Viz Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ja nie mogę wcześniej, bo wolontariat w schronisku jest. ;) A gdzie? Oj nie mam pojęcia.. Dawajcie propozycje! :) Quote
Russelka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 No ludziki :cool3: Ja chętna z JRT na spacerek! Byleby nie zadaleko! Jest plan na Otomin (jakiś las, czy cuś) w składzie: hovek, JRT, może sheltie i średni kundelek. Ale my chętne na każde towarzystwo :evil_lol: Pisac, pisac! Bo mi pies się zanudzi :shake: Quote
Nesuniaaa Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Jamniki sie zgłaszają:) (byleby dojazd nie byl za daleki) Quote
Viz Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Russ, jak już mówiłam na gadu, ja jeszcze nie wiem. ;) Quote
dog_master Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hmm daleko... a gdzie konkretnie i kiedy? :razz: Quote
Habibi Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [B]W niedziele wolontariusze będa sprzedawać kartki świateczne rottki, Fundacja ma zezwolenie. [/B] [B] [COLOR=red]Miejsce akcji Monciak[/COLOR] - deptak w okolicy fontanny. [/B] [B][/B] [B]Wolontariusze będę tam od [COLOR=red]12 -18[/COLOR]. [/B] [B][/B] [B]Zapraszam na niedzielny spacerek w te okolice. [/B] [B][/B] [B][COLOR=red]Wszelki ogony mile widziane[/COLOR] :razz: :razz: :razz: [/B] Quote
Alynkaaa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [COLOR=Red][B]hej jestem z gdanska mieszkam na osiedlu milym <na przeciw osiedla olimp i w sumei to koniec gdanska bo niedaleko sa juz kowale>mieszkam tu od neidawna slabo znam miasto:( poszukuje dogomaniakow z gdanska ktorzy chetni sa czasem do spotkania i wspolnego spacerku z pupilami:) mam malego kundelka wiec najlepiej by bylo aby ktos tez mial nieduzego psa...ale co tam nie bede wybrzydzac i duze tez moga byc:) jezeli ktos jest zainteresowany prosze pisac tu albo w mojej glerii:) pooozzdrawiam:)[/B][/COLOR] Quote
Russelka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Witam, no ja mieszkam dokładnie na Oruni i mam jack russel terriera :evil_lol: Jakie zrządzenie losu :cool3: Daj znac :) Quote
dog_master Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Kliknij tutaj ;) [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=1409[/URL] Ja z Oliwy, troszke mi daleko ;] ale jakby sie wielej psiakow spotkalo, to ja rozniez :) Mam pudla miniature, nieagresywny :) Quote
Alynkaaa Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [COLOR=Red][B]WOWWWW:) SWIETNIE ZE KTOS SIE ODEZWAL:) NORMALNIE JAK PREZENT NA SIWTETA:) RUSSELKA MASZ MOZE GALERJE SWOJEJ POCIECHY??? dog_master- NO JAK BEDZIEMY SIE SPOTYKAC TO DAMY CI ZNAC:)[/B][/COLOR] Quote
hanik Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ja mieszkam w Osowej. Więc bliżej mam do Oliwy:eviltong: Ale chętnie bym się wybrała na jakiś dogomaniacki spacerek Quote
Viz Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Miałam jechać, bo mnie znajoma od buldożka francuskiego wyciągała, ale w końcu zdecydowałam się pojechać na wolontariat do schroniska :) Właśnie. Może ktoś z dogomaniaków chciałby być wolontariuszem? Quote
Nesuniaaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Teraz jest troszke wolnych dni i pogoda nienajgorsza... Może jakiś spacerek? Quote
dog_master Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ja jestem wolontariuszka.. od dzieciakow z ADHD [nadpobudliwosc psychoruchowa...]... Tyle mi starczy ;] O! Wlasnie, wlasnie, spacerek! :) Quote
Nesuniaaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A może jutro spacerek:D? Marta odzywaj sie:)! Quote
Squ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Viz']Właśnie. Może ktoś z dogomaniaków chciałby być wolontariuszem?[/quote] W Kokoszkach jesteś? Quote
Viz Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Tak, w Kokoszkach. :) No ja jestem za spacerkiem jutro... Tylko coś czuję, że nie uda nam się do jutra zebrać grupy :eviltong: Quote
Nesuniaaa Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 proponuje lasy w matemblewie:) Viz wiesz jak dojechać (tak jak ostatnio na zakupki) Ja teraz zmykam do lekarza i ok 10 wróce. Jak cos ustalicie to wyslijcie mi eska. Ja niestety cierpie na brak kasy ale na jednego czy dwa uzbieram:) Quote
Nesuniaaa Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Lenie wstawać i na spacer idziemy! Już już! Quote
dog_master Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :( Ja nie dam rady, mam juz bilety do kina na 15... :( Na nastepny musze isc! :) Quote
Nesuniaaa Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 A może jutro następny:D? Zobaczymy po dzisiejszym:) Quote
Viz Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ja tam jestem za tym, aby jak najczęściej :D No to dzisiaj mamy spacer jamniczo-borderowo-buldożkowy. :multi: Quote
dog_master Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 No jutro moze byc, tylko blizej gdzies poprosze ;) Bo się znowu nie wyrobie ;) Quote
Viz Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 A jednak się wyrobiłaś :) Spacerek w składzie: dwa jamniki długowłose, jeden jamnik krótkowłosy, jeden border collie, jeden pudelek miniaturowy, jeden buldożek francuski i jeden buldożkopodobny. Całkiem nieźle. :) Czekam na fotki! :loveu: Quote
Recommended Posts