Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludziska :) był ktos moze w niedziele o 14.30 w szkółce Hauu-Ward???? Na naukach jak sie psy wystawia???? Jesli tak to ta dziewczyna z collie to ja byłam :)

Pozdrowionka :)

Posted

Oj, chyba się nie dogadamy :( Napisałam żebyśmy się umówili, żeby podać termin a nikt nie jest zainteresowany ponownym spotkaniem trójmiejskich Dogomaniaków :roll: Szkoda...

A może jednak...? :wink:

Dalmati & Maja

Posted

Dalmati&Maja :D Bo to się inaczej załatwia. Jeśli pamiętasz ostatnio dostałaś informację o spotkaniu na priva. Całą akcją namawiania towarzystwa dogo (przez tydzień) zajmowałam się osobiście - prawda. Teraz możesz zrobić to samo - ster w twoje ręce :D

Czekam na konkretną propozycję. :D

Posted

Atomic,

Było, było :D w sobotę jakiś czas temu (niedawno), bardzo chciałam przyjechać, ale miałam coś bardzo ważnego w szkole :roll:

Elu, w takim razie jak wymyślę jakiś konkretny termin to powysyłam do wszystkich na priva info :lol: Dzięki, że mi w ogóle ktoś powiedział, że nagabywaniem na Forum nic się nie zdziała 8) W takim razie uruchamiam szare komóreczki i niedługo otrzymacie tajemnicze PRIVY :wink:

Dalmati & Maja

Posted

Atomic, absolutnie nie jesteś zacofana tylko nowa :D Jesteś tu od niedawna więc skąd miałaś wiedzieć, że odbyło się spotkanie trójmiejskich Dogomaniaków :D Spokojnie, nadrobisz zaległości :P

Mam nadzieję, że się zjawisz na spotkanku :)

Dalmati & Maja