Rinuś Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [I][B]haha nie no impreza była najlepsza :evil_lol::evil_lol: solenizant po 40 min miał już fazę a po 1,5 leżał za działką i wiadomo co robił :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra ja spadam na imprezę,ale dzisiaj taneczną :multi::multi:[/B][/I] Quote
Gonitwa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Takiej to tylko pozazdrościć... Imprezowiczka;) Quote
eria Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ta ostatnia fota na przystanku jest zabójcza :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [I][B]wróciłam,ale idę spać :eviltong::eviltong::eviltong: spałam tylko 2 godziny i potem na konie szłam...jestem wrakiem człowieka... wieczorem poodwiedzam Wasze galerie :p[/B][/I] Quote
Dobcia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Miny ludzi na przystanku mówia same za siebie:evil_lol::lol: Quote
Rinuś Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [I][B]jadę dzisiaj do pracy na 6 dni...a Brutusek zostaje z mamą :-( będę tęsknić za NIM ,za Wami :-( zajrzyjcie czasami do nas... :-([/B][/I] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]jadę dzisiaj do pracy na 6 dni...a Brutusek zostaje z mamą :-( będę tęsknić za NIM ,za Wami :-( zajrzyjcie czasami do nas... :-([/B][/I][/quote] 6 dni szybko minie i już nie będziecie musieli za sobą tęsknić :) Co to za praca? Będziemy zaglądać! :multi: Quote
Dobcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Zagladamy, zaglądamy:lol: I na ciebie poczekamy, szybko zleci;) Quote
Kati Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Rinuś, gdzie ty pracujesz? Szybko zleci, a Brutus na pewno z mamą się dobrze bawi. :) Quote
tusia. Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Nie wiem czemu ale zdawało mi się że jesteś menem ;-) Quote
Rinuś Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 [I][B]wróciłam!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:ale Brutusek się cieszył,zresztą ja też :loveu::loveu:[/B] [B]ale dzisiaj wyjeżdżam jeszcze na noc do znajomej,bo jutro jedziemy na wystawę psów do Chojnic [/B][/I] [quote name='Matinka']Nie wiem czemu ale zdawało mi się że jesteś menem ;-)[/quote] [I][B]o nie haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [quote name='Kati']Rinuś, gdzie ty pracujesz? Szybko zleci, a Brutus na pewno z mamą się dobrze bawi. :)[/quote] [I][B]ja pracowałam przy konikach :p jeżdę tam co jakiś czas na kilka dni i jeżdżę na nich i dbam o to aby Ci gospodarze co tam są na codzień aby oni dobrze dbali o te konie podczas gdy mnie nie ma ;)[/B][/I] [quote name='Dobcia']Zagladamy, zaglądamy:lol: I na ciebie poczekamy, szybko zleci;)[/quote] [I][B]dziękuję :loveu:[/B][/I] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']6 dni szybko minie i już nie będziecie musieli za sobą tęsknić :) Co to za praca? Będziemy zaglądać! :multi:[/quote] [I][B]dziękuję za odwiedzinki :multi:[/B][/I] Quote
Rinuś Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 [quote name='evaxon']oo nieletnia wrocila:evil_lol:[/quote] [B][I]ja Ci dam :mad::mad::diabloti:[/I][/B] Quote
e.v.a Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='Rinuś'][B][I]ja Ci dam :mad::mad::diabloti:[/I][/B][/quote] co masz dla mnie :errrr:co masz dla mnie:errrr: Quote
Rinuś Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 [quote name='evaxon']co masz dla mnie :errrr:co masz dla mnie:errrr:[/quote] [I][B]a co chcesz?? kopa?:diabloti:[/B][/I] Quote
Rinuś Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 [quote name='Gonitwa']Z glana ją! Z glana![/quote] [I][B]a masz pożyczyć bo ja nie mam :diabloti:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]a co chcesz?? kopa?:diabloti:[/B][/I][/quote] [quote name='Gonitwa']Z glana ją! Z glana![/quote] o masz nieletnie sie zgadały i beda staruszke bic:evil_lol::shake: Quote
Gonitwa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ja mam rączki tutaj.. i nóżki też;) A Rinuś wzięła moje glany;) Quote
Rinuś Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 [I][B]ja ją z bańki wezmę :diabloti:[/B][/I] Quote
Gonitwa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Może być, ale specjalnie dla Ciebie uwieczniłam kawałki moich glanów u siebie w galerii;) Quote
Rinuś Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 [I][B]wiem,widziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale użyje i tego i tego :diabloti:[/B][/I] Quote
Recommended Posts