psem[/QUOTE] [quote name='Guliwer89']Ja nie polecam ani z psem ani z suczką ale najlepiej jak inni się wypowiedzą[/QUOTE] Guliver, w jakim okresie udzielaleś się na wątku Barta ? Quote
dexterka Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 (edited) Zrobiłam trochę zdjęć Bartowi- szału nie ma, bo zdjęcia komórkowe. Nie chciałam dzisiaj dodatkowo chłopaka stresować aparatem. Utworzyłam mu album na picassie, bo tam najłatwiej wrzucać mi zdjęcia i potem wszystkie są w jednym miejscu. [URL]https://picasaweb.google.com/109402763238656555159/Bart[/URL] Już wcześniej było tu pisane ,że Bart to uciekinier, także bardzo na niego uważamy. Ja mam teren podzielony na dwie części - część ogrodową z płotem ok 1,60m plus żywopłot ok 1,80. Myślę,że jest to nie do przeskoczenia dla Barta , ale mimo wszystko nawet na sekundkę nie zostaje sam. Jeżeli chodzi o umowę to dla mnie było jasne,że legalnie działający hotelik takie umowy podpisuje. Cieszę się ,że Bogusik się zgodziła:) Skontaktuje się z nią na pw i ustalimy szczegóły. Edited May 11, 2014 by dexterka Quote
barb Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Dziekujemy za zdjecia.:lol: Przeczytalam na starym watku, ze fotografowanie podobno Barta nie stresuje ;) Czy fotki mozna wykorzystać do ogłoszeń i czy w ogloszeniach moze być numer Twego hoteliku ? ps [SIZE=1]Nie widać po Bartusiu wielkiej nadwagi.[/SIZE] :lol: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-91cN9TWWhUM/U2_D3uA28tI/AAAAAAAACGA/rBmY7XxR0Ro/w671-h503-no/IMG_20140511_111519.jpg[/IMG] Quote
dominikabankert Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 boze zebym ja wiedziala ze to moje zycie dalej bedzie na pewno w polsce to zaraz bym go adoptowala uwielbiam tego psa Quote
dexterka Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Foteczki oczywiście można wykorzystać. Nr może być do mnie 695 988 940. Polecam zrobić ogloszenia na Opole i Wrocław. Jutro postaram się o lepsze zdjecia. Doda dodaj prosze link do albumu Barta do pierwszego postu jak będziesz miała chwilę Quote
barb Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='dexterka']Foteczki oczywiście można wykorzystać. Nr może być do mnie 695 988 940. Polecam zrobić ogloszenia na Opole i Wrocław. Jutro postaram się o lepsze zdjecia. Doda dodaj prosze link do albumu Barta do pierwszego postu jak będziesz miała chwilę[/QUOTE] Dziekuję. Na razie zrobilam jedno na Opole ze starymi fotami. Teraz dodam nowe i bedę dłubać kolejne. [quote name='barb']Zrobilam Bartowi wyróznione ogloszenie na olx [URL]http://olx.pl/oferta/bart-pies-idealny-dzieciolubny-przytulak-do-adopcji-CID103-ID5SCa1.html[/URL] Na razie ze starym tekstem (do psów przyjacielski) i zdjęciami. W razie potrzeby bedę na bieżąco edytować. Telefon jest Dexterki, mail mój.[/QUOTE] Doda, może link do ogloszenia też dasz w pierwszym poście ? Jesli ktoś może udostepniać na fb to bardzo proszę. A może ktoś ma pomysl na lepszy tekst ? Quote
barb Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='sharka']fajnie chłopak wygląda :][/QUOTE] I usmiechnięty :lol: Quote
Bogusik Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='dexterka']Zrobiłam trochę zdjęć Bartowi- szału nie ma, bo zdjęcia komórkowe. Nie chciałam dzisiaj dodatkowo chłopaka stresować aparatem. Utworzyłam mu album na picassie, bo tam najłatwiej wrzucać mi zdjęcia i potem wszystkie są w jednym miejscu. [URL]https://picasaweb.google.com/109402763238656555159/Bart[/URL] Już wcześniej było tu pisane ,że Bart to uciekinier, także bardzo na niego uważamy. Ja mam teren podzielony na dwie części - część ogrodową z płotem ok 1,60m plus żywopłot ok 1,80. Myślę,że jest to nie do przeskoczenia dla Barta , ale mimo wszystko nawet na sekundkę nie zostaje sam. Jeżeli chodzi o umowę to dla mnie było jasne,że legalnie działający hotelik takie umowy podpisuje. Cieszę się ,że Bogusik się zgodziła:) Skontaktuje się z nią na pw i ustalimy szczegóły.[/QUOTE] Barcik potrzebuje jeszcze trochę czasu,na to,aby nowe miejsce uznał za swoją "przystań"Ja to zawsze nazywam stanem przejściowym,czyli "siedzeniem na walizkach"On nie wie,czy to potrwa tylko chwilę i wróci do poprzedniego miejsca,z którym przecież się bardzo związał.dexterko,czy dzisiaj już choć trochę ruszył jedzenie?Pije wodę? Jeżeli mogę podpisać umowę z Twoim hotelikiem,to ją podpiszę,bo nikt niestety,ale się do tej pory nie zgłosił.To jest warunek hotelikowania i bez tego nie ma mozliwości,aby w nim pozostał. dexterko....:smile: [quote name='dexterka']Foteczki oczywiście można wykorzystać. Nr może być do mnie 695 988 940. Polecam zrobić ogloszenia na Opole i Wrocław. Jutro postaram się o lepsze zdjecia. Doda dodaj prosze link do albumu Barta do pierwszego postu jak będziesz miała chwilę[/QUOTE] Trzeba będzie jeszcze pomyśleć nad ogłoszeniami i trzeba będzie mu zrobić dużo ogłoszeń Quote
baster i lusi Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 (edited) Rozliczenie finansów Barta. Gdy spłyną pieniążki z bazarku Ewy wpiszę całość. [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]Deklaracje wpłacone [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]. + 253 zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]MAJ [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][COLOR=#000000] * [/COLOR][B]Yana[/B][COLOR=#000000] - 20 zł zapłacony 01,02,03,04[/COLOR][B] [COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] yolanovi 15 zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][B][B][B][COLOR=#000000]zapłacony[/COLOR][/B][/B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] 01,02,03,04,05[/COLOR] [COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] Magolek- 20 zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][COLOR=#000000]zapłacony[/COLOR][/B][/B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] 01,02,03,04,05[/COLOR][B][B][B][B] [COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - 25 zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][COLOR=#000000]zapłacony[/COLOR][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] 01,02,03,04[/COLOR][B] [B][COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]dominikabankert 10 zł [/COLOR][/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][COLOR=#000000]zapłacony[/COLOR][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] 01.[/COLOR][B][B][B] [B][COLOR=#000000]* wojtuś 20 zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][COLOR=#000000]zapłacony[/COLOR][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] 01,02,03,04[/COLOR][B][B][B] [COLOR=#000000]*erka - 20 zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][COLOR=#000000]zapłacony[/COLOR][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] 01,02,03,04,05,06 *czorcik 01,02,03,04 wycofana deklaracja *kolega Czorcika 01,02,03,04 wycofana deklaracja * P.Mira (miryca) 100 zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][COLOR=#000000]zapłacony[/COLOR][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] 01,02,03,04,05[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] * Lida 05, [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]MAJ [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]. + 253 zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]MAJ [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][COLOR=#000000] * [/COLOR][B]Yana[/B][COLOR=#000000] - 20 zł wpłynęło zł [/COLOR][B] [COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] yolanovi -15 zl wpłynęło 15 zł 02.05.