Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='eria']ojeeeeej Kasia strongman!!! ile ty masz siły żeby takie bydlę unieść :-o[/quote]
[I][B]heh nie widać że ja ledwo stałam ?:evil_lol:[/B][/I]

Posted

[I][B]cześć Wam :)
a ja dzisiaj zamówiłam nowe legowisko dla Brutuska :loveu::loveu:
[url]http://allegro.pl/item239193068_legowisko_kanapa_nr_4_wym_110x90_super_mocne_.html[/url]

brązowe :multi:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]jejku jak mi jest źle :(
dzisiaj mam już takiego doła że szkoda gadać :-( ja chyba nigdy nie będę szczęśliwa:-([/B][/I][/quote]

Nie pytam nawet co się stało, bo to Twoja osobista sprawa i jeśli poczujesz taką potrzebę to nam o tym napiszesz. Ja pragnę dodać od siebie, że czasem musimy dosięgnąć tego przysłowiowego dna, zakopać się w tym mule po pas, żeby w końcu odbić się od niego i już nigdy nie upaść! Jest ciężko, mi ostatnimi czasy też nie jest kolorowo... przytul się w Brutuska, zajmij się swoim hobby... i jeśli możesz to postaraj się swoje życie ułożyć tak, aby było dobrze. Jesteśmy z Tobą :*

Posted

[I][B]mi chodzi tylko o to że nie mam się często do kogo przytulić...nie licząc Brutuska bo do niego mogę zawsze przyjść i się przytulić...
ale faceta...mojego własnego...którego nikt mi nie zabierze...z którym będę szczęśliwa...który mnie przytuli..pocałuje...
tylko to bym chciała...a może aż to... :-([/B][/I]

Posted

Ja uznaję zasadę, że lepszy żaden niż byle jaki. Czasem trzeba poużerać się z samotnością, pocierpieć, popłakać, żeby w końcu trafić na tą wybraną osobę, która będzie Cię rozumieć, wspierać i iść z Tobą przez życie. I do której będziesz mogła się przytulać :)

Nie ma na to złotego środka - rozglądnij się dookoła, może jest ktoś kogo nie zauważasz?

Trzymam mocno kciuki, każdy ma swoją drugą połówkę pomarańczy na tym świecie :*

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]dziękuję Ci bardzo... jesteś wspaniałą osobą... :*

trochę mnie podniosłaś na duchu...

idę spać... dobranoc :*[/B][/I][/quote]

Cześć :loveu:

Dziś już lepiej?

To Ty jesteś wspaniałą o osobą i w końcu ktoś, kogo bardzo cenisz, w końcu to zrozumie :)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć :loveu:

Dziś już lepiej?

To Ty jesteś wspaniałą o osobą i w końcu ktoś, kogo bardzo cenisz, w końcu to zrozumie :)[/quote]
[I][B]cześć:) no dzisiaj już jest trochę lepiej...przespałam się z tym wszystkim...
ale dawno nie miałam takiego doła jak wczoraj...
pomogłaś mi bardzo :*
a dzisiaj Brutusek przywitał mnie buziakiem i od razu mam lepszy dzień,chociaż boli mnie brzuch bo dostałam okres i jestem przeziębiona...ale to nic :)
wpadnę zaraz do Was do galerii :* [/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]cześć:) no dzisiaj już jest trochę lepiej...przespałam się z tym wszystkim...
ale dawno nie miałam takiego doła jak wczoraj...
pomogłaś mi bardzo :*
a dzisiaj Brutusek przywitał mnie buziakiem i od razu mam lepszy dzień,chociaż boli mnie brzuch bo dostałam okres i jestem przeziębiona...ale to nic :)
wpadnę zaraz do Was do galerii :* [/B][/I][/quote]

A co tu tak mało osób zagląda? :mad:
E tam, ja tylko napisałam parę słów - o tym, czy czujesz się lepiej czy gorzej, tak naprawdę decydujesz Ty sama :)

Psy w takich momentach są niezawodne - gdy ja jestem zła, albo zdarza mi się popłakać, to zaraz mam przy sobie mokry nochal i futerko do wyściskania :)

Oj te pierwsze dni zawsze najgorsze są - łykaj tabletki i bądź dzielna! :)

Dziękujemy za odwiedziny :loveu:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A co tu tak mało osób zagląda? :mad:
[/quote]
[I][B]zagląda mało osób bo ja też mało teraz odwiedzam inne galerie...a wiesz jak jest...jak ja nie odwiedze kogoś to ten ktoś mnie tez nie odwiedzi...[/B][/I]

Posted

cześć Kasiu,
cóż ja mogę powiedzieć, trzymaj się :* i zdrowiej !
nie umiem pocieszać tak jak pinczerka, ale jestem także z Tobą :lol:
też nie mam drugiej połówki, i też czasem mam doła z tego powodu, ale ponoć nadzieja umiera ostatnia, prawda ?;)

Posted

[I][B]dziękuję że nas odwiedZacie :*
moja mama jest najlepsza gada mi że mam gorączke a wyciąga mnie do miasta na piwo bo ona jedzie z moja ciocią i z moim bratem i mojego brata dziewczyną...
sama jeszcze nie wiem czy zostać czy jechać z nimi...:shake:[/B][/I]

Posted

[quote name='Gonitwa']Jechać- leczyć będziesz się od jutra;)[/quote]
[I][B]no to pojechałam :multi: i wróciłam z mega fazą :D idę spać bo już nie wyrabiam :eviltong:[/B][/I]

Posted

[I][B]hejja :*
właśnie wychodze na imprezę :evil_lol::evil_lol: ja to mam ciężki weekend:evil_lol::evil_lol:
jutro poodwiedzam Wasze galerie ale to po południu :eviltong:
powiedzmy że dalej jestem chora ale jak się bawić to się bawić hehe:eviltong::eviltong:[/B][/I]