Rinuś Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [I][B]Żegnam się z Wami... będę tęsknić :loveu: odkurzcie czasem tutaj u nas :evil_lol: kocham :loveu:[/B][/I] Quote
goldenka245 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 A ja przyszłam nabałaganić:loveu: Powiedz ty mi kobito czy Ci obróża doszła?:diabloti: Quote
Estera Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No to ja odkurzę :cool3: :loveu: My też kochamy :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [I][B]Wróciłam :multi: impreza była zajbista !! nie potrzebiwałam procentów żeby się dobrze bawić :evil_lol: DJ-e grali super muzykę...mój kumpel nie wytrzymał powoli bo dla niego za ciężkie techno leciało :evil_lol: mam nadzieję, że na filmik się załapię , bo kręcili wszystko :evil_lol: fotki z imprezy będą yyy...może po zlocie...tak, pewnie po zlocie dopiero... a teraz musicie się zadowolić tym :loveu:[/B][/I] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/110853/00000001.jpg[/IMG] [quote name='furciaczek']Papa:loveu:[/quote] [quote name='Matusz']pościeram tutaj kurze :loveu:[/quote] [I][B]dziękuję :loveu:[/B][/I] [quote name='goldenka245']A ja przyszłam nabałaganić:loveu: Powiedz ty mi kobito czy Ci obróża doszła?:diabloti:[/quote] [I][B]yyy nie doszła :roll:[/B][/I] [quote name='Estera']No to ja odkurzę :cool3: :loveu: My też kochamy :evil_lol:[/quote] [I][B]Estii ! Ty się babo odezwij do mine wreszcie! idę spać bo spałam zaledwie 4 h...:evil_lol: yyy i nawet zamoczyłam stopę w morzu :evil_lol: [/B][/I] Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Wróciłam :multi: impreza była zajbista !! nie potrzebiwałam procentów żeby się dobrze bawić :evil_lol: DJ-e grali super muzykę...mój kumpel nie wytrzymał powoli bo dla niego za ciężkie techno leciało :evil_lol:[/B][/I][/quote] więc ja bym się trzymała jakieś 5km od sceny:diabloti::diabloti: każdy lubi co innego;) Quote
goldenka245 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Jak to nie doszła? ;/ priorytetem poszła.. Quote
Rinuś Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Bullila.nl']no to poszalalas:evil_lol:[/quote] [B][I]a jak :evil_lol:[/I][/B] [quote name='Tinka:)']więc ja bym się trzymała jakieś 5km od sceny:diabloti::diabloti: każdy lubi co innego;)[/quote] [B][I]ale on wiedział na co jedzie ( chyba :evil_lol: ) ,po prostu był już zmęczony pod koniec :evil_lol: nawet piwo mu nie pomagało :eviltong: za to dla mnie powerem jest sama ta muzyka :loveu: mogę tńczyć i tańczyć...a ból mięśni pleców zaczęłam czuć jak wyszłam z plaży i opadły emocje :evil_lol:[/I][/B] [quote name='goldenka245']Jak to nie doszła? ;/ priorytetem poszła..[/quote] [B][I]no nie ma jeszcze...na obrożę z RD też czekałam prawie tydzień mimo, że priorytetem szła...zobaczę dzisiaj jak wrócę z pracy :p[/I][/B] [quote name='łapeczek']heyo wam ;][/quote] [B][I]heloł :loveu:[/I][/B] [B][I]jessso ale jestem W******a...ledwo siedzę w pracy na krześle, a do 16 jeszcze daleko ,...:roll:[/I][/B] Quote
furciaczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Super ze sie dobrze bawilas:loveu::multi: Quote
Unbelievable Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote=Rinuś;10621204 [B][I]ale on wiedział na co jedzie ( chyba :evil_lol: ) ,po prostu był już zmęczony pod koniec :evil_lol: nawet piwo mu nie pomagało :eviltong: za to dla mnie powerem jest sama ta muzyka :loveu: mogę tńczyć i tańczyć...a ból mięśni pleców zaczęłam czuć jak wyszłam z plaży i opadły emocje :evil_lol:[/I][/B][/quote] ja nie trawię takiego łomotania- dla mnie to nie muzyka:diabloti: Quote
