e.v.a Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]teraz nie robię fot :evil_lol::evil_lol: ale kupiłam tak: 2 kurtki zimowe :evil_lol: 2 pary spodni:evil_lol: 2 komplety bielizny :evil_lol: i bluzkę :evil_lol: szacowany koszt ---> prawie 1000 zł :evil_lol: ps.jeszcze buty dla mojego siostrzeńca i bluzka dla niego :evil_lol:[/B][/I][/quote] to i tak poka:multi::evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='evaxon']to i tak poka:multi::evil_lol:[/quote] [I][B]To jutro bo dzisiaj już wszystko schowane :eviltong:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]To jutro bo dzisiaj już wszystko schowane :eviltong:[/B][/I][/quote] jutro to bedzie futro:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='evaxon']jutro to bedzie futro:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] [I][B]a pojutrze po futrze :evil_lol: a futer nie noszę :diabloti:[/B][/I] Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [I][B]Idę spać :) dobranoc wszystkim :loveu:[/B][/I] Quote
aleb Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ależ cudowne fotki dodałaś, Kasiu :) :) :) Quote
Vectra Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 a ja mam pojemniki na karmę RC :evilbat: to się pochwaliłam :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [B]Dobranoc:loveu:[/B] [B]ale zakupki zes niezle zrobila przynajmniej raz a konkretnie:eviltong:chyba:eviltong:[/B] Quote
Rinuś Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 [quote name='aleb']Ależ cudowne fotki dodałaś, Kasiu :) :) :)[/quote] [I][B]oo witamy Aleb :loveu:[/B][/I] [quote name='Vectra']a ja mam pojemniki na karmę RC :evilbat: to się pochwaliłam :diabloti:[/quote] [I][B]ooo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chwalipięta :diabloti:[/B][/I] [quote name='ewelinabuck'][B]Dobranoc:loveu:[/B] [B]ale zakupki zes niezle zrobila przynajmniej raz a konkretnie:eviltong:chyba:eviltong:[/B][/quote] [I][B]nie no nie raz :evil_lol::evil_lol: ja chodzę na zakupy raz na 2 tyg :evil_lol: raz są mniejsze a raz większe :evil_lol: no to dla [COLOR=Red]Evaxonka[/COLOR] wrzucam moje zakupy :evil_lol: spodnie [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/62/693410e4a1248d32.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/61/a16f9491f94f6398.jpg[/IMG][/URL] bluzka [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/61/1bb4dcb548e45893.jpg[/IMG][/URL] kurtki [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/61/6a374664072d5813.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/61/39f9709f1f165e9d.jpg[/IMG][/URL] no to wszystko :evil_lol:a dzisiaj idę do teatru na spotkanie vipowskie :eviltong: mamusia dostała zaproszenia z pracy :p [/B][/I] Quote
Matusz Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 [COLOR=Navy][B]fajne zakupki ;) a na jaki spektlakl?:eviltong: witanko :multi:[/B][/COLOR] Quote
Rinuś Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]fajne zakupki ;) a na jaki spektlakl?:eviltong: witanko :multi:[/B][/COLOR][/quote] [I][B]witam :loveu: a nawet nie wiem :evil_lol: idę bo jest za darmo :evil_lol:[/B][/I] Quote
Matusz Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]witam :loveu: a nawet nie wiem :evil_lol: idę bo jest za darmo :evil_lol:[/B][/I][/quote] [COLOR=Navy][B] hehehe:evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
basia bonnie Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 noo piękne zakupy :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:wow jakie fajne zakupki :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
anetta Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 OOO jaka fajna kurteczka [url]http://images34.fotosik.pl/61/39f9709f1f165e9d.jpg[/url] Coś podobnego chciałam sobie kupić ale były za cienkie :shake: Bardziej były na jesień a nie na zime. A ja nie lubie jak mi jest zimno :cool1: Quote
Rinuś Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 [quote name='anetta']OOO jaka fajna kurteczka [URL]http://images34.fotosik.pl/61/39f9709f1f165e9d.jpg[/URL] Coś podobnego chciałam sobie kupić ale były za cienkie :shake: Bardziej były na jesień a nie na zime. A ja nie lubie jak mi jest zimno :cool1:[/quote] [I][B]Jak dla mnie jest ciepła :pno w sumie ja jestem zmarzlak więc pewnie będę musiała się grubo ubrać :evil_lol: Ale w teatrze było super :multi: zespół Wawele grał :multi::multi::loveu:[/B][/I] Quote
Dobcia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Hey:lol: Extra zakupy!!! Druga kurtka jest naprawdę fajna:loveu: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek .:multi:.......coś mało foteczek :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 [quote name='Dobcia']Hey:lol: Extra zakupy!!! Druga kurtka jest naprawdę fajna:loveu:[/quote] [I][B]Witam :) mi się bardziej pierwsza podoba,bo ja ogólnie wolę krótkie rzeczy :evil_lol:[/B][/I] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek .:multi:.......coś mało foteczek :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]Hejka :multi: no mało mało...muszę jechać do UP,jak wrócę to cosik Wam wrzucę...chyba fotki ze spotkanie z Leonkami :loveu:[/B][/I] Quote
Medorowa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]witam :loveu: a nawet nie wiem :evil_lol: idę bo jest za darmo :evil_lol:[/B][/I][/quote] :evil_lol::evil_lol: Fajne zakupy:p - natchnęłaś mnie - też sobie dziś poszaleję po sklepach:loveu: Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 [quote name='Medorowa']:evil_lol::evil_lol: Fajne zakupy:p - natchnęłaś mnie - też sobie dziś poszaleję po sklepach:loveu:[/quote] [I][B]to jak kupisz to od razy wrzucaj na blogasek :eviltong:[/B][/I] Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]to jak kupisz to od razy wrzucaj na blogasek :eviltong:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: moze cos dla nas też kupi :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: moze cos dla nas też kupi :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]To ja poproszę jeszcze jeden komplet bielizny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: TZ przyjeżdża jutro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
Medorowa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]to jak kupisz to od razy wrzucaj na blogasek :eviltong:[/B][/I][/quote] Buhahahhaha, chyba nie wiesz o czym mówisz:turn-l: Daj mi dobry aparat to wrzucę:p [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: moze cos dla nas też kupi :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A co cesz Alu:grins: [quote name='Rinuś'][I][B]To ja poproszę jeszcze jeden komplet bielizny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: TZ przyjeżdża jutro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote] Napisz list do Mikołaja:diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts