Rinuś Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]to dlaczemu Ci ukradli urlopa :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]kurna źle policzyli :angryy: mówili, że mam 16 dni to tak sobie pojedyncze wybierałam,ale tak wybierałam żeby zostało mi to 10 dni...i dupa...wczoraj sie dowiedziałam że mam tylko 7 :angryy:[/B][/I] Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Rinusiowa wyrodna matko , z dzieckiem się jeździ na urlop , z dzieckiem .... :diabloti: Quote
rufusowa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ładnie tak opawiować auto? :shake: :diabloti: Quote
rufusowa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='Vectra']Rinusiowa wyrodna matko , z dzieckiem się jeździ na urlop , z dzieckiem .... :diabloti:[/quote] czekaj, czekaj...już to zapisuje, zeby Ci potem pokazac :diabloti: Quote
Rinuś Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='diabelkowa']hahahaha dobre :P Rinusiowa na wakacje poszukasz bachorowi jakiegos DT :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [I][B]haha wiem wiem Diabeł, że jestes chętna :evil_lol: popływasz sobie z nim :diabloti:[/B][/I] [quote name='Vectra']Rinusiowa wyrodna matko , z dzieckiem się jeździ na urlop , z dzieckiem .... :diabloti:[/quote] [I][B]gdzie z dzieckiem...balast mam ze sobą wozić wszędzie? :crazyeye: przecież takie dziecko to marudniejsze od psa :diabloti:[/B][/I] [quote name='rufusowa']ładnie tak opawiować auto? :shake: :diabloti:[/quote] [I][B]ej ej to nie ja jakby co :eviltong:[/B][/I] Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='rufusowa']czekaj, czekaj...już to zapisuje, zeby Ci potem pokazac :diabloti:[/quote] nie wysilaj się , od dwana nie jeżdżę na urlop :cool1: Quote
Rinuś Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [I][B]Stwierdzam, że im dzieci sa starsze tym sa coraz głupsze :shake: W klatce obok mieszka taka sympatyczna para...mieli kota...mieszkają na pierwszym piętrze...czasem tego kota widziałam jak chodzil po parapecie na oknie,ale okno było otwarte...czasem tez widziałam go jak chodził na balkonie,ale balkon byl zamknięty...jak była ładna pogoda to go zostawiali na nim...przez rok nigdy nic się nie stało...a wczoraj...:angryy: mój siostrzeniec wraz ze swoimi kolegami jak zobaczyli kota na parapecie to zaczęli rzucac w niego jakimiś kulkami :shake: (siostrzeniec ma 10 lat)...okno było zamknięte...kot ze strachu chciał wskoczyć na balkon,ale źle się złapał...spadł...i uciekł gdzieś...:shake: to był kot, który nigdy nie był na dworze...wiadomo...pierwsze piętro...nie wiem czy on teraz się odnajdzie...czy przeżyje...a jeszcze ojciec jednego z reszty gówniarzy opierdzielił właścicielkę kota, że nie zostawia sie go na parapecie...ale kurna ...przeciez parapet to też mieszkanie..a jacyś gówniarze nie mają prawa rzucać w kota... Dlatego właśnie nie lubię dzieci...bo są puste,a mój siostrzeniec to już jest wybitny :angryy:[/B][/I] Quote
Alicja Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a siostrzeńcowi to bym za całokształt wpierdziel pedagogicznie uczyniła :mad::mad::mad: dupa nie szklanka jak goowniarz zasłużył :angryy: za co masz karniaki ?? [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Stwierdzam, że im dzieci sa starsze tym sa coraz głupsze :shake: [/B][/I][/quote] po czym wnosisz ? :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 O fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu [url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/131628/00000004.jpg[/url] :diabloti::diabloti::diabloti: No ładnie się tam zabawialiście :diabloti: Quote
Rinuś Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a siostrzeńcowi to bym za całokształt wpierdziel pedagogicznie uczyniła :mad::mad::mad: dupa nie szklanka jak goowniarz zasłużył :angryy: za co masz karniaki ?? [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]no tak...moja mama mu nie wpierdzieli...ja jakbym go dotkneła to bym go połamała za to, że jest taki pusty...moja siostra czyli jego matka nic o tym jeszcze nie wie :roll: masakra...rodzina przygłupów... pkt mam za rasizm do Niemców :diabloti:[/B][/I] [quote name='Vectra']po czym wnosisz ? :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [I][B]po całokształcie :evil_lol: wystarczy posiedzieć z moim siostrzeńcem...[/B][/I] [quote name='anetta']O fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/131628/00000004.jpg[/URL] :diabloti::diabloti::diabloti: No ładnie się tam zabawialiście :diabloti:[/quote] [I][B]to był wypadek..minęlismy hotel...mój kumpel miał odliczone, że do hotelu wytrzyma...w momencie gdy usłyszał " o ***** minęlismy hotel" otworzyl okno i bleeeeeee:evil_lol:[/B][/I] Quote
Rinuś Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [I][B]Ide spać....dobranoc :loveu:[/B][/I] Quote
olekg89 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Jakby poszli w nocy po ciemku go poszukać z pudełkiem karmy to myśle ,że go znajdą swojego kotka. W nocy będzie czul się pewniej ,i wyjdzie z ukrycia.A odgłos karmy dodatkowo go do tego zmotywuje.To tak jakbyś ich spotkała to możesz poradzić. Quote
Rinuś Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [I][B]uhuhuhu ale ktoś wlazł przez noc :evil_lol: Obsesja :loveu:[/B][/I] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/123500/00000026.jpg[/IMG] Quote
zaba14 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Co do kotka to moze sie odnajdzie? tylko głupota jest wypuszczanie kota na parapet.. moja sasiadka wypuszczała i na parapet i na balkon (4 pietro) dwa razy spadl i nic sie nie stalo, za kazdym razem przyszedł na gore :) ale nigdy nie wiadomo ;) a co do dzieci, dziwie się ze nikt z sasiadow nie zaaragował? Pamietam jak byłam mała, ktos miał taki fajny duzy talerz z tv przy oknie i wpadlismy na genialny pomysł aby z gliny ulepic kuleczki nabic na patyki i rzucac, zabawa super ale szkoda ze ludzie zaczeli na nas krzyczeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='zaba14']Co do kotka to moze sie odnajdzie? tylko głupota jest wypuszczanie kota na parapet.. moja sasiadka wypuszczała i na parapet i na balkon (4 pietro) dwa razy spadl i nic sie nie stalo, za kazdym razem przyszedł na gore :) ale nigdy nie wiadomo ;) a co do dzieci, dziwie się ze nikt z sasiadow nie zaaragował? Pamietam jak byłam mała, ktos miał taki fajny duzy talerz z tv przy oknie i wpadlismy na genialny pomysł aby z gliny ulepic kuleczki nabic na patyki i rzucac, zabawa super ale szkoda ze ludzie zaczeli na nas krzyczeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [I][B]u mnie sąsiedzi sa jacyś dziwni...albo może nikt nie widział...nie wiem..ja kjak byłam mała i coś nawiwijałam to od razu po dupie i po sprawie...a teraz...bezstreoswe wychowywanie dzieci :roll:[/B][/I] [quote name='AlKil']Cze Rasistko! :cool3:[/quote] czeeeść:loveu: [I][B]Brutusek już po śniadaniu:diabloti:[/B][/I] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/133744/00000001.jpg[/IMG] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/133744/00000002.jpg[/IMG] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/133744/00000003.jpg[/IMG] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/133744/00000004.jpg[/IMG] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/133744/00000005.jpg[/IMG] Quote
zaba14 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 dokładnie człowiek dostał po łapach i juz drugi raz tego nie zrobił ;) pychota sniadanie :) moj dostał puche i uwage.. gotowana marchewke pierwszy raz w zyciu ja zjadł :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='zaba14']dokładnie człowiek dostał po łapach i juz drugi raz tego nie zrobił ;) pychota sniadanie :) moj dostał puche i uwage.. gotowana marchewke pierwszy raz w zyciu ja zjadł :evil_lol:[/quote] [I][B]ejj to jakiego Ty teraz masz psa?teraz jestes w PL tak?i rodzice mają tylko tego schorowanego psiaczka tak?[/B][/I] Quote
Alicja Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]byłam na szczeniakach :diabloti: foty też widziałam :p [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Junka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 No to ja, żeby nie było wreszcie się zebrałam i przeglądam wszytskie zaprzyjaźnione galerie :) No i powiem, że mi się podoba ten kawał mięsa :diabloti: Quote
Rinuś Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]byłam na szczeniakach :diabloti: foty też widziałam :p [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]i jeszcze się nie pochlastałaś? ja się dziwię, że Tobie Ozziego jeszcze nie zabrali :diabloti:[/B][/I] [quote name='Junka']No to ja, żeby nie było wreszcie się zebrałam i przeglądam wszytskie zaprzyjaźnione galerie :) No i powiem, że mi się podoba ten kawał mięsa :diabloti:[/quote] [I][B]oo witamy :multi::loveu: oj to czuję, że spędzisz cały dzień na przeglądaniu fot :evil_lol: Idę z Veną&Vivi na spacer :loveu:[/B][/I] Quote
Junka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 taaaak :cool3: siedze w pracy i mi się nudzi :evil_lol: To trzeba coś porobić :) Quote
Bullila.nl Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/133744/00000003.jpg[/url] [B]pozniej sie dziwc ze Labki aagresywne som:evil_lol: ale jak sie surowizne daje ......to co sie dziwic:diabloti:[/B] Czesc Mala:diabloti: Quote
Tepes Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [COLOR=Blue]Witam:hand: Troszkę dawno mnie tu nie było ale niestety szkoła już od początku goni... Noo ale Brutus miał ucztę:) pozdrawiam [/COLOR] Quote
Recommended Posts