Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Akadna']Witaj Kiłi :)

Skończyłam rysunek Niki. Czas na Spota... Wybierzesz mi zdjcie? Jeśli możesz, to najlepiej podaj kilka, żebym miała wybór.
Ale żeś mnie zabiła tym nickiem:evil_lol: Przez chwile nie wiedziałam kto Ty:evil_lol::evil_lol: Zdjęcie już kiedyś dawałam:oops: Ale nie pamiętam gdzie:evil_lol: Poczkaj poszukam czegoś;)

Posted

Hmm może takie

albo

Wiecie co? Strasznie głupio się wychodzi z jednym psem i do tego małym, na łąkach to wogóle jak jakąś niewidzialną mnie traktują, puszczają do mnie te swoje goldeny i inne i nie patrzą wogóle, że Tops to agresor. Wogóle jakoś tak głupio z małym psem... bez Spota:shake:

Posted

Kochany Faflunek :loveu::loveu::loveu:

a Topsikowi pewnie też łyso bez starszego braciszka :razz:

a moze jednak Boxio :loveu: :loveu: :loveu: może jednak następca godny Spocika mógłby zamieszkać z Wami :razz:... ja przez miesiąc po odejściu Harleya / też Boxio dla przypomnienia / wcale nie wychodzilam z domu ....nie miałam po co :-(potem musiałam iść do pracy więc z musu ...i zazdrościłam jak ktoś szedł z psem ...równo 3 miesiące po odejściu Niuńka zamieszkał z nami Ozzy ...i życie nabrało znów sensu :loveu:

Posted

hehe piesek (a raczej suczka) pewnie zamieszka z nami, ale latem lub jesienią;)
Dostałam tylko jeden warunek musi to być szczenie. (nad czym bardzo ubolewam, bo ja bym wzięła jakiegoś staruszka...)
Są trzy opcje albo szukam czy w jakiejś hodowli nie urodził się białas, może na BwP będzie jakiś szczeniak lub jedziemy tu do gdańskiego schronu może będzie jakiś molosowaty:roll: Kiedyś na alegratce (?) były boksie, oczywiście nierasowe, ale białaski normalnie jak kopie Spota wyglądały ehhh...:shake:

Posted

[quote name='Kiłi']hehe piesek (a raczej suczka) pewnie zamieszka z nami, ale latem lub jesienią;)
Dostałam tylko jeden warunek musi to być szczenie. (nad czym bardzo ubolewam, bo ja bym wzięła jakiegoś staruszka...)
Są trzy opcje albo szukam czy w jakiejś hodowli nie urodził się białas, może na BwP będzie jakiś szczeniak lub jedziemy tu do gdańskiego schronu może będzie jakiś molosowaty:roll: Kiedyś na alegratce (?) były boksie, oczywiście nierasowe, ale białaski normalnie jak kopie Spota wyglądały ehhh...:shake:

:calus: to ja zaciskam :kciuki: za maluszka białaska :loveu::loveu::loveu:...już Spocik Ci go dobrze poprowadzi ;)głosem serca

Posted

[quote name='Alicja']:calus: to ja zaciskam :kciuki: za maluszka białaska :loveu::loveu::loveu:...już Spocik Ci go dobrze poprowadzi ;)głosem serca

[quote name='tygra']ja też trzymam kciuki żeby się białasek znalazł odpowiedni :)

[quote name='Akadna']Hello Kiłi :) Thumb up! :kciuki:
:loveu::loveu::loveu:

Uff dobra mam duuużo zdjęć zobaczymy czy zdąże wszystkie wkleić:roll:

We wtorek był u mnie Maniek
Zobaczył jakiegoś psa na dworze

Gdy udało mi się go wciągnąć do mieszkania stwierdził, że musi go obszczekać też przez okno:evil_lol:

Mordzia zmęczyła się szczekaniem