Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kiłi']Jesteśmy jesteśmy, byliśmy w Lipie, dzisiaj wróciliśmy:p Jutro wszystko opowiem i wstawie zdjęcia, powiem jedno... strach jechać w taką pogode:cool1:

[FONT=Arial]no ....jak u was sypie to współczuję :cool1:[/FONT]

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

u nas tak samo chlapa i slizgawica, snieg ciagle pada i sie rozpuszcza potem marznie i tak w kolko :angryy: musialam wczoraj sie przeleciec do kolezanki i przeklinalam cala ta droge yhhh

czekam na fotki, buzka, Karolina:p

Posted

Witamy!!!! :multi: Wczoraj to po prostu tragedia była jechałyśmy przez koscieżyne do gdańska. A radiu tylko trąbili jaka to szklanka na drogach i ile wypadków... najgorzej było w Wierzycy niedość, że kręta droga to jeszcze pełno tych czarnych punktów... to mi nie pomagało. Jechałyśmy (ja za kółkiem, mama obok a psy z tyłu) w deszczu, gradzie i śniegu... a to była moja pierwsza długa wyprawa:evil_lol: A do tego w Żukowie zamknęli nam trase na Gdańsk z powodu wypadku i skierowali na Gdynie... oczywiście my z mamą panika, bo nie wiemy co robić, wreszcie pojechałyśmy przez jakieś Leźno a za nami wszyscy:evil_lol: Pewnie myśleli, że z Gdańska to wiedzą jak jechać:diabloti: Tylko że my nie wiedziałyśmy jechałyśmy na oślep:evil_lol:
U Kasi było strasznie zimno miało być ognisko ale chyba byśmy zamarzli... 6 butelek wina poszłooo:diabloti:
Wzorki na szybie

A tu mi Kasia pokazywała nowe domki na ośrodku, podobne do tego co my mamy na działce, fajowskie:loveu:

Do połowy jeziora był lód, Marek z Magnusem ponoć po nim łazili:mad:

A tu Kasi "cudowny" pomysł lepienia muszelek do baru

Lucek duży, Kicia wysterylizowana...a on nadal ciągnie cyca:crazyeye:

Posted

...plizzz...

Topsik i "operacja"

No i wreszcie gdy wszyscy poszli oglądać film, Maniek mógł po cichu wskoczyć na łóżko, Spot zajął jego spanie

Jak Luciek śpi można mu nawet palca do pyska wkładać

Posted

A tak pewna c*** stanęła u nas pod blokiem (po prawej nasza Natalka) do teraz tak stoi... dwa miejsca zajęła...:shake:

A tu Spot dziasiaj rano

Posted

oooo ile foteczek :loveu::loveu::loveu: slodkie te Wasze psie i kocie mordki :loveu:

a to Kasia pracuje w takim osrodku???? a w wakacje sa przyjecia do pracy??? [zeby nie bylo skonczylam tech hotelarstwa i obronilam dyplom, pokojowka ze mnie jak ta lala :lol:] to bym przyjemne z pozytecznym polaczyla :p

ojjj ja tez strasznie nie lubie ludzi, ktorzy parkuja jak ostatnie sieroty :mad: - ja jak mi za pierwszym razem nie wyjdzie to zawsze poprawiam, ostatnio rajcuje mnie parkowanie tylem :evil_lol:

ale super te wypieki, bombastyczne - muszelki + rybki -> super pomysl :multi:

jaaa jak ja bym chciala miec taka drewniana mala chatynke :loveu:

6 butelek wina powiadasz :cool3: ladnie ladnie na tym pomorzu sobie imprezujecie :lol::diabloti:

pozdrawiam cieplo, Karolina:p

Posted

[quote name='Cosmo']oooo ile foteczek :loveu::loveu::loveu: slodkie te Wasze psie i kocie mordki :loveu:

a to Kasia pracuje w takim osrodku????
Pracuje w wakacje, poza sezonem mieszka;)
a w wakacje sa przyjecia do pracy??? [zeby nie bylo skonczylam tech hotelarstwa i obronilam dyplom, pokojowka ze mnie jak ta lala :lol:] to bym przyjemne z pozytecznym polaczyla :p
O tym to już musisz z Marka rodzicami gadać przez Kachne:eviltong: Ja tam zawsze się migam od pracy... a to coś musze Kasi w recepcji pomóc a to psy same w domu:evil_lol:
ojjj ja tez strasznie nie lubie ludzi, ktorzy parkuja jak ostatnie sieroty :mad: - ja jak mi za pierwszym razem nie wyjdzie to zawsze poprawiam, ostatnio rajcuje mnie parkowanie tylem :evil_lol:
Ja też się staram, jak mi się nie udaje to albo znajduje inne miejsce, albo wrzeszcze by ktoś zrobił to za mnie:diabloti:

ale super te wypieki, bombastyczne - muszelki + rybki -> super pomysl :multi:
Były jeszcze inne tylko Kasia zarządziła w połowie, że wszystko z porwotem do michy i robimy muszelki:evil_lol:

jaaa jak ja bym chciala miec taka drewniana mala chatynke :loveu:

6 butelek wina powiadasz :cool3: ladnie ladnie na tym pomorzu sobie imprezujecie :lol::diabloti:

pozdrawiam cieplo, Karolina:p
E tam imprezujemy, na 4 osoby to wcale nie tak dużo:eviltong::diabloti:

Posted

sluchaj jakby tam jakas fajna fucha byla, to czemu nie, tylko w sumie lepiej obgadac to rzeczywiscie przed sezonem :cool3: bo w sumie i tak przechodze na studia zaoczne, teraz bym sobie gdzies tu w belchatowie cos zarobila, a potem na wakacje gdzies sie zapakowac do pracy :eviltong:

wrzeszcze by ktoś zrobił to za mnie:diabloti:
oo o takiej metodzie jeszcze nie slyszalam :evil_lol::lol:

Były jeszcze inne tylko Kasia zarządziła w połowie, że wszystko z porwotem do michy i robimy muszelki:evil_lol:
jakie??? :razz:

4 hehe i tak ladnie :eviltong: ja ostatnio mam slaba glowe, odzwyczailam sie od alkoholu chyba hehe, czas posuchy nastal :lol:

pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Witamy Was, byliśmy od niedzieli u Kasi w Lipie, w poniedziałek byliśmy u znajomych w hodowli Dogo Canario "Nuestra Sangre" wymiziałyśmy szczeniaczki (kasia napaliła się na jedną suczynke) i ja wymiziałam mojego kochanego Ivana:loveu: Poźniej wróciliśmy do Lipy, zdjęcia później:p

Posted

Lucjan

Magnus z Lucjanem się bawią:cool3:

No i Lucyfer wysysa krew z Mańka:diabloti:

Dzięcioł, w sumie było ich 5, wszystki wyjadały chleb z karmnika

Posted

ojojoj ile cudnych zdjec :loveu::loveu::loveu:

Kasia chyba dopnie swego :cool3: super by bylo - nastepna fotomodelka moze przybedzie :evil_lol:

pozdrawiam, buzka