Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ludziki :cool3:
Ja chętna z JRT na spacerek! Byleby nie zadaleko! Jest plan na Otomin (jakiś las, czy cuś) w składzie: hovek, JRT, może sheltie i średni kundelek. Ale my chętne na każde towarzystwo :evil_lol: Pisac, pisac! Bo mi pies się zanudzi :shake:

Posted

[B]W niedziele wolontariusze będa sprzedawać kartki świateczne rottki, Fundacja ma zezwolenie. [/B]
[B]
[COLOR=red]Miejsce akcji Monciak[/COLOR] - deptak w okolicy fontanny. [/B]
[B][/B]
[B]Wolontariusze będę tam od [COLOR=red]12 -18[/COLOR]. [/B]
[B][/B]
[B]Zapraszam na niedzielny spacerek w te okolice. [/B]
[B][/B]
[B][COLOR=red]Wszelki ogony mile widziane[/COLOR] :razz: :razz: :razz: [/B]

Posted

[COLOR=Red][B]hej jestem z gdanska mieszkam na osiedlu milym <na przeciw osiedla olimp i w sumei to koniec gdanska bo niedaleko sa juz kowale>mieszkam tu od neidawna slabo znam miasto:(
poszukuje dogomaniakow z gdanska ktorzy chetni sa czasem do spotkania i wspolnego spacerku z pupilami:)
mam malego kundelka wiec najlepiej by bylo aby ktos tez mial nieduzego psa...ale co tam nie bede wybrzydzac i duze tez moga byc:)
jezeli ktos jest zainteresowany prosze pisac tu albo w mojej glerii:)

pooozzdrawiam:)[/B][/COLOR]

Posted

Kliknij tutaj ;) [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=1409[/URL]

Ja z Oliwy, troszke mi daleko ;] ale jakby sie wielej psiakow spotkalo, to ja rozniez :)

Mam pudla miniature, nieagresywny :)

Posted

[COLOR=Red][B]WOWWWW:) SWIETNIE ZE KTOS SIE ODEZWAL:) NORMALNIE JAK PREZENT NA SIWTETA:)

RUSSELKA MASZ MOZE GALERJE SWOJEJ POCIECHY???

dog_master- NO JAK BEDZIEMY SIE SPOTYKAC TO DAMY CI ZNAC:)[/B][/COLOR]

Posted

Miałam jechać, bo mnie znajoma od buldożka francuskiego wyciągała, ale w końcu zdecydowałam się pojechać na wolontariat do schroniska :)

Właśnie. Może ktoś z dogomaniaków chciałby być wolontariuszem?

Posted

proponuje lasy w matemblewie:) Viz wiesz jak dojechać (tak jak ostatnio na zakupki)
Ja teraz zmykam do lekarza i ok 10 wróce. Jak cos ustalicie to wyslijcie mi eska. Ja niestety cierpie na brak kasy ale na jednego czy dwa uzbieram:)

Posted

A jednak się wyrobiłaś :)
Spacerek w składzie: dwa jamniki długowłose, jeden jamnik krótkowłosy, jeden border collie, jeden pudelek miniaturowy, jeden buldożek francuski i jeden buldożkopodobny. Całkiem nieźle. :)

Czekam na fotki! :loveu: