Rinuś Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Bullila.nl']Znowu go do walk wystawiala:shake::placz: Biedny pieso:placz: :diabloti:Tesknilas co:eviltong:?[/quote] [B][I]heh nie dostałam wypłaty i miał sam na siebie zarobić, ale nie wyszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak serio, to jutro do weta z nim śmigam bo łapka rośnie cały czas.... eee za Wami zawsze tęsknię :evil_lol:[/I][/B] Quote
Asiaczek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Daj znać, co stwierdzi wet, OK? Bo my tutaj przejmujemy się chorobami zaprzyjaźnionych psiaków... pzdr. Quote
Alicja Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Co z łapeczką??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Mam nadzieje ze nic powaznego z lapeczka... Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Asiaczek']Daj znać, co stwierdzi wet, OK? Bo my tutaj przejmujemy się chorobami zaprzyjaźnionych psiaków... pzdr.[/quote] [quote name='Gonitwa']Cześć i czołgiem;)[/quote] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Co z łapeczką??[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='furciaczek']Mam nadzieje ze nic powaznego z lapeczka...[/quote] [B][I]ok ok dam znać :p ma takiego dużego bicepsa :evil_lol: wykąpię się i jadę z nim do tego weta... Furrr miałaś dzwonić ?:razz:[/I][/B] Quote
furciaczek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Przypominalo mi sie w srodku nocy wiec nie dzwonilam obawiajac sie ze jestes juz nieprzytomna:diabloti::eviltong: Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='furciaczek']Przypominalo mi sie w srodku nocy wiec nie dzwonilam obawiajac sie ze jestes juz nieprzytomna:diabloti::eviltong:[/quote] [I][B]haha gupol :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byłam u weta...Brutus dostał antybiotyk i za 2 dni jedziemy dać jeszcze raz zastrzyk...mam robić okłady z sody na zejście opuchlizny... będzie ok :p[/B][/I] Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [I][B]Damy radę :p Macie tak po 2 fotkach bedę wklejała bo nie mam ich dużo :evil_lol:[/B][/I] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/115526/00000018.jpg[/IMG] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/115526/00000019.jpg[/IMG] Quote
Bullila.nl Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A ty co ??? caly czas mu jajka kazalas chlodzic??:crazyeye::evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Bullila.nl']A ty co ??? caly czas mu jajka kazalas chlodzic??:crazyeye::evil_lol:[/quote] [I][B]heh po tym pogryzieniu jak wszedł to chyba zimna woda ulgę mu przyniosła :p:eviltong: a ja wykorzystałam i pofociłam :evil_lol:[/B] bo tak stał troszkę [/I] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Trzymam kciuki za łapeczkę :) Widziałam fotki ze zlotu... :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Bullila.nl']A ty co ??? caly czas mu jajka kazalas chlodzic??:crazyeye::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] bo to były jaja chłodnicze :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
olekg89 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Powiem szczerze ,że nigdy nie widziałem Labradora o takim charakterze ,a raczej bez charateru. Brutus to bardzo smutny psiak ,ociężały ,ledwo poruszający się .Nie cieszy się jak normalny lab.Po kilku minutowym marszu miał już dość i ledwo szedł. Czarek i Dolar go żarły ,a on nic komplatna dupa wołowa. Żal psiaka gdyby ważył z 10kg mniej napewno byłby bardziej żwawy. Quote
Karilka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Jejciu, jejciu. A co sie stało z łapeczką:shake:? [CENTER]:diabloti: [/CENTER] Quote
anetta Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Z kim się ściął? Głaski dla biszkopta :calus: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='olekg18']Powiem szczerze ,że nigdy nie widziałem Labradora o takim charakterze ,a raczej bez charateru. Brutus to bardzo smutny psiak ,ociężały ,ledwo poruszający się .Nie cieszy się jak normalny lab.Po kilku minutowym marszu miał już dość i ledwo szedł. Czarek i Dolar go żarły ,a on nic komplatna dupa wołowa. Żal psiaka gdyby ważył z 10kg mniej napewno byłby bardziej żwawy.[/quote] [I][B]To nie Labrador tylko pies w typie Labradora :p Ja sobie chwalę to, że on jest bardzo spokojnym psem... Nie wiem kiedy nie miał siły iść...chyba wtedy jak miał już łapę pogryzioną to faktycznie się wlókł bo go cholernie bolała... Jakby ważył 10kg mniej to by ważył tyle ile ważą 10 miesięczne Labradorki... A to, że jest spokojnym psiakiem nie zależy od tego ile waży,bo widziałam na zlocie dużo grubsze psy od niego.... Jak dwa psy na niego napadają to trudno żeby się bronił.... Ale Ci się zebrało na przemyślenia... Idąc innym tematem...wczoraj zamówiłam tą szczotę... [url]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=6279&action=prod[/url] na Labradorowym forum to jest hit...ciekawa jestem czy się sprawdzi :evil_lol:[/B][/I] Quote
furciaczek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Fajna ta szczotka...z tym ze mi niepotrzebna:evil_lol: Ale fakt...ja tez bym go ciutke odchudzila:diabloti: chocby ze wzgledow zdrowotnych;) Doamgam sie fot:mad::loveu: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='furciaczek']Fajna ta szczotka...z tym ze mi niepotrzebna:evil_lol: Ale fakt...ja tez bym go ciutke odchudzila:diabloti: chocby ze wzgledow zdrowotnych;) Doamgam sie fot:mad::loveu:[/quote] [I][B]Jesteśmy na diecie :p tylko u mnie w domu to ciężko...rodzice ciągle mu cos podrzucają :angryy::angryy::angryy:[/B][/I] Quote
furciaczek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Jesteśmy na diecie :p tylko u mnie w domu to ciężko...rodzice ciągle mu cos podrzucają :angryy::angryy::angryy:[/B][/I][/quote] Znam ten bol...najtrudniej w tym wszystkim rodzine przypilnowac:p Ale dasz rade:loveu: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='furciaczek']Znam ten bol...najtrudniej w tym wszystkim rodzine przypilnowac:p Ale dasz rade:loveu:[/quote] [B][I]muszę...wiem ,że musi schudnąć i pracuję nad tym..ale teraz jeszcze ta łapa i nie może biegać :angryy:[/I][/B] [quote name='Bullila.nl'][B]Dobry:diabloti:[/B][/quote] [I][B]dzień doberek :loveu:[/B][/I] [quote name='anetta']Fajna ta szczotka :razz:[/quote] [B][I]fajna,ale jaka droga :evil_lol: chciałam kupić oryginalnego furminatora,ale on kosztuje ok 120zł :eviltong:[/I][/B] Quote
Bullila.nl Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [B]ee.......Rinusiowa nie mow ze pracujesz?:diabloti:[/B] [B]jak lapeczka?;)[/B] Quote
Recommended Posts