BasiaD Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 No bo czarne są THE BEST...Najśliczniejsze, najmądrzejsze i przynoszą szczęście...Szkoda tylko że jakoś nikt nie zauważa tego u DIABEŁKA..On przecież też jest śliczny i bardzo dorodny i przytulaśny jak mało który..I zasługuje na domeczek najlepszy naświecie... Quote
ani Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Tu jak w przypadku ludzi..nie ma sprawiedliwości...:shake: Quote
ani Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Co u tego Słodziulka ? Jakieś wieści? Jak oczko? Quote
ani Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Smoky idzie w poniedziałek do okulisty, nic więcej nie wiem-3 majcie kciuki za jego biedne oczko:kciuki: Quote
BasiaD Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Trzymamy bardzo mocno..Musi być dobrze!! Quote
ani Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Smoky ma tzw tęczówkę babiastą, nie widzi na to oczko, może jedynie trochę swiatła tam docierac, ma zrosty z tylu oka, trzeba uwazac bo w przyszlosci moze sie z tego jaskra rozwinąć. A to mogloby byc tez bolesne:( Niestety taką informację wczoraj dostałam-poza tym jest zdrowy y bardzo kochany-taki słodki przytulasek Quote
SkarpetKa Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Smoky nasz kochany, jak się uda w poniedziałek będzie miał extra sesję zdjęciową, trzymajcie kciuki, aby nic nie wypadło, bo do świąt dobrze by było jakby miał domek, ponieważ tymczasowa opiekunka wyjeżdża na 2 tyg. A smsa za kółkiem pisałam, tęczówka oczywiście bombiasta, nie bąbiasta ;) Jesteśmy też po pierwszym szczepieniu i odrobaczeniu, jeszcze drugie i kastracja :diabloti: Po szczepionce Smoky trochę ciężko oddychał, ale już mu to prawie minęło, na szczęście! Quote
SkarpetKa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 -Dorwały nas wstrętne modliszki i wykastrowały! :angryy: ...tak by pewnie to co sie wczoraj stało skomentował Smoky ;) Quote
ani Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Biedula:( ale to jest taki kochany kotek, jak on się czuje? mało co go widziałam, ale tęsknię za nim.. Quote
ani Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 co tam kotku u Ciebie?:kociak::kociak::kociak::kociak::kociak: Quote
SkarpetKa Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 W zeszłym tygodniu przydrzyła się awaria ze Smokym i skończyło sie na nocnej wizycie u weta i kroplówce - zaczął strasznie wymiotować, dostał ogromnego rozwolnienia, temeratury prawie 40C.... dwa dni wcześniej nie dostał szczepienia, bo miał zaczernienione gardło, ale czy to mogło mieć związek to nie wiem, bo wtedy nie ja z nim byłam, generalnie podsumowując jak nie urok, to ...:shake: Śnieżynka niestety reaguje stresem i sikaniem na pojawienie się nowego kota ...taką przyjemność właśnie mi funduje odkąd Smoky musiał do mnie trafić na tymczasowy tymczas i jej tam podmiałkuje jej pod drzwiami :angryy: Genaralnie Smoky jest świetnym kotem jak sie wtula to na całego! A a jak się bawi i gryzie to jeszcze mocniej :diabloti: Dziś wspólnie spaliśmy i mnie zaczepiał to podgryzaiem, to mruczeniem przez całą noc :) Quote
ani Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Ojej, biedny:( Ale dobrze, ze juz wszystko gra.Ty to tez jestes biedna z nimi wszystkimi, szkoda, ze jeszcze nie mają domków. U rodziców teraz są 4 koty i pies. Dobrze, ze jakos nie ma specjalnych awantur... A jakies wieści o tej Gwieździe i Balwanku?Bo te 2 Śniezyna i Smoky jakoś nie mają szczęscia do ekspresowego szukania DS Quote
BasiaD Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Hej Smoky, wracaj czarnuszku na początek żeby swoim mruczeniem przywabić sobie domek, do góry, hop!!! Quote
ani Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Co tam u Śniezynki i Smokiego? Jak sie sprawują? Cos wiadomo o Balwanku i Gwiazdce?:kociak::kociak::kociak::kociak: Quote
SkarpetKa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Ani pytałaś - Smoky jest na tymczasie u Ani B. i w tym tygodniu zaliczył w końcu drugie szczepienie. Quote
Penny Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Maluch ma zrobione ogłoszenia na portalach? Przydałoby się nowe zdjęcie, ponieważ poprzednie chyba wygasły. Quote
ani Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Hmm, no właśnie, jak on się miewa? Co do ogłoszeń to ja chyba nie mam szczęscia w szukaniu domu dla tych biedaków. Zresztą z tego co widzę to maluchy od razu są adoptowane...Przykre to bo przeciez co te np.2 letnie są winne, ze juz urosły. A wiadomo, ze kociak to jest tylko pol roku, a potem i tak urośnie. Bez sensu. Szkoda Quote
SkarpetKa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 ani napisał(a): Zresztą z tego co widzę to maluchy od razu są adoptowane...Przykre to bo przecież co te np.2 letnie są winne, ze już urosły. A wiadomo, ze kociak to jest tylko pol roku, a potem i tak urośnie. Bez sensu. Szkoda Lepiej bym tego nie ujęła :( Smoky na fejsie - udostępniajcie! http://www.facebook.com/media/set/?set=a.353133921371100.90512.147485055269322&type=3 A tu kilka aktualnych fotek: http://s1132.photobucket.com/albums/m577/magdaxkowalska/Smoky/ Cały Smoky :evil_lol: Quote
ani Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Hej, wiecie, ze Smoky pojechał do nowego domku?:sweetCyb::Cool!::cool2::cunao::lol::multi: Ktoś wie jak zmienić status ? Quote
SkarpetKa Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Ano pojechał ;) Tutaj wieści: "Przesyłam parę zdjęć Smoky'ego. Kot sprawuje się dobrze :) Przez większość dnia śpi sobie na fotelu, pod wieczór się ożywia i biega po całym mieszkaniu, bawi się piłeczkami, niestety nadal jest niechętny do korzystania z drapaka, woli drapać fotele. Korzysta z kuwety, ale musieliśmy zdjąć klapkę, bo niestety się jej boi. Żadnych problemów zdrowotnych jak na razie, pazurki obcięte. O 7 rano robi nam pobudki, co jest nieco męczące, bo lubimy długo spać ;)" A tutaj na potwierdzenie fotka: [quote name='ani']Ktoś wie jak zmienić status ? Edytuj pierwszy post w edycji zaawansowanej i w najgórniejszym okienku zmień tytuł, że kotek ma dom!!! :):):) A mod to przeniesie. Quote
Penny Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='ani']Hej, wiecie, ze Smoky pojechał do nowego domku?:sweetCyb::Cool!::cool2::cunao::lol::multi: Ktoś wie jak zmienić status ?[/QUOTE] Jejku, dużo szczęścia mały w nowym domku :) Quote
ani Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 zachęcam !! http://www.greenpeace.org/poland/pl/dzialaj-teraz/ratuj-arktyke/?utm_source=SilverpopMailing&utm_medium=email&utm_campaign=GPPL_ratuj_arktyke%20%281%29&utm_content= Quote
Recommended Posts