Jagoda1 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 kwiatek82 napisał(a):A ja będę miała z tego miotu UNKĘ :D białaska jest śliczna ! kiedy wybierasz się po psiaka? No, proszę, Rodzina...;) Quote
Kiłi Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko To 100latek zycze!!! [quote name='clockwork']:roll: Topsik... 100lat z okazji 4 lat i 1 miesiąca :evil_lol::evil_lol: Heloł, Topazy dziękuje:lol: zaglądłam se do Was a tu cisza...i mańka nie ma :niewiem: Maniek zaraz będzie, czasu ja ni miała:oops: ;) [quote name='BeaC']....hejka ja Luśkowatej jakoś też nie moge odchudzić............dostaje połowe tego co żarła........... jest zakaz spadów dla wszystkich domowników( nawet skórki od chleba nie wolno)............... i co??? jakos nic nie widzę moze ona już taka jest i będzie???? Topazy też dostaje małe posiłki, biegamy dużo, chociaż przyznam się bez bicia, że ostatnio mało. Tylko najtrudniej z tymi resztkami, rano musze się ścigać z Topsem kto pierwszy do miski doskoczy, bo albo to kiełbaska tam się pojawiła albo jakiś inny przysmak:evil_lol: [quote name='kwiatek82']A ja będę miała z tego miotu UNKĘ :D białaska jest śliczna ! kiedy wybierasz się po psiaka? Ooo witam;) Dziękuje, Unka też przepiękna:loveu: Po małą myśle że pojedziemy tak pod koniec maja;) [quote name='Jagoda*']No, proszę, Rodzina...;) :loveu: Wczoraj kupiłam Umie czerwoną obróżke i smyczke:grins: Quote
Medorowa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 JaCieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:mdleje::mdleje::loveu: http://images28.fotosik.pl/190/0d0b4e31871c608c.jpg NajlePszego Topsiu:Rose: Quote
Kiłi Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='Medorowa']JaCieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:mdleje::mdleje::loveu: http://images28.fotosik.pl/190/0d0b4e31871c608c.jpg NajlePszego Topsiu:Rose: :loveu::loveu::loveu: Zdjęcia z weekendowego wypadu do Lipy Maniek z patyczkiem i niewzruszony Lucjan Tops próbuje się wydostać Bijatyka Quote
Kiłi Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Mama wróć Próbowałam ufocić pawia poczas godów, ale mi uciekł i nici z rozłożonego ogona... Z piłeczką Quote
Kiłi Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Dzieło bobrów:angryy: Zabijamy piłeczke Panna wiewióra Quote
Kiłi Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Zabawka na którą Lucjan dziwnie reaguje, instynkt mu się włącza, oberwałąm ja, oberwał i Tops:evil_lol: Ja chce do pańci Znowu panna wiewióra i hops Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 :loveu::loveu::loveu:leję .....obłędna fota ...2pierdoły http://images27.fotosik.pl/192/dd835532fc5e2632.jpg biedny Maniek :shake:....do roboty nieletniego zagonili http://images28.fotosik.pl/194/4ecaef46fbcf2a45.jpg w dyby go w dyby :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images31.fotosik.pl/213/b6efeadf8ffdc74f.jpg Kiedy wybierasz się do malej :loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Witanko Ile tu cudnych fotek:multi::multi::multi: Quote
Kiłi Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Kwiatek82, a jak już będziesz miała Unke to może założysz jej galerie?:razz: [quote name='Alicja'] biedny Maniek :shake:....do roboty nieletniego zagonili http://images28.fotosik.pl/194/4ecaef46fbcf2a45.jpg Musi jakoś na utrzymanie zarobić:diabloti: Drewno przed bobrami chowa:evil_lol: [quote name='Izabela124.']Witanko Ile tu cudnych fotek:multi::multi::multi: Heloł, dzięki;) [quote name='Jagoda*']Ech, piękna ta Wasza Lipa... Kasi piękna, ja musze siedzieć w tym strasznym gdańsku:placz::placz: Dzisiaj nic tylko leje:placz: Quote
Kiłi Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Topazemu cieknie ropa z fifraczka, który jest opuchnięty, musze coś znaleźć w necie co mu z tym zrobić, bo o wecie nie ma mowy, chłopak nie da na siebie spojrzeć, a co dopiero siurka obejrzeć:shake: Quote
Izabela124. Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Oj to duzo zdrwoka zycze A moze on ma zapalenie napletka? A lize sie tam? Quote
Izabela124. Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Oj to duzo zdrwoka zycze A moze on ma zapalenie napletka? A lize sie tam? Quote
Kiłi Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Liże czasami, już od przedwczoraj coś mu tam przeszkadzało, biegał z podkulonym ogonem i co chwila siadał. Jutro kupimy borasol, jak w ciągu kilku dni nie przejdzie to idziem do weta, choć sobie tego nie wyobrażam...:cool1: Quote
Izabela124. Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 No to mysle, ze ma zapalenie napletka, mojej kolvzanki pvs tez mial cos takiego, wet na pvwno przepisze masc Quote
Jagoda1 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Kiłi napisał(a):Topazemu cieknie ropa z fifraczka, który jest opuchnięty, musze coś znaleźć w necie co mu z tym zrobić, bo o wecie nie ma mowy, chłopak nie da na siebie spojrzeć, a co dopiero siurka obejrzeć:shake: Wet. poradzi sobie z Topsikiem, przeciez to nie Maniuś.;) Topsiku, zdrowiej, Chłopaku, niedługo będziesz biegał z Siostrzyczką... Quote
BeaC Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Kiłi']Topazemu cieknie ropa z fifraczka, który jest opuchnięty, musze coś znaleźć w necie co mu z tym zrobić, bo o wecie nie ma mowy, chłopak nie da na siebie spojrzeć, a co dopiero siurka obejrzeć:shake: moja Lujka tez sie boi panicznie wetów.trzęsie się jak galareta.więc na wszelki wielki zakładam jej kaganior..............bo może uszczypnąć:cool1: pieknie tam u twej siostry............po prostu pięknie:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Zdrówka życzymy:kciuki::kciuki::p PozDrowionka:loveu: Quote
Kiłi Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='Izabela124.']No to mysle, ze ma zapalenie napletka, mojej kolvzanki pvs tez mial cos takiego, wet na pvwno przepisze masc Na razie stosujemy Borasol, troche już przeszło;) [quote name='majoka']Duzo zdrowia dla chłopaka!!!! :Rose: [quote name='Jagoda*']Wet. poradzi sobie z Topsikiem, przeciez to nie Maniuś.;) Topsiku, zdrowiej, Chłopaku, niedługo będziesz biegał z Siostrzyczką... Wet już nawet nie chce Topsa badać:shake: Wbrew pozorom Mańka lepiej się bada niż tą wywijającą się i gryzącą malizne:evil_lol: [quote name='BeaC']moja Lujka tez sie boi panicznie wetów.trzęsie się jak galareta.więc na wszelki wielki zakładam jej kaganior..............bo może uszczypnąć:cool1: pieknie tam u twej siostry............po prostu pięknie:loveu::loveu::loveu: Topsiu ma kaganiec i skarpetki, żeby nie drapał. Kiedyś zrobił wetowi wielką krwawą szrame na ręce, mi poorał plecy a wetke chciał ciapnąć w ręke:oops: Wet stwierdził, że niektóre psy tak już mają i on Topsa badać może tylko pod narkozą... to ja już wolę sama znaleźć rozwiązanie i go w domciu poleczyć, niż usypiać. Na szczęście chłopak często nie choruje:evil_lol: [quote name='Medorowa']Zdrówka życzymy:kciuki::kciuki::p PozDrowionka:loveu: :Rose: Quote
Izabela124. Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Witanko A ja domagam sie jakis fotek :) Quote
Recommended Posts