Rinuś Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Bullila.nl'][B]ee.......Rinusiowa nie mow ze pracujesz?:diabloti:[/B] [B]jak lapeczka?;)[/B][/quote] [B][I]hah pracuję :evil_lol: dzisiaj po 4 dniach poszłam do pracy ii...czuję się jak naćapana :evil_lol: jestem ciekawa co to będzie jak pójdę po 10 dniach do pracy :evil_lol:[/I][/B] [B][I]łapeczka lepiej...opuchlizna schodzi powolutku...jeszcze jutro na zastrzyk jedziemy :p już nie kuleje...[/I][/B] [B][I]będzie dobrze :p[/I][/B] [B][I]jakieś fotki chyba dam zaraz :cool3:[/I][/B] Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [B][I]Śpiący Brutusek :p[/I][/B] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/115526/00000012.jpg[/IMG] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/115526/00000016.jpg[/IMG] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/115526/00000017.jpg[/IMG] [B][I]przymulony po kontuzji...[/I][/B] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/115526/00000022.jpg[/IMG] Quote
furciaczek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 A co on tak tylko do polowy wchodzil do tego jeziorka?? Plywac mu zabranialas czy co:eviltong::evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='furciaczek']A co on tak tylko do polowy wchodzil do tego jeziorka?? Plywac mu zabranialas czy co:eviltong::evil_lol:[/quote] [B][I]właśnie po tym pogryzieniu nie chcial coś pływać...raz tylko popłynął za kijem a tak to stał w tym jeziorku jak taki czubuś...[/I][/B] [B][I]ale nadrobimy to jak wyzdrowieje :loveu:[/I][/B] Quote
Bullila.nl Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 I ta znowu mu kazala jajka chlodzic!!!! Maniaczka zimnych jajek czy co ???:diabloti: [url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/115526/00000017.jpg[/url] Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Bullila.nl']I ta znowu mu kazala jajka chlodzic!!!! Maniaczka zimnych jajek czy co ???:diabloti: [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/115526/00000017.jpg[/URL][/quote] [B][I]ale jemu nikt nie kazał tam stać :evil_lol:[/I][/B] [B][I]chyba na weekend pojadę gdzieś nad jezioro sama z Brutuskiem odpocząć[/I][/B] :p Quote
Bullila.nl Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]ale jemu nikt nie kazał tam stać :evil_lol:[/I][/B] [B][I]chyba na weekend pojadę gdzieś nad jezioro sama z Brutuskiem odpocząć[/I][/B] :p[/quote]i jajka pochlodzic:evil_lol: Quote
anetta Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Rinuś też będzie chłodzić sobie jajka? :evil_lol: Quote
eria Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ooo Rinusiowa ma jajka ??? :-o :diabloti: czego to się człowiek dowiaduje , ale nie martw się Kasiu, nikomu nie powiem:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='eria']ooo Rinusiowa ma jajka ??? :-o :diabloti: czego to się człowiek dowiaduje , ale nie martw się Kasiu, nikomu nie powiem:evil_lol:[/quote] Przecie i tak juz kazdy wieeee:eviltong::evil_lol: Quote
infers Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/115526/00000017.jpg[/url] Co on tylko do brzucha wlazł:roll::evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [B][I]Zabiję Was :diabloti:[/I][/B] [quote name='anetta']Rinuś też będzie chłodzić sobie jajka? :evil_lol:[/quote] [quote name='eria']ooo Rinusiowa ma jajka ??? :-o :diabloti: czego to się człowiek dowiaduje , ale nie martw się Kasiu, nikomu nie powiem:evil_lol:[/quote] [B][I]hah nie mam jajek :diabloti: co najwyżej jajniki :eviltong:[/I][/B] [quote name='Bullila.nl']Przecie i tak juz kazdy wieeee:eviltong::evil_lol:[/quote] [B][I]proszę nie siać plotek :diabloti:[/I][/B] [quote name='infers1995'][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/115526/00000017.jpg[/URL] Co on tylko do brzucha wlazł:roll::evil_lol:[/quote] [B][I]wcześniej wlazł cały, ale ŁAPA GO BOLAŁA TO POTEM STAŁ TYLKO I MOCZYŁ JAJKA :p[/I][/B] [B][I]8:30 a ja siedzę w pracy :shake::shake:[/I][/B] Quote
