Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Bart już odebrany :):):) czuł się jak u siebie i za nic nie chciał wsiąsc do samochodu ale w końcu się udało. Jest bardzo bardzo dobrze odżywiony wręcz grubasek z niego ;) Podróż go troszeczkę stresuje więc dziewczyny postanowiły nie robic po drodze postojów tylko zawiezc chłopaka jak najszybciej na miejsce i oszczędzic mu stresu ;) głasków oczywiście się domaga od początku i sam podstawia główkę do miziania :) Kochany z niego psiak :)

Trzeba na początku uważac bo Bart podobno zaczepiany przez innego psa potrafi się odgryźc.[/QUOTE]
Czuł się jak u siebie...miejmy nadzieję, że nie robimy mu tymi przenosinami krzywdy, że szybko zaaklimatyzuje się w nowym hotelu...
Dziekujemy wlaścicielce za wyposażenie Bartusia w smycz i obrożę.
baster i lusi, za tę obrożę przeciwkleszczową Pani Małgosia jakoś bardzo tanio policzyła. Wczoraj byłam u weta i tam obroża przeciwkleszczowa na średniego psa byla w cenie 50 zł, na dużego 80 zł.

Posted

[quote name='barb']Czuł się jak u siebie...miejmy nadzieję, że nie robimy mu tymi przenosinami krzywdy, że szybko zaaklimatyzuje się w nowym hotelu...
baster i lusi, za tę obrożę przeciwkleszczową Pani Małgosia jakoś bardzo tanio policzyła. Wczoraj byłam u weta i tam obroża przeciwkleszczowa na średniego psa byla w cenie 50 zł, na dużego 80 zł.[/QUOTE]
zaklimatyzuje sie bo on jest bardzo przyjacielski i radosny plus czlowiekolubny............tylko szkoda ze z ogloszen tel brak az niemozliwe takie zdjecia jego same sie prosza o adopcje

Posted

[quote name='dominikabankert']zaklimatyzuje sie bo on jest bardzo przyjacielski i radosny plus czlowiekolubny............tylko szkoda ze z ogloszen tel brak az niemozliwe takie zdjecia jego same sie prosza o adopcje[/QUOTE]

Domi nie martw się kochana :) wspólnymi siłami z pomocą hoteliku znajdziemy Bartowi fajny dom :) nie tracę nadziei :) absolutnie ;)

Posted (edited)

Na wątku jamniorka podziekowalam za kontakt ;), ktory zresztą zawdzięczamy Dexterce :lol:

Edited by barb
usunięcie cytatu
Posted

[quote name='barb']Czuł się jak u siebie...miejmy nadzieję, że nie robimy mu tymi przenosinami krzywdy, że szybko zaaklimatyzuje się w nowym hotelu...
baster i lusi, za tę obrożę przeciwkleszczową Pani Małgosia jakoś bardzo tanio policzyła. Wczoraj byłam u weta i tam obroża przeciwkleszczowa na średniego psa byla w cenie 50 zł, na dużego 80 zł.[/QUOTE]

a jakiej firmy ma obroże?

Posted

[quote name='Malgoska']a jakiej firmy ma obroże?[/QUOTE]
Tego nie wiemy. Cena zależy od firmy ?
Poza tym dowiedzialam się, że one wystarczaja przeciętnie na trzy miesiące.

Posted

[quote name='Malgoska']no jasne
taką badziewna która dziala przez kilka tygodni to juz za 20 pare zl kupisz[/QUOTE]

Prawda ? :) i za dyszkę się kupi na upartego ;) porządna obroża przeciw kleszczom to koszt 70 - 80 zł :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Prawda ? :) i za dyszkę się kupi na upartego ;) porządna obroża przeciw kleszczom to koszt 70 - 80 zł :)[/QUOTE]

zgadza się: ) moja sunia w takiej w tym sezonie śmiaga w debiutach:)
to i tak taniej niż dobre kropelki co miesiąc:)

Posted

[quote name='Marta72']zgadza się: ) moja sunia w takiej w tym sezonie śmiaga w debiutach:)
to i tak taniej niż dobre kropelki co miesiąc:)[/QUOTE]

Szelcia w tym roku ma foresto, podobno dziala przez osiem miesięcy...i podobno jest dobra, więc próbujemy...

Posted

[quote name='Malgoska']Szelcia w tym roku ma foresto, podobno dziala przez osiem miesięcy...i podobno jest dobra, więc próbujemy...[/QUOTE]

mamy tę samą:)
u wet kupiłam za70 zł :)
[url]http://www.zdrowyfutrzak.pl/pl/pasozyty-zewnetrzne/profilaktyczne-produkty/foresto-obroza-dla-psow-i-kotow-przeciw-kleszczom-i-pchlom-/[/url]

Posted

[quote name='Marta72']mamy tę samą:)
u wet kupiłam za70 zł :)
[URL]http://www.zdrowyfutrzak.pl/pl/pasozyty-zewnetrzne/profilaktyczne-produkty/foresto-obroza-dla-psow-i-kotow-przeciw-kleszczom-i-pchlom-/[/URL][/QUOTE]

to tanio jesli gabaryty na owczarka...

Posted

Wiesci od Marticzki Aiszy :loveu::iloveyou:
Kobietki kochane jada zb grzecznym i kochanym Bartolinim :iloveyou:
tuli się caluni czas , kobietki zajada do Dexterki ok dgodz 23, Trzymamy mocno za podróż :modla:
Dexterka nie miała wczoraj netu, Marticzka dzwonila w nocy i dziś , Dextereczki czekaja na niunia

Posted

To ogromne poświęcenie ze strony Pani Marty i wielki wysiłek. Od rana w drodze. O 23 u Dexterki to o której dotrze do Wrocławia... ?

Posted

Wszystkim! kochanym ciociom za pomoc,przy akcji "transport" jeszcze raz:Wielkie,wielkie dzięki!:smile:
[IMG]http://www.teraz.com.pl/vardata/gify/buziaki/buziaki006.gif[/IMG]

Posted

[quote name='ewa gonzales']Wiesci od Marticzki Aiszy :loveu::iloveyou:
Kobietki kochane jada zb grzecznym i kochanym Bartolinim :iloveyou:
tuli się caluni czas , kobietki zajada do Dexterki ok dgodz 23, Trzymamy mocno za podróż :modla:
Dexterka nie miała wczoraj netu, Marticzka dzwonila w nocy i dziś , Dextereczki czekaja na niunia[/QUOTE]
Ewuniu,kciuki cały czas zaciskam mocno i myślę,że także wiele cioteczek,które podczytują wątek Barcika :smile::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='barb']To ogromne poświęcenie ze strony Pani Marty i wielki wysiłek. Od rana w drodze. O 23 u Dexterki to o której dotrze do Wrocławia... ?[/QUOTE]

wielka kobieta, sporo km dziś zrobiła