Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedługo jade do związku, takze sie upewnie ;) A co sądzicie o spotkaniu dogomaniaków gdzies w trojmiescie? :)

Marta&Atomic

GG:5401023

Posted
:wink: na te pyszne - oczywiście :D

A gdzie są te pyszne lody? Bo ja jestem maniaczka lodów, pochłaniam je bez ograniczeń, bez względu na porę roku. Także czekam Kiri na cynk, gdzie ta lodziarnia..

Posted

zachraniarka :D skrzyżowanie Świętojańskiej i 10Lutego przy gorących pączkach :D

No AGA2 - już mnie nie lubisz 8) i co z tymi lodami :wink:

Posted

Czy ktoś mnie słyszy?? Tu jestem :angel: To kiedy na te lody??? :D Yummiiiiii

P.S. Zachraniarka, pierwszy raz widzę Twój post :oops: i w dodatku jesteś z Gdańska :D Nie wiedziałam, że jesteś Modem i że w ogóle jesteś :roll: Sorki....... :P

Dalmati & Maja

Posted

Ooo :P Mieszkasz we Wrzeszczu!!! Ja też!

I oczywiście zgadzam się, ze najlepsze lody są w Eskimosie! :angel:

A obok (po drugiej stronie ulicy) jeszcze piękny Park nad Strzyżą :D to w nim jest ten opisywany przeze mnie wybieg dla psów. Miejsce super!

Słuchajcie, a może tym razem spotkamy się u nas, co?

Tylko odpowiedzcie :lol:

P.S. Zachraniarka, jeszcze raz PRZEPRASZAM Cię na kolanach :modla:

ale NAPRAWDĘ czytam baaardzo dużo postów, zwracam uwagę na autorów i nie natknęłam się na ani jeden Twój :hmmmm:

Dalmati & Maja :angel:

Posted

Dalmati

ale nic się nie przejmuj. Ja po prostu mało piszę, choć bywam tutaj praktycznie codziennie :D

W Parku nad Strzyżą byłam tylko raz, mojemu labowi do gustu nie przypadł. On potrzebuje przestrzeni i swobody, dlatego my spacerujemy po pięknych lasach wzdłuż ul. Jaśkowej Doliny.

Jeżeli masz ochotę na wspólny spacerek to możemy się umówić, ale to dopiero w czerwcu, bo ja w ten poniedziałek wybywam na dłużej.

Posted

Bardzo chętnie Zachraniarka :D :P W takim razie umówimy się w czercu.

Co do Parku nad Strzyżą to wygląda ślicznie (szczególnie te kwiaty), ale jakość wybiegu pozostawia wiele do życzenia :roll: moja sunia ostatnio uciekła pod siatką... 8) Ale pospacerować można. Jest to park bardziej dla ludzi, więc jesli bylibyśmy bez psów to polecam. :D

Czekam na odpowiedź dogomaniaków czy zgadzacie się na Wrzeszcz :lol:

No właśnie widzę, że mało piszesz :lol: bo masz podobną liczbę postów co ja, a jesteś tu duuużo dłużej ode mnie.

Dalmati & Maja

Posted
No AGA2 - już mnie nie lubisz i co z tymi lodami

Elunia, a dlaczego mam Cie nie lubić?? Uwielbiam Cie nad życie, jesteś ekstra babka.

a lody zawsze :D Koniec z wyrzeczeniami :oops:

Posted

Aga2 dobra babka nie jest zła :D :wink:

Można pomyśleć o Wrzeszczu, wprawdzie to daleko od naszej uroczej Gdyni :o a może Iwonka ma jakąś fajną lodziarnie w Sopocie :D stawiałabym na spotkanie trochę bliżej i w cieplejszy dzień :wink: - leniuszek się ze mnie zrobił 8) ale kroczek po kroczku to i w Gdańsku nawet wylądujemy :D

Może tym razem przyjadą TE co ostatnio wybrały się na wagary i nie pojawiły się na spotkaniu. 8) :wink: :lol:

Posted

Ela, pokaż palcem, które to są TE? :lol:

Oj, Wam się nie chce dojeżdzać, ale mi też nie... :o Czemu nie możemy zrobic na przemian?? Była Gdynia, teraz Gdańsk, a potem Sopot :D Sprawiedliwość musi być :lol:

Co Wy na to??

A lody mniam... już się doczekac nie mogę! :wink:

Dalmati & Maja