Alicja Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [COLOR=Red][B]:roll:a Ozzy nie ma podszerstka .....[/B][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Co do Brutuska ... moim skromnym zdaniem to nie ograniczenie żarełka tylko ruch ... powiem na przykładzie Ozzulka ...nie raz dostałam na dogo , pw , czy gg zjebke ze Ozzy za gruby...mam to w rowie :diabloti:...Ozzy waży cały czas tyle samo , jest psem o mocnej kości .... a to jak wygląda zależy li tylko i wyłącznie od dawki ruchu jaką sięmu zaserwuje ...jakbyła cieżka zima i Ozzy śmigał po sniegu ....miał figurę jak modelka na wybiegu .... potem przyszła chlapa ....nabrał obłych kształtów .... latem to samo ..jak jest chłodniej łapie szlif , jak jest ciepło łapie kształty obłe ....a że jest psem nietemperamentnym i nie gania jak przysłowiowy kot z pęcherzem ...to też mi pasi ....to tyle :p cze Rinuś :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='Alicja'][COLOR=red][B]:roll:a Ozzy nie ma podszerstka .....[/B][/COLOR] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Co do Brutuska ... moim skromnym zdaniem to nie ograniczenie żarełka tylko ruch ... powiem na przykładzie Ozzulka ...nie raz dostałam na dogo , pw , czy gg zjebke ze Ozzy za gruby...mam to w rowie :diabloti:...Ozzy waży cały czas tyle samo , jest psem o mocnej kości .... a to jak wygląda zależy li tylko i wyłącznie od dawki ruchu jaką sięmu zaserwuje ...jakbyła cieżka zima i Ozzy śmigał po sniegu ....miał figurę jak modelka na wybiegu .... potem przyszła chlapa ....nabrał obłych kształtów .... latem to samo ..jak jest chłodniej łapie szlif , jak jest ciepło łapie kształty obłe ....a że jest psem nietemperamentnym i nie gania jak przysłowiowy kot z pęcherzem ...to też mi pasi ....to tyle :p[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]cze Rinuś :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][I]Ozzy to ma taką sierść ,która kocham bo wbija się wszędzie :diabloti:[/I][/B] [B][I]U nas jest podobnie jak z Ozzym...jak jest za ciepło to Bruitus w ogóle się nie rusza praktycznie...jedyne co może go skusić to woda...więc w miarę możliwości śmigamy nad wodę...na rowerze jeździmy wieczorkiem jak jest chłodniej,ale też nie codziennie...[/I][/B] [B][I]w zeszłym roku latem wyglądał bosko, ale to nie pracowałam i miałam mnóstwo czasu na jeżdzenie nad wodę...zabierałam go też na siatkówkę...a teraz...:shake:[/I][/B] [B][I]A to, że Brutus nie lata za wszystkim co się rusza to mnie akurat cieszy...bo jakbym miała takiego typowego Labka z ADHD to bym chyba się załamała...wystarczy, że widzę co moi znajomi przechodzą ze swoimi Labami :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]Wczoraj przekonałam rodziców żeby go nie dokarmiali bo jest za gruby...oczywiście chcieli mu wrzucić resztki pizzy do miski :shake: ale udało mi się ich złamać i zakazałam dokarmiania...[/I][/B] [B][I]Czyli jesteśmy na dobrej drodze :eviltong:[/I][/B] Quote
Dobcia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Cześć:lol: To, że nie je będzie jadł resztek, na pewno wyjdzie mu na zdrowie;) A poza tym jest ślicznym psem, a jak jeszcze częściej pomoczy jajuszka w wodzie, to już w ogóle będzie dobrze:cool3::evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='Dobcia']Cześć:lol: To, że nie je będzie jadł resztek, na pewno wyjdzie mu na zdrowie;) A poza tym jest ślicznym psem, a jak jeszcze częściej pomoczy jajuszka w wodzie, to już w ogóle będzie dobrze:cool3::evil_lol:[/quote] [B][I]tak w ogóle to myslę nad przejściem na BARF....[/I][/B] [B][I]ale jeszcze dłuuugio będę nad tym intensywnie myslała...nie wiem czy to wyjdzie na lepsze Brutusowi...[/I][/B] Quote
furciaczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Na BARFIE wiele psow przybiera na wadze wiec trzeba uwazac i odpowiednio bilansowac skladniki;) Ale tez nie zawsze...Prezio je za 3 a chudy jak szkapa:shake: Quote
infers Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Tinka:)']cze kluchy:diabloti:[/quote] Odezwała się nie klucha:eviltong: Quote
łapeczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 maksik tez je za 3 ale po nim nic nie widac jak narazie ;] Quote
Dobcia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Negro jest na BARFie i mu służy;) Ale już Haskowi nie, więc dostaje karmę, bo właśnie bardzo tył. Jednak sporo czasu mi zajęło, zanim się nauczyłam dobierać składniki itd;) Życzę powodzenia;) Quote
Recommended Posts