Estera Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Tinka:)']ja nie trawię takiego łomotania- dla mnie to nie muzyka:diabloti:[/quote] Podpisuję się :diabloti: Chociaż na imprezie to przy każdej muzyce umiem się bawić :eviltong: Ale w domu preferuję rock`a :cool3: Fajnie, że się dobrze bawiłaś, mam nadzieję, że w pracy wytrzymałaś :cool3: Ja dzisiaj nawet po południu byłam pełna energii, a zazwyczaj jak wracam to idę spać :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Estera']Podpisuję się :diabloti: Chociaż na imprezie to przy każdej muzyce umiem się bawić :eviltong: Ale w domu preferuję rock`a :cool3:[/quote] ja kiedyś też umiałam, ale zdziwniałam- po prostu nie czuję tego... doszło do opieprzenia sąsiada który to puszczał jak tylko głośno mógł- pożyczyłam astkę kolegi, już nie puszcza:diabloti: Quote
aleb Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ja też już nie trawię takiej muzy :diabloti: Kiedyś to słuchałam, bo siostra mnie zaraziła, ale całe szczęście ta "choroba" trwała niecały miesiąc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [QUOTE] doszło do opieprzenia sąsiada który to puszczał jak tylko głośno mógł- pożyczyłam astkę kolegi, już nie puszcza:diabloti:[/QUOTE] :lol::lol::lol: Quote
Rinuś Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Estera']Podpisuję się :diabloti: Chociaż na imprezie to przy każdej muzyce umiem się bawić :eviltong: Ale w domu preferuję rock`a :cool3: Fajnie, że się dobrze bawiłaś, mam nadzieję, że w pracy wytrzymałaś :cool3: Ja dzisiaj nawet po południu byłam pełna energii, a zazwyczaj jak wracam to idę spać :diabloti:[/quote] [B][I]ja po pracy wczoraj polazłam spać...w domu już nawet na kompa nie chce mi się wchodzić...:roll:[/I][/B] [B][I]potem mieliśmy gości..goście siedzieli do 2 w nocy i nie mogłam zasnąć...a dzisiaj ledwo wstałam do pracy :shake:[/I][/B] [quote name='Tinka:)']ja kiedyś też umiałam, ale zdziwniałam- po prostu nie czuję tego... doszło do opieprzenia sąsiada który to puszczał jak tylko głośno mógł- pożyczyłam astkę kolegi, już nie puszcza:diabloti:[/quote] [B][I]nie wolno straszyć sąsiadów :evil_lol: hah moja sąsiadka z góry ma przechlapane :diabloti: ona w ogóle nie ma dywanów bo ma uczulenie :evil_lol::evil_lol: ale niech się cieszy, że głosnik basowy mam na podłodze, bo wcześniej był plan żeby go podwiesić pod sufit :diabloti: wtedy by miała przechlapane :diabloti:[/I][/B] [B][I]ale sąsiadka wprowadziła się jakiś czas temu i poza tym wynajmuje tam mieszkanie więc ma mało do gadania...w klatce zawsze mieszkali u mnie studenci więc wszyscy sa przyzwyczajeni do głośnej muzyki,a tym bardziej że ja puszczam ją w dzień...[/I][/B] [quote name='aleb']Ja też już nie trawię takiej muzy :diabloti: Kiedyś to słuchałam, bo siostra mnie zaraziła, ale całe szczęście ta "choroba" trwała niecały miesiąc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol::lol::lol:[/quote] [B][I]mnie też brat zaraził i będę zawsze kochała tą muzykę :loveu::loveu:[/I][/B] [B][I]myslałam, żeby jeszcze na Tiesto do Poznania jechać...:eviltong:[/I][/B] Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Rinuś'] [B][I]a kiedy odbierzesz?:razz:[/I][/B] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] eeeeeee......nooooo ......Funciakowej daj ...ona w październiku mi podrzuci :evil_lol: ja też inną muzyczkę preferuję ale jak mnie coś nie bawi to po prostu tam nie idę ;)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ze mną miałabyś przechlapane jako z sąsiadką bo byśmy sie głośnikami przekrzykiwały :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/B] [/COLOR][/FONT] Quote
Unbelievable Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]nie wolno straszyć sąsiadów :evil_lol: hah moja sąsiadka z góry ma przechlapane :diabloti: ona w ogóle nie ma dywanów bo ma uczulenie :evil_lol::evil_lol: ale niech się cieszy, że głosnik basowy mam na podłodze, bo wcześniej był plan żeby go podwiesić pod sufit :diabloti: wtedy by miała przechlapane :diabloti:[/I][/B] [B][I]ale sąsiadka wprowadziła się jakiś czas temu i poza tym wynajmuje tam mieszkanie więc ma mało do gadania...w klatce zawsze mieszkali u mnie studenci więc wszyscy sa przyzwyczajeni do głośnej muzyki,a tym bardziej że ja puszczam ją w dzień...[/I][/B][/quote] gdybyś spotkała takiego studenta jak ja...:evil_lol::evil_lol: chyba bym sobie musiała w pokoju poprzylepiać do ścian gąbki pochłaniające dźwięki albo wyprowadzić się :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]eeeeeee......nooooo ......Funciakowej daj ...ona w październiku mi podrzuci :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ja też inną muzyczkę preferuję ale jak mnie coś nie bawi to po prostu tam nie idę ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ze mną miałabyś przechlapane jako z sąsiadką bo byśmy sie głośnikami przekrzykiwały :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][I]taaa jak Fur w ogóle pojedzie na zlot albo podjedzie do mnie :eviltong:[/I][/B] [B][I]ja to ja, ale moja mama to kiedyś zrobiła wanturę studentom, że zrobili imprezę i nie szło spać :evil_lol: od tamtej pory studenci najpierw przychodzili mówili mojej mamie, że dzisiaj robią imprezę :evil_lol:[/I][/B] [quote name='Tinka:)']gdybyś spotkała takiego studenta jak ja...:evil_lol::evil_lol: chyba bym sobie musiała w pokoju poprzylepiać do ścian gąbki pochłaniające dźwięki albo wyprowadzić się :evil_lol:[/quote] [B][I]hah własnie mam nadzieję, że ta moja sąsiadka się wyniesie :diabloti: i robię wszystko żeby tak się stalo :diabloti: ale ona jest gorsza ode mnie...ja to w dzien puszczam muzykę a ona...nie ma dywanów i w nocy w szpilach łazi po mieszkaniu...:angryy:[/I][/B] [B][I]dodaję, że mieszka nade mną...[/I][/B] Quote
AlKil Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 właśnie sobie to uświadomiłam.... na razie nie mam SĄSIADÓW!!!!:multi::multi::multi: Helloł Imprezowiczko!!!;) Quote
furciaczek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Powiedz mi jedno.... czemu Ty tak wczesnie chodzisz spac??:evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='AlKil']właśnie sobie to uświadomiłam.... na razie nie mam SĄSIADÓW!!!!:multi::multi::multi: Helloł Imprezowiczko!!!;)[/quote] [B][I]i się ciesz :evil_lol::evil_lol: bo sąsiedzi sa upierdiwli :angryy:[/I][/B] [quote name='furciaczek']Powiedz mi jedno.... czemu Ty tak wczesnie chodzisz spac??:evil_lol:[/quote] [B][I]ale , że jak wcześnie ? :evil_lol: ja po prostu po pracy mam dosyć kompa :p wczoraj do 24 oglądałam film :evil_lol:[/I][/B] [B][I]poza tym wstaję rano to wcześnie muszę iść spać :diabloti:[/I][/B] [B][I]już jutro po pracy na zlooocik :multi:[/I][/B] Quote
Recommended Posts