Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iwonka :D Na to wychodzi, że będziesz punktem zbiórkowym :wink: :D

BeataKolodziejczak nasza szamanko - :D pogoda jak na razie wspaniała :D

AGA2 tyle osób z dogo mieszka na waszym osiedlu :o

ps. to jak się umawiamy na 100%

Ja ubieram chabrową jak dogomania marynarkę - gorzej jak będzie zimno to wtedy na cebulkę :D

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Iwona i Gucia ja chciałam przyjść z moją Mają :D A jak Twoja reaguje na inne suczki??

Może być ostro :oops: (niestety do najłagodniejszych nie należy), ale w końcu będziemy w obcym dla niej miejscu. A jak będzie się dużo darła to nałożę jej kaganiec 8) , więc Dalmati nic się nie bój, tylko zabieraj Maję jakoś damy rade :D

Posted
Iwona i Gucia ja chciałam przyjść z moją Mają :D A jak Twoja reaguje na inne suczki??

Może być ostro :oops: (niestety do najłagodniejszych nie należy), ale w końcu będziemy w obcym dla niej miejscu. A jak będzie się dużo darła to nałożę jej kaganiec 8) , więc Dalmati nic się nie bój, tylko zabieraj Maję jakoś damy rade :D

Jeśli tylko będę mogła to przyjde :D ale z moją sunią :lol: bez niej nie da rady 8)

Dalmati & Maja

Posted

Z tego co ja sie orientuję, to w schronisku na Oruni nalezy najpierw kadrę zmienić, żeby cokolwiek pomagać... :-? Ja pracuje na Oruni, mam znajomą, która wzięła suczkę z tego schroniska i trochę słucham, co tam się dzieje.

Posted

Masz racje co do kadry, ale póki co nie mam na to wpływu dlatego chce jakoś inaczej pomóc zwierzętom. Wiesz to dla mnie bardzo ważne by pomóc pieskom a potem możemy wyrzucić kadre :lol:

Posted

BeataKolodziejczak :D

Poczekamy na Agnieszkę i wtedy zaplanujemy na 100% - oki

I co z tymi Twoimi fotkami - nie dotarły :(

Dalmati&Maja a ja myślałam, że to Ty masz na imię Maja - dobre :D przepraszam za pomyłkę :wink:

Iwona i Gucia Pieska mamy zdjęcie - teraz poprosimy o Twoje :D

Posted

Jestem, jestem :D

Już się prawie wstępnie z Niką umówiłam, wczoraj wieczorkiem się poznałyśmy, że nas Beatka weźmie samochodem z Miętowej, spod Poczty :D Tylko musimy godzinkę dograć.

15 przy Batorym?

Posted

Jestem dyspozycyjna od 14 do 17 - więc obydwie godziny odpowiadają.

Jeśli z pieskami - to nie wiem - czy do Batorego wpuszczają.

Zbiórka pod domem handlowym Batory obok wejścia głównego (obrotowe drzwi) :D

Posted

aga2 to nika sie zglaszala co do transporu. Przynajmnie ja tak to zrozumialam. Rozumiem ze jestesmy umowione z reszta o godz.15 przy drzwiach obrotowych Batorego? Ok?

Beata & Sara

Posted

Nika i Beata, przy samej poczcie? Nika, jakie to autko? A zresztą, wszędzie dojrzę cudnego yorka :wink:

No to o 15 przy Batorym. Wprawdzie wszyscy się tam umawiają i zawsze jest pełno luda, ale co tam :wink: