Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']Jaki pan , taki kram