Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Takie małe, aby zmarszczek nie było widać - to się nazywa mały retusz

Patrzeć i się napatrzeć, aby mnie nie przegapić. :wink:

ps mogę tu posiedzieć jeszcze trochę, bo pocztę odieram. 8) :D

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dalmati trudno okreslic jak nam to dlugo zejdzie zobaczymy na miejscu a co do pieska to wiem ze niektorzy biora ze soba. Rodzinka jak sie z nami niezanudzi to niech jedzie a co tam im wiecej tym lepiej.

Beata & Sara :D

Posted

Młodzieniec ( :lol: ) pewnie by się i zanudził w naszym babskim gronie 8) Ale moja mama czy Maja raczej nie. Hm, będę miała problem z dojazdem... Gdańsk znam, ale z Gdynią gorzej... :lol: Nie będzie mnie miał kto zawieźć. Ale przyjechać bym chciała. Tylko jak z sunią jechać np. kolejką... :roll: Oj, to jutro to jedna wielka niewiadoma... No i szkółka 8) wracam po 13 do domu. Chyba bym zdążyła!! Na 15 tak??

Dalmati & Maja

Posted

Drogie kolezanki niestety rozlozylam sie na dobre( glupie gardlo), kurowalam sie od paru dni z nadzieja na spotkanie z wami ale nic nie pomoglo. Jestem uziemniona. Wczesniej na priv pisalam o tym do Kiri to ona wie o co chodzi. Tabletki nie pomogly i niestety :cry: nie moge sie dzisiaj z wami spotkac (goraczka) ale napiszcie pozniej jak bylo.

pozdrawiam Beata & Sara

:bigcry:

Posted

Ojojoj...chyba panuje jakaś epidemia, bo moja mama też chora z gorączką i gardłem leży... :( Ja narazie się uchowałam, ale przyjechać też nie mogę... :cry: :cry: :cry: Napiszcie jak było... :x :roll:

Dalmati & Maja

Posted

Dziewczyny dojechałyście do domu, czy zboczyłyście jeszcze gdzieś?!?

Iwonka :D - Gucia za mną nie tęskni?

Aga :D jak nos - odpadł :wink: :lol:

Kasia :D - piesek śpi

Posted

Ela, spoko, spoko :wink: A teraz właśnie zjadłam tego pączka, którego nie zjadłam wcześniej. Pyszny!

Kasia mnie nawet pod sam podwiozła :D

Beatka, było super. Mało nas było, ale fajne z nas dziewczynki :wink: Ela ma cudowny, zaraźliwy uśmiech :)

Posted

Nika jak tylko przyszłyśmy zakopała sie pod kocyk i tyle ja widziałam

ale było SUPER

teraz tylko potrzebne jest cosik na rozgrzewke

a jak Wy Dziewczynki juz rozgrzane :D

Posted
Kasia mnie nawet pod sam podwiozła :D

Oj Aga - mam nadzieję, że po jogurcik :wink: do tego tłustego pączka :wink:

Jaki śmiech, no co Ty - wszystkie się śmiałyśmy - chociaż śmieszka nie było. Mam nadzieję, że Was nie wystraszyłam. 8) I że Iwonka się dobrze czuła wśród nas :D Zaraz idę sobie Yorki Kasi oglądać :wink: :D

Posted

O rany dziewczyny jak wam zazdroszcze a ja tu w domu obzeram sie tabletkami a nie paczkami a o lodach to juz zapomnialam. Jak sie pogoda poprawi to moze zrobicie powtorke?

Beata & Sara :D

Posted

NIKA :D a mówiłam, że się psina dotleniła i szoku tlenowego dostała. Przynajmniej wieczór dla Ciebie przy czymś rozgrzewający. Następnym razem bez samochodu i na małe co nieco :wink: rozgrzewające 8) oczywiście bez śpiewów :wink: bo ja nie mam talentu 8)

AGA :D nie spać! proszę o miły uśmiech :D

Iwonka :D Gucia niezły "kociak" do rozgrzewania i przytulania

Nie będę pokazywała palcami D&M i BK :D Obiecują, a potem się wykręcają - no nie wiem to zależy co nasze koleżanki jeszcze powiedzą.

Ba - karniaki Was nie ominą :wink: :lol:

Posted

A o Pruszczu Gdańskim to już nie wspomnicie :) Ja mam owczarka szkockiego jak widac;) Tak sobie myslałam zeby moze kiedys z jakąs grupką dogomaniaków sie wybrac na spacerek:)

Marta&Atomic

GG: 5401023

Posted

Atomic Mam nadzieję, że takich dogomaniaków jest więcej jak Ty.

Można za jakiś czas powtórzyć spotkanie. Tyle, że bez pupili :D

Posted

Bo z pieskami nie wszędzie wpuszczają. Ale jak więcej osób będzie miało ochotę to możemy z pieskami. Temat otwarty :D

A jeszcze się tu pochwalę, że dostałam chustkę - a co mi tam

jest śliczna :D

dogo2.jpg

Posted

BeataKolodziejczak :lol: Kiri z domu Kiri :wink: fakt, że chcieli mi to cudeńko ubrać i fotkę wrzucić :wink: ale jak zwykle się wykręciłam :D

Iwonka - dziękuję - gdzie Ty bywasz jak Ciebie tu nie widać :D