eria Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ojeeeeej Kasia strongman!!! ile ty masz siły żeby takie bydlę unieść :-o Quote
Rinuś Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='eria']ojeeeeej Kasia strongman!!! ile ty masz siły żeby takie bydlę unieść :-o[/quote] [I][B]heh nie widać że ja ledwo stałam ?:evil_lol:[/B][/I] Quote
Rinuś Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [I][B]cześć Wam :) a ja dzisiaj zamówiłam nowe legowisko dla Brutuska :loveu::loveu: [url]http://allegro.pl/item239193068_legowisko_kanapa_nr_4_wym_110x90_super_mocne_.html[/url] brązowe :multi:[/B][/I] Quote
Dobcia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Fajne legowisko:lol: [url]http://i14.tinypic.com/62dvjip.jpg[/url] jaki grzeczny Brutusek:loveu: Quote
Rinuś Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [I][B]jejku jak mi jest źle :( dzisiaj mam już takiego doła że szkoda gadać :-( ja chyba nigdy nie będę szczęśliwa:-([/B][/I] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]jejku jak mi jest źle :( dzisiaj mam już takiego doła że szkoda gadać :-( ja chyba nigdy nie będę szczęśliwa:-([/B][/I][/quote] Nie pytam nawet co się stało, bo to Twoja osobista sprawa i jeśli poczujesz taką potrzebę to nam o tym napiszesz. Ja pragnę dodać od siebie, że czasem musimy dosięgnąć tego przysłowiowego dna, zakopać się w tym mule po pas, żeby w końcu odbić się od niego i już nigdy nie upaść! Jest ciężko, mi ostatnimi czasy też nie jest kolorowo... przytul się w Brutuska, zajmij się swoim hobby... i jeśli możesz to postaraj się swoje życie ułożyć tak, aby było dobrze. Jesteśmy z Tobą :* Quote
Rinuś Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [I][B]mi chodzi tylko o to że nie mam się często do kogo przytulić...nie licząc Brutuska bo do niego mogę zawsze przyjść i się przytulić... ale faceta...mojego własnego...którego nikt mi nie zabierze...z którym będę szczęśliwa...który mnie przytuli..pocałuje... tylko to bym chciała...a może aż to... :-([/B][/I] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ja uznaję zasadę, że lepszy żaden niż byle jaki. Czasem trzeba poużerać się z samotnością, pocierpieć, popłakać, żeby w końcu trafić na tą wybraną osobę, która będzie Cię rozumieć, wspierać i iść z Tobą przez życie. I do której będziesz mogła się przytulać :) Nie ma na to złotego środka - rozglądnij się dookoła, może jest ktoś kogo nie zauważasz? Trzymam mocno kciuki, każdy ma swoją drugą połówkę pomarańczy na tym świecie :* Quote
Rinuś Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [I][B]dziękuję Ci bardzo... jesteś wspaniałą osobą... :* trochę mnie podniosłaś na duchu... idę spać... dobranoc :*[/B][/I] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]dziękuję Ci bardzo... jesteś wspaniałą osobą... :* trochę mnie podniosłaś na duchu... idę spać... dobranoc :*[/B][/I][/quote] Cześć :loveu: Dziś już lepiej? To Ty jesteś wspaniałą o osobą i w końcu ktoś, kogo bardzo cenisz, w końcu to zrozumie :) Quote
Rinuś Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć :loveu: Dziś już lepiej? To Ty jesteś wspaniałą o osobą i w końcu ktoś, kogo bardzo cenisz, w końcu to zrozumie :)[/quote] [I][B]cześć:) no dzisiaj już jest trochę lepiej...przespałam się z tym wszystkim... ale dawno nie miałam takiego doła jak wczoraj... pomogłaś mi bardzo :* a dzisiaj Brutusek przywitał mnie buziakiem i od razu mam lepszy dzień,chociaż boli mnie brzuch bo dostałam okres i jestem przeziębiona...ale to nic :) wpadnę zaraz do Was do galerii :* [/B][/I] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]cześć:) no dzisiaj już jest trochę lepiej...przespałam się z tym wszystkim... ale dawno nie miałam takiego doła jak wczoraj... pomogłaś mi bardzo :* a dzisiaj Brutusek przywitał mnie buziakiem i od razu mam lepszy dzień,chociaż boli mnie brzuch bo dostałam okres i jestem przeziębiona...ale to nic :) wpadnę zaraz do Was do galerii :* [/B][/I][/quote] A co tu tak mało osób zagląda? :mad: E tam, ja tylko napisałam parę słów - o tym, czy czujesz się lepiej czy gorzej, tak naprawdę decydujesz Ty sama :) Psy w takich momentach są niezawodne - gdy ja jestem zła, albo zdarza mi się popłakać, to zaraz mam przy sobie mokry nochal i futerko do wyściskania :) Oj te pierwsze dni zawsze najgorsze są - łykaj tabletki i bądź dzielna! :) Dziękujemy za odwiedziny :loveu: Quote
Rinuś Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A co tu tak mało osób zagląda? :mad: [/quote] [I][B]zagląda mało osób bo ja też mało teraz odwiedzam inne galerie...a wiesz jak jest...jak ja nie odwiedze kogoś to ten ktoś mnie tez nie odwiedzi...[/B][/I] Quote
eria Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 cześć Kasiu, cóż ja mogę powiedzieć, trzymaj się :* i zdrowiej ! nie umiem pocieszać tak jak pinczerka, ale jestem także z Tobą :lol: też nie mam drugiej połówki, i też czasem mam doła z tego powodu, ale ponoć nadzieja umiera ostatnia, prawda ?;) Quote
Gonitwa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 A ja odwiedzam, ja ja! I mnie nie trzeba odwiedzać w odwecie bo u nas się nic nie dzieje;) Quote
aleb Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [b]Kasiu[/b] życzę, żebyś szybko wróciła do zdrówka Główka do góry, myśl pozytywnie :* :) Quote
Rinuś Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [I][B]dziękuję że nas odwiedZacie :* moja mama jest najlepsza gada mi że mam gorączke a wyciąga mnie do miasta na piwo bo ona jedzie z moja ciocią i z moim bratem i mojego brata dziewczyną... sama jeszcze nie wiem czy zostać czy jechać z nimi...:shake:[/B][/I] Quote
Gonitwa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jechać- leczyć będziesz się od jutra;) Quote
Rinuś Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Gonitwa']Jechać- leczyć będziesz się od jutra;)[/quote] [I][B]no to pojechałam :multi: i wróciłam z mega fazą :D idę spać bo już nie wyrabiam :eviltong:[/B][/I] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 I prawidłowo :evil_lol: Nie ma lepszego leku jak sen i trochę procentów :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [I][B]hejja :* właśnie wychodze na imprezę :evil_lol::evil_lol: ja to mam ciężki weekend:evil_lol::evil_lol: jutro poodwiedzam Wasze galerie ale to po południu :eviltong: powiedzmy że dalej jestem chora ale jak się bawić to się bawić hehe:eviltong::eviltong:[/B][/I] Quote
Dobcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Cześć niepokonana Kasiu:cool3: Nie daj sie choróbsku i w ogóle... i baw się dobrze;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B] jutro poodwiedzam Wasze galerie ale to po południu :eviltong: [/B][/I][/quote] Ciekawe czemu dopiero po południu :roll: :diabloti: Quote
Recommended Posts