dogs lover Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Witam, mam pytanie do osób doświadczonych; moja suczka była 5 dni temu kryta, zauważyłam że wymiotuje. Czy to możliwe że to objaw ciąży? moim zdaniem jest za wcześnie ale nie wiem...:-? Quote
Błyskotka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Moja suka nigdy nie wymiotowała w ciąży. Quote
Aysel Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Dlaczego? Moja co prawda nie wymiotowała (chociaż przy pierwszej chyba raz na samym początku). Ale to nie jest jakieś nienormalne. Tak się może zdarzyć. Nawet jeśli była 5 dni temu kryta to coś takiego może wystapić. Jeśli wymioty będą częste to należy się skontaktować z wetem, ale jeśli zdarzyły się raz czy dwa to to jest norma i nie ma się czym przejmować. Quote
dogs lover Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Bardzo Wam dziękuję :) wymiotowała tylko raz także nie ma się czym przejmować ;) Quote
Recommended Posts