[/COLOR] [COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] Magolek- 20 zł- wpłynęło 20 zł [/COLOR][B][B][B][B] [COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - 50 zł za marzec,kwiecień. ujęta w marcu[/COLOR][B] [B][COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]dominikabankert[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000] 10 zł[/COLOR][B][COLOR=green][COLOR=#000000] brak wpłaty luty,marzec,kwiecień[/COLOR][/COLOR][B][B] [B][COLOR=#000000]* wojtuś 20 zł wpłynęło [/COLOR][B][B][B] [COLOR=#000000]*erka - 20 zł wpłynęło 120 zł zapłacone do czerwca *czorcik 20 zł wpłynęło *kolega Czorcika 20 zł * P.Mira (miryca) 100 zł Jednorazowe Bogsik 205 zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]================================== Razem 613 zł - opłata za hotel 285 zł ==================== +328 zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][TABLE="class: cms_table_alternate_rows cms_table_ourTable cms_table_fullwidth, width: 775"] [TR="class: cms_table_light"] [TD="align: center"]2014-05-10[/TD] [TD="align: center"]Przelew z rachunku[/TD] [TD="align: center"][B]Nr rach. przeciwst.:[/B] [B]Dane adr. rach. przeciwst.:[/B] HOTEL DLA PSÓW MOKRY NOSEK [B]Tytuł:[/B] ZA HOTEL BARTA OD 23.04.DO 10.05.2014 18X12 ZŁ 216 ZA KARMĘ 54 ZŁ I ZA OBROŻĘ P/PCHŁOM 15 ZŁ RAZEM 285 ZŁ[/TD] [TD="align: right"][COLOR=#DD0000]-285,00 PLN[/COLOR][/TD] [/TR] [/TABLE] [/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] * [/COLOR][B]Yana[/B][COLOR=#000000] - 20 zł wpłynęło zł [/COLOR][B] [B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - 50 zł wpłynęło zł[/COLOR][B] [B][COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]dominikabankert[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000] 10 zł[/COLOR][B][COLOR=green][COLOR=#000000] wpłynęło zł[/COLOR][/COLOR][B][B] [B][COLOR=#000000]* wojtuś 20 zł wpłynęło zł[/COLOR][B][B][B][COLOR=#000000] *czorcik 20 zł wpłynęło *kolega Czorcika 20 zł * P.Mira (miryca) 100 zł wpłynęło 100 zł 13.05. * Lida 50 zł wpłynęło 50 zł 13.05.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B] Edited May 14, 2014 by baster i lusi Quote
dominikabankert Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 rozumiem na teraz ma bart 328 zl w tym tyg przyleca moje 200zl to bedzie ponad 500 plus bazarek cioci gonzalesowej i barb wiec widac swiatelko w tunelu.... Quote
Bogusik Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 baster i lusi, rozumiem,że czorcik i kolega czorcika wpłacili ostatnia deklarację,teraz w maju?Szkoda,że tak naprawdę,nie leży im na sercu Bart,a jakieś swoje ego-ambicje.Potrafiłabym zrozumieć wycofanie stałej deklaracji,ale przynajmniej z zaznaczeniem,że płacę np.jeszcze przez 3-mce.Przykre...:shake: Mam nadzieję,że takie "niespodzianki"nie będą miały więcej miejsca...:smile: Quote
Bogusik Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Jeszcze jedno...Jeżeli była osoba odpowiedzialna i podpisała umowę z Mokrym Noskiem,to ona w świetle prawa nadal nią jest.Kto więc podpisał umowę?Ponawiam pytanie,co nie oznacza,że wycofuję się z podjęcia decyzyjnej opieki nad Bartem.Jeżeli taka osoba była/jest to powinna podpisać umowę z nową osobą decyzyjną,tym samym,zrzekając się praw i obowiązków do psa.Jeżeli się mylę,to proszę mnie poprawić.... Quote
Lida Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Zrobiłam starły przelew na 12 miesięcy. Każdego 13-go dnia miesiąca będzie ode mnie wpływało 50 zł. Quote
Bogusik Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='Lida']Zrobiłam starły przelew na 12 miesięcy. Każdego 13-go dnia miesiąca będzie ode mnie wpływało 50 zł.[/QUOTE] Ciocia,to naprawdę bardzo miła niespodzianka i pomoc dla Barcika :smile: Pięknie dziękujemy!:smile: Quote
Martika&Aischa Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 ależ z tego naszego Barta fajny pychol :lol: Niech zatem trafi do domu bez innych psiaków skoro jest taki zazdrosny :) trzeba by go jeszcze "sprawdzic" na koty ;) Quote
Doda_ Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 Juz dodaje te linki do pierwszego postu, śliczny Bart, nie widać nadwagi..:oops: może zdjęcia kłamią :cool3: Bogusik ma racje, jeśli była podpisywana umowa z Mokrym noskiem to trzeba ją rozwiązać. Z jakiego powodu Czorcik wycofała swoją deklarację? bo Bart zmienił hotelik ? Przykre.... ja póki co , nie moge stałej zadeklarować :( Quote
Doda_ Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 pozmieniałam trochę w pierwszym poście. Kogo podać jako osobę do kontaktu ? usunęłam Kasię, a wojtek ? tekst do ogłoszeń wziąc z tego ogłoszenia barb ? Quote
Marta72 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 niesamowite jak ten chłopak otwarty jest na człowieka! w nowym miejscu taki umiechnięty:) Quote
barb Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='dominikabankert']rozumiem na teraz ma bart 328 zl w tym tyg przyleca moje 200zl to bedzie ponad 500 plus bazarek cioci gonzalesowej i barb wiec widac swiatelko w tunelu....[/QUOTE] W zeszlym tygodniu wplacilam 15 zl. na tytule przelewu powinno być barb+sharka Z bazarku Ewy jest około 120. :lol: Dziś ostatni dzień. Trzeba go trzymać na pierwszej Czy osoby. ktore podarowaly fanty, w razie ich nie sprzedania, przekazują je na następny bazarek dla Barta ? I czy znajdzie się ktoś kto by szybko zrobił , zostawiając kilka wolnych postów na dodanie nowych fantow ? [quote name='Bogusik']baster i lusi, rozumiem,że czorcik i kolega czorcika wpłacili ostatnia deklarację,teraz w maju?Szkoda,że tak naprawdę,nie leży im na sercu Bart,a jakieś swoje ego-ambicje.Potrafiłabym zrozumieć wycofanie stałej deklaracji,ale przynajmniej z zaznaczeniem,że płacę np.jeszcze przez 3-mce.Przykre...:shake: Mam nadzieję,że takie "niespodzianki"nie będą miały więcej miejsca...:smile:[/QUOTE] Czorcik faktycznie wycofala deklaracje i jej kolega też ? Jest to gdzieś napisane ? [quote name='Bogusik']Jeszcze jedno...Jeżeli była osoba odpowiedzialna i podpisała umowę z Mokrym Noskiem,to ona w świetle prawa nadal nią jest.Kto więc podpisał umowę?Ponawiam pytanie,co nie oznacza,że wycofuję się z podjęcia decyzyjnej opieki nad Bartem.Jeżeli taka osoba była/jest to powinna podpisać umowę z nową osobą decyzyjną,tym samym,zrzekając się praw i obowiązków do psa.Jeżeli się mylę,to proszę mnie poprawić....[/QUOTE] [quote name='Lida']Zrobiłam starły przelew na 12 miesięcy. Każdego 13-go dnia miesiąca będzie ode mnie wpływało 50 zł.[/QUOTE] [quote name='Bogusik']Ciocia,to naprawdę bardzo miła niespodzianka i pomoc dla Barcika :smile: Pięknie dziękujemy!:smile:[/QUOTE] :lol: [quote name='Martika@Aischa']ależ z tego naszego Barta fajny pychol :lol: Niech zatem trafi do domu bez innych psiaków skoro jest taki zazdrosny :) trzeba by go jeszcze "sprawdzic" na koty ;)[/QUOTE] Poczekajmy może na informacje od dexterki. Na razie może nie pisać w ogloszeniach, że ne nadaje się do innych psow ? [quote name='Doda_']Juz dodaje te linki do pierwszego postu, śliczny Bart, nie widać nadwagi..:oops: może zdjęcia kłamią :cool3: Bogusik ma racje, jeśli była podpisywana umowa z Mokrym noskiem to trzeba ją rozwiązać. Z jakiego powodu Czorcik wycofała swoją deklarację? bo Bart zmienił hotelik ? Przykre.... ja póki co , nie moge stałej zadeklarować :([/QUOTE] Barcik chyba zawsze "dobrze" wyglądal, nawet na zdjęciach sprzed czterech lat.;) Quote
baster i lusi Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Barb jest Wasz przelew ale nie zapisałam bo nie wiedziałam czy to jest bazarek czy bezpośrednio dla Barta. Quote
barb Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='baster i lusi']Barb jest Wasz przelew ale nie zapisałam bo nie wiedziałam czy to jest bazarek czy bezpośrednio dla Barta.[/QUOTE] Ten jest bezpośrednio dla Barta. Przepraszam, jesli coś nie tak zaznaczyłam w tytule przelewu. Wyliczylam, że w maju hotel Barta wyniesie 270,90 zl. 400:31 (liczba dni w miesiącu) x 21 (pobyt w hotelu od 11.05.2014) = 270,90 zł Dexterko, dobrze. Jeśli nie to proszę o poprawienie. Najważniejsze, że Bartuś jak na razie jest wypłacalny :lol: Quote
baster i lusi Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='Czorcik']trochę jestem zaskoczona że chcecie zabrać Barta z Noska , ale cóż .... Niestety ja nie wspieram psów w hotelikach których nie znam, chociażby ze względu na sytuacje których jest opisywanych coraz więcj na dogo.[/QUOTE] [quote name='Czorcik']dlatego że wiem, że ma tam dobrze, wiem jak jest traktowany, jak żyje, znowu mu zmieniać warunki , po co ? Nie widzę najmniejszego sensu, tylko kolejny raz dodatkowy stres :(.[/QUOTE] [quote name='Czorcik']nie musisz do mnie pisać z 5 wykrzyknikami, ja rozumiem co czytam, :) ale uważam że jako jedna z osób które utrzymują Barta w tym hotelu mam prawo głosu i swoja opinię wyraziłam.[/QUOTE] [quote name='Czorcik']zapytam, na pewno zapytam, myślę że może bym wzięła karmę na siebie[/QUOTE] [quote name='Czorcik']Ponieważ moja przygoda z dogomania dobiegła końca, chciałam wszystkim znajomym i mniej znajomym podziękować :) A Bartowi życzyć powodzenia w dalszej drodze :)[/QUOTE] Po postach Czorcika wywnioskowałam,że odchodzi z watki i dogo.Jeśli wpłynie deklaracja na pewno o tym napiszę. Quote
Agata P Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='Bogusik'] Trzeba będzie jeszcze pomyśleć nad ogłoszeniami i trzeba będzie mu zrobić dużo ogłoszeń[/QUOTE] Właśnie ciągle powtarzam ,że żeby pies znalazł dom potrzebne są ogłoszenia ,dużo ogłoszeń i nieważne w jakim jest hoteliku. Bez ogłoszeń domu nie znajdzie tym bardziej że Bart ma już ok. 7 lat. Ja część ogłoszeń biorę na siebie ,w miarę możliwości czasowych będę go ogłaszać .(na dzień dzisiejszy mam mało czasu ,mam 2 szczyle na bdt ) postaram się mu w tym tygodniu zrobić ze 2 "pakiety''ogłoszeń (ogłaszam na 12-15 portalach tych moim zdaniem najbardziej skutecznych ) A Barcik cudny ,jak zawsze :loveu: Quote
barb Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 To może podzielmy się - Ty bedziesz robić na Wroclaw a ja na Opole, jak sugerowała Dexterka. :lol: Czy może tak być ? Quote
Recommended Posts