wojtuś Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Czorcik'] Bart ma się bardzo dobrze , :) Biega po ogrodzie i ani w głowie mu jakieś ucieczki albo wędrówki, bez problemu wraca do swojego kojca, grzecznie i posłusznie :) do psów nie jest niestety przychylnie nastawiony, ale będzie próba skumania go , żeby miał jakiegoś psiego towarzysza do zabaw[/QUOTE] Rozmawiałem z Panią Małgosią:) Bart to kochany przytulak do ludzi, i jak mówi też Czorcik - biega po ogrodzie, chętnie wraca do kojca, na inne Psiaki już mniej szczeka, próba skumania z innym Psiakiem będzie ale za jakiś czas:) Karmy ma jeszcze wystarczająco dużo:) Quote
Czorcik Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='wojtuś']Rozmawiałem z Panią Małgosią:) Bart to kochany przytulak do ludzi, i jak mówi też Czorcik - biega po ogrodzie, chętnie wraca do kojca, na inne Psiaki już mniej szczeka, próba skumania z innym Psiakiem będzie ale za jakiś czas:) Karmy ma jeszcze wystarczająco dużo:)[/QUOTE]+ biega , biega , bo przy nas luzem biegał po ogrodzie i nawet nie korciło go uciekac , czy szukac dziury w płocie , nic takiego, zachowywał się superowo. Będę w styczniu to napewno wezme aparat obiecuję Quote
kkasiiiar Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Czorcik']+ biega , biega , bo przy nas luzem biegał po ogrodzie i nawet nie korciło go uciekac , czy szukac dziury w płocie , nic takiego, zachowywał się superowo. Będę w styczniu to napewno wezme aparat obiecuję[/QUOTE] Jak to?:-o Przecież to pies uciekinier i agresor :D Quote
Czorcik Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 ja się cały czas śmieję z tego agresora :) p. Małgosię w Nosku tez ostrzegam ciagle żeby uważała bo to agresywny pies , i żeby twarzy do niego nie przybliżała , ale nie chce mnie słuchać :) Quote
erka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 A czy pani Małgosia nie mogłaby jakichs fotek zrobić już teraz? Do stycznia to jednak daleko, a mozna by go już ogłaszać znowymi zdjęciami. Quote
Agata P Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Czorcik']ja wierzę , ze do Barta też się los uśmiechnie :)[/QUOTE] ja też wierzę ............ ale chciało by śię żeby ten domek był już ,najlepiej jakby Barcik dostał domek pod choinkę [quote name='erka']A czy pani Małgosia nie mogłaby jakichs fotek zrobić już teraz? Do stycznia to jednak daleko, a mozna by go już ogłaszać znowymi zdjęciami.[/QUOTE] Zdjęcia są niestety podstawą przy ogłaszaniu,nasze kieleckie psiaki mają dużo ładnych zdjęć ,a i tak czekają czasami dość długo na domek. Czy Bart ma w ogóle jakieś aktualne ogłoszenia? Quote
kkasiiiar Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Agata P']j Czy Bart ma w ogóle jakieś aktualne ogłoszenia?[/QUOTE] Aktualne ogłoszenia sa w 1 poscie ..pakiet byl wykupiony 27 listopada..pewnie niektóre juz nieaktualne ale większość nadal aktywne. W styczniu znowu zrobie Bartowi allegro bo narazie musze uregulowac wplaty z allegro zeby wystawiac "przedmioty". Quote
wojtuś Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='erka']A czy pani Małgosia nie mogłaby jakichs fotek zrobić już teraz? Do stycznia to jednak daleko, a mozna by go już ogłaszać znowymi zdjęciami.[/QUOTE] Erko Kochana:) Zdjęciami i ich wstawianiem zajmuje sie córka Pani Małgosi - Ania:) Już niedługo będzie na stałe w Nosku, to zdjęcia i wieści o Psiakach będą na bieżąco;) [quote name='Agata P']ja też wierzę ............ ale chciało by śię żeby ten domek był już ,najlepiej jakby Barcik dostał domek pod choinkę Zdjęcia są niestety podstawą przy ogłaszaniu,nasze kieleckie psiaki mają dużo ładnych zdjęć ,a i tak czekają czasami dość długo na domek. Czy Bart ma w ogóle jakieś aktualne ogłoszenia?[/QUOTE] Myślę czy nie ułożyć nowego tekstu, spróbuję - i nowe zdjęcia - ponowimy wtedy ogłoszenia:) Kochani pozdrawiam:) Quote
2411magdalenka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 pokazuję się u chłopaka! w grudniu jest z nami "w aptece" (zakładka " o nas" ) również z namiarami adopcyjnymi - a nuż ktoś zadzwoni? :) tak czy inaczej Bartolino może liczyć na wpłatę od nas w styczniu. Mizianka dla "agresora" ;) Quote
miryca Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Jeszcze tu jestem.Jak mogę dokonać wpłaty,proszę mnie oświecić. Miryca Quote
baster i lusi Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='miryca']Jeszcze tu jestem.Jak mogę dokonać wpłaty,proszę mnie oświecić. Miryca[/QUOTE] hej cioteczki kto jest skarbnikiem Barta.podeślijcie nr .konta. Quote
Owieczka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='miryca']Jeszcze tu jestem.Jak mogę dokonać wpłaty,proszę mnie oświecić. Miryca[/QUOTE] [quote name='baster i lusi']hej cioteczki kto jest skarbnikiem Barta.podeślijcie nr .konta.[/QUOTE] Skarbnikiem jest Kkasiiiar :) Na pewno podeśle nr konta i powie co i jak żeby wpłacić coś na Bartoliniego :) Dziekujemy !!! [IMG]http://www.e-gify.com/gify/1748.gif[/IMG] Quote
wojtuś Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='miryca']Jeszcze tu jestem.Jak mogę dokonać wpłaty,proszę mnie oświecić. Miryca[/QUOTE] Dzieki:) kkasiiiar jest księgową Barta:) Kasiu podeślij proszę nr konta dla Mirycy :) [B]Edit:[/B] Pani Miro ogromnie dziękuję :loveu: Pisałem już na wątku Azuli, jak się strasznie cieszę, bo Pani Mira to właścicielka naszej Azuli :loveu: Quote
Czorcik Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 oooo i witam również p. Mirę na watku Barta :) Quote
kkasiiiar Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Nr konta podany :) Ja rowniez witam bardzo serdecznie :) Teraz przed świętami bede pojawiac sie na dogo zadziej bo czasu brakuje... Quote
Martika&Aischa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Zaglądam do Barcika ........:) buziaki chłopakowi przesyłając w mokry nochal :* Quote
kkasiiiar Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Na konto Barta wpłynelo 270 zł od [B]miryca:loveu::loveu::loveu: Dziekujemy !!! [/B] Quote
wojtuś Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='kkasiiiar']Na konto Barta wpłynelo 270 zł od [B]miryca:loveu::loveu::loveu: Dziekujemy !!![/B] [/QUOTE] Pani Miro ogromnie i ja dziękuję :Rose: Taka Gwiazdka dla Barcika :loveu: Quote
Yana Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='kkasiiiar']Na konto Barta wpłynelo 270 zł od [B]miryca:loveu::loveu::loveu: Dziekujemy !!! [/B][/QUOTE] wspaniale !!! wielkie podziękowania dla domku Azy :-) Quote
Owieczka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 To ja też przyłączę się do podziękowań !! [IMG]http://www.e-gify.com/gify/1964.gif[/IMG] Quote
erka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Oby Bartowi też się taki domek trafił, jak jego siostrzyczce:lol:. Quote
kkasiiiar Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [IMG]http://img408.imageshack.us/img408/3069/puppiesxmas777.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts