zuziaM Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Seaside napisał(a):Zuziu wiadomo coś o psiaku?? Pan sie juz do mnie nie odezwal..... ja mysle, ze Dino zostal ze swoimi znalazcami. Nie widzialam ich juz po tej niedzieli, jakies trzy-cztery tygodnie temu. Spotkalam ich przypadkiem w miescie. Quote
Seaside Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Może upewnić się?? napiszę maila do nich :) Quote
zuziaM Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Seaside napisał(a):napiszę maila do nich :) Swietny pomysl. A nawet, jesli nie jest u nich, to nie dali go skrzywdzic z pewnoscia ! I byc moze samym sie im udalo domek dla Dina znalezc. Quote
Seaside Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Zuzia mówiłą, że może sami coś znależli. Najgorsze że posiałąm gdzieś ich adres mailowy i nie mam jak zapytać :oops: :oops: :oops: Quote
Seaside Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Może Zuzia coś wie... ale jeśli się nie odezwali to albo udało im się psiaka zostawić, albo znaleźli domek na własną rękę :roll: Nie wiem... :shake: Quote
Seaside Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 nie :shake: Wyleciało mi zgłowy :oops: Już dzwonię Quote
Seaside Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Dino jest wciąż u nich.... Nikt się nie zgłosił, nie znaleźli mu domku :( Krzywda się psiakowi nie dzieje, wyrzucić go nie wyrzucą bo kochają :) Głupio mi było pytać o sytuację w domu :oops: Czy dalej są zmuszeni szukać mu miejsca..... Podsumowując.... gdyby się znalazł bardzo dobry domek to z bólem, ale Dinusia oddadzą, ale jak na razie........psiak ma się świetnie u nich ;) Quote
zuziaM Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Seaside napisał(a):Dino jest wciąż u nich.... Nikt się nie zgłosił, nie znaleźli mu domku :( Krzywda się psiakowi nie dzieje, wyrzucić go nie wyrzucą bo kochają :) Głupio mi było pytać o sytuację w domu :oops: Czy dalej są zmuszeni szukać mu miejsca..... Podsumowując.... gdyby się znalazł bardzo dobry domek to z bólem, ale Dinusia oddadzą, ale jak na razie........psiak ma się świetnie u nich ;) Wiec moze juz nie szukajmy .....:roll: Oni go chcieli oddac, bo zostawal z rodzicami, ktorzy nie za bardzo mieli ochote sie nim zajmowac..... i dlatego, ze niszczyl ( np. tapety ze scian :cool3: ), ale wtedy byl szczeniakiem .... teraz ma juz ponad rok i wielu rzeczy sie pewnie nauczyl.... A skoro jest u nich nadal to pewnie i .... tak za bardzo sie nie starali, zeby ten nowy domek mu znalezc ;) . I wcale sie nie dziwie, widzialam go i ... jest przepiekny :loveu: ! Quote
zuziaM Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Acha..... Dino zostal u Panstwa, ktorzy go znalezli :multi: ! Ma sie swietnie i .... juz nie oddadza go nikomu :multi: ! ! ! Jagodka .... tytul prosze zmienic.... dziekuje ! Quote
Seaside Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Jednak przekonali rodziców!!!!!!! huuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts