Squ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='dog_master']Hm, po co, to chyba nikt nie wie ;) Ale ogółem Sejm, kino 3d, teatr... takie tam ;)[/quote] My w zeszłym roku też w Wawie byliśmy. Też sejm + senat itp i na "Weselu" w Teatrze Wielkim. Quote
dog_master Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 No ja właśnie ze względu na ten Sejm chcę jechać :D Nesuniaaa, cały dzień nie możesz? :| Quote
Nesuniaaa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Od 16 bede wolna, ale wtedy już ciemno jest:/ Quote
dog_master Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [ dobra, umawiajcie sie beze mnie :] obdzwonilam juz pol klasy i jedni mowia, ze jedziemy w ten weekend [7], inni, ze w nastepny [14]... sie jakos dostosuje, we wtorek/srode bede wiedziala, jak to jest ;] ] BTW 13. są zawody obi :multi: ktoś się reflektuje wpaść? :razz: na placu na spacerowej Quote
Nesuniaaa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A jaki to dzień jest? Ja bym z chęcią popatrzała:) To w takim razie kto na niedziele chętny:D? Quote
Viz Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Leśne agility jest boskie, więc jestem jak najbardziej za :evil_lol: Jak tylko masz czas i ochotę to pisz. Zdjęcie super. :loveu: Dajcie znać, jak ustalicie termin, a ja się poprostu dopasuję. Quote
Nesuniaaa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Martuś to może w czwartek jamnisiowy spacerek? Dasz rade tak na 13.30? Quote
Viz Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Narazie nie wiem, bo mam nowy plan lekcji i nie wiem, o której będę kończyć. :( Quote
wix Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 no ja jestem za! ;) w sobote nie moge bo rano mamy przedszkole a potem rasta bedzie padnieta ;) <wlasnie z tegoz wrocilysmy :D > dog_master, ja, ja! :D :D z tym ze nie wiem czy zdaze.. bo patrz wyzej! Quote
Nesuniaaa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ja też jestem za niedzielą:) Tylko trzeba ustalić gdzie i o której:) Ja oczywiście byłabym za lasem w Matemblewie :D ale dostosuje sie do wszystkich:) Quote
Viz Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 No to [b]Goranik[/b], Tobie przypada możliwość wyboru miejsca spaceru. :evil_lol: Quote
goranik Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :) ja jestem za niedziela tez! a miejsce mi obojetne bo mam auto, tylko ze ja nie znam gdanska, ale najwyzej podjade gdzies albo mnie Wix pokieruje;-) a godzina ktora? 12? Quote
dog_master Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 O jak super, dużo psiaków pewnie będzie... Hm, i aparatów ;) A ja nadal upominam się o fotki z innych aparatów z piątku :P Quote
goranik Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 sluchajcie, a ile nas bedzie? moze by pojechac nad morze? ja moge zabrac 3 osoby bo mam auto. tylko nie wiem jak u was, czy lapia czy nie? fajnie byloby wybrac na spacer jakies miejsce (nie las) aby moc porobic foty. bo w lesie nie wychodzi teraz za ladnie ze wzgledu na aure. a jesli las to z polanami. nie wiem jak w gdansku lasy, nie znam za bardzo ale po zdjeciach widze ze drzeeeewiaste :p Quote
Nesuniaaa Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Goranik, a będziesz może jechała obwodnicą? Bo jeśli tak to ja chętna :D Mieszkam przy obwodnicy:) To może Brzeźno koło mola godz. 12.00? Quote
goranik Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 jade przez miasto, bo jade najpierw do Asi. a w brzeznie w niedziele to chyba duzo ludzi, wiec pomysl odpada. z taka iloscia psow.chyba ze nie ma ludzi. ja tak nie znam, ale jak tam bywalam kilka razy to byla masa spacerowiczow Quote
Nesuniaaa Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 To może Jelitkowo? Tam napewno bedzie o wiele mniej osob. Są jeszcze Stogi ale tam daleko.. Quote
goranik Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 sama juz nie wiem czy to aby dobry pomysl z ta plaza. moje psy plywaja, ale nie wiem jak reszta. jak nieprzyzwyczajone to moga sie przeziebic. np. Rasta. a pewnie bedzie chciala wbiegac. To moze jednak las. bezpieczenstwo najwazniejsze. tylko jakis fajny las. ja znam mase lasow ale gdynia/sopot Gdzie byliscie poprzednio? W Oliwie? bo jesli Oliwa to by mi pasowalo bardziej bo mam blizej z Gdyni. Pisac, pisac bo niedlugo niedziela! trZeba cos ustalic. A dzis bylam na plazy i nie dosc ze sporo ludzi to sporo ryb wywalonych lezy... Quote
dog_master Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='goranik']tylko nie wiem jak u was, czy lapia czy nie? [/quote] AFAIR mozna w Gdansku wchodzic na plaze z psami od 1 pzdziernika do ~maja. Chyba [jeszcze musze sie zapytac :P] bedzie dwoch Dogomaniakow z Gdyni :P Ale chyba bez psa... [COLOR=white]A ja probuje kolezanke z jamniczka ;) wyciagnac, ale chyba mi sie nie uda :([/COLOR] Ostatnio byla Matarnia - od Oliwy straznie daleko :( [ja z Oliwy :)] Quote
agara Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ja jestem za STOGAMI, tu nie ma w ogóle ludzi, a wtedy na 110% bedę, Jelitkowo.. hemmm... no nie wiem, nie wiem...:) p.s dog-master, mojemu bratu bardzo spodobały się m.in. Twoje jasełka, zwłaszcza to z simsami, bo mógł mi troche podokuczac, gdyz mam ostatnio kompletną manię na simsy:P Masz jakies zdjęcia z tej okazjji? prześlij mi na PW, alebo najlepiej wstaw TU!:D To ja, niedziela, 12, stogi/jelitkowo.?? Mam nadzieje, że bede, a chcecie taką zkarłowaciałą<małą>, głupią brunetkę z biąłym kłębkiem waty?? Jak tak, to przyjadę/przyjdę:P p.S zapomniałam, ze mój pies panicznie boi się innych psów... kurde! jak ja sobie poradzę? trzeba ją oswoic, tylko przecie nie bede z nia ciągle na rękach łaziła!:| no nie wiem, nie wiem... Quote
dog_master Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Hehe te idiotyczne czapeczki simsów to ja robiłam ;) ale sama na szczęscie stałam za statywem przy kamerze i przy aparacie - oj, fotek mam straszną ilość ;) Potem zalinkuje, bo mam w necie, ale muszę poszukać To co, godzina 12? Chociaz to by mozna bylo ustalic: P Quote
Nesuniaaa Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 No tak po ostatnich wichurach i sztormach plaza nie za bardzo będzie wyglądać:/ Ostatnio byliśmy w Matemblewie. To jest zjazd zaraz za obwodnicą... Las jest naprawde ładny i są pola... Quote
Recommended Posts