KIRI Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Takie małe, aby zmarszczek nie było widać - to się nazywa mały retusz Patrzeć i się napatrzeć, aby mnie nie przegapić. :wink: ps mogę tu posiedzieć jeszcze trochę, bo pocztę odieram. 8) :D Quote
Dalmati&Maja Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Ela, to dobrze, że tu posiedzisz, bo będzie mozna Cię trochę pozamęczać pytaniami 8) :lol: P.S. Czy ktoś mi odpowie...? Dalmati & Maja Quote
BeataK Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 dalmati trudno okreslic jak nam to dlugo zejdzie zobaczymy na miejscu a co do pieska to wiem ze niektorzy biora ze soba. Rodzinka jak sie z nami niezanudzi to niech jedzie a co tam im wiecej tym lepiej. Beata & Sara :D Quote
Dalmati&Maja Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Młodzieniec ( :lol: ) pewnie by się i zanudził w naszym babskim gronie 8) Ale moja mama czy Maja raczej nie. Hm, będę miała problem z dojazdem... Gdańsk znam, ale z Gdynią gorzej... :lol: Nie będzie mnie miał kto zawieźć. Ale przyjechać bym chciała. Tylko jak z sunią jechać np. kolejką... :roll: Oj, to jutro to jedna wielka niewiadoma... No i szkółka 8) wracam po 13 do domu. Chyba bym zdążyła!! Na 15 tak?? Dalmati & Maja Quote
BeataK Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Drogie kolezanki niestety rozlozylam sie na dobre( glupie gardlo), kurowalam sie od paru dni z nadzieja na spotkanie z wami ale nic nie pomoglo. Jestem uziemniona. Wczesniej na priv pisalam o tym do Kiri to ona wie o co chodzi. Tabletki nie pomogly i niestety :cry: nie moge sie dzisiaj z wami spotkac (goraczka) ale napiszcie pozniej jak bylo. pozdrawiam Beata & Sara :bigcry: Quote
KIRI Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Oj niedobra Beata :evil: kuruj się :D szkoda :D Quote
Dalmati&Maja Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Ojojoj...chyba panuje jakaś epidemia, bo moja mama też chora z gorączką i gardłem leży... :( Ja narazie się uchowałam, ale przyjechać też nie mogę... :cry: :cry: :cry: Napiszcie jak było... :x :roll: Dalmati & Maja Quote
BeataK Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 no napiszcie choc troche jak bylo! Beata & S :cry: ara Quote
KIRI Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Dziewczyny dojechałyście do domu, czy zboczyłyście jeszcze gdzieś?!? Iwonka :D - Gucia za mną nie tęskni? Aga :D jak nos - odpadł :wink: :lol: Kasia :D - piesek śpi Quote
aga 2 Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Ela, spoko, spoko :wink: A teraz właśnie zjadłam tego pączka, którego nie zjadłam wcześniej. Pyszny! Kasia mnie nawet pod sam podwiozła :D Beatka, było super. Mało nas było, ale fajne z nas dziewczynki :wink: Ela ma cudowny, zaraźliwy uśmiech :) Quote
Nika Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Nika jak tylko przyszłyśmy zakopała sie pod kocyk i tyle ja widziałam ale było SUPER teraz tylko potrzebne jest cosik na rozgrzewke a jak Wy Dziewczynki juz rozgrzane :D Quote
KIRI Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Kasia mnie nawet pod sam podwiozła :D Oj Aga - mam nadzieję, że po jogurcik :wink: do tego tłustego pączka :wink: Jaki śmiech, no co Ty - wszystkie się śmiałyśmy - chociaż śmieszka nie było. Mam nadzieję, że Was nie wystraszyłam. 8) I że Iwonka się dobrze czuła wśród nas :D Zaraz idę sobie Yorki Kasi oglądać :wink: :D Quote
Iwona. Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Kiri ,Gucia się za Wami oglądała, więc... :D A pączuszki pychota to fakt :P Quote
Dalmati&Maja Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 A więc KIRI to spotkanko jutro się odbędzie :lol: ? Dalmati & Maja Quote
BeataK Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 O rany dziewczyny jak wam zazdroszcze a ja tu w domu obzeram sie tabletkami a nie paczkami a o lodach to juz zapomnialam. Jak sie pogoda poprawi to moze zrobicie powtorke? Beata & Sara :D Quote
Dalmati&Maja Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Ja też jestem za powtórką! Najlepiej szybko :lol: Dalmati & Maja Quote
KIRI Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 NIKA :D a mówiłam, że się psina dotleniła i szoku tlenowego dostała. Przynajmniej wieczór dla Ciebie przy czymś rozgrzewający. Następnym razem bez samochodu i na małe co nieco :wink: rozgrzewające 8) oczywiście bez śpiewów :wink: bo ja nie mam talentu 8) AGA :D nie spać! proszę o miły uśmiech :D Iwonka :D Gucia niezły "kociak" do rozgrzewania i przytulania Nie będę pokazywała palcami D&M i BK :D Obiecują, a potem się wykręcają - no nie wiem to zależy co nasze koleżanki jeszcze powiedzą. Ba - karniaki Was nie ominą :wink: :lol: Quote
Atomic Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 A o Pruszczu Gdańskim to już nie wspomnicie :) Ja mam owczarka szkockiego jak widac;) Tak sobie myslałam zeby moze kiedys z jakąs grupką dogomaniaków sie wybrac na spacerek:) ______________________ Marta&Atomic GG: 5401023 Quote
KIRI Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Atomic Mam nadzieję, że takich dogomaniaków jest więcej jak Ty. Można za jakiś czas powtórzyć spotkanie. Tyle, że bez pupili :D Quote
KIRI Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Bo z pieskami nie wszędzie wpuszczają. Ale jak więcej osób będzie miało ochotę to możemy z pieskami. Temat otwarty :D A jeszcze się tu pochwalę, że dostałam chustkę - a co mi tam jest śliczna :D Quote
BeataK Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Kiri a jak twoj psiaczek ma na imie. Tę chuste to ty bedziesz nosic? haha pozdrowionka Beata & Sara :D Quote
KIRI Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 BeataKolodziejczak :lol: Kiri z domu Kiri :wink: fakt, że chcieli mi to cudeńko ubrać i fotkę wrzucić :wink: ale jak zwykle się wykręciłam :D Iwonka - dziękuję - gdzie Ty bywasz jak Ciebie tu nie widać :D Quote
Recommended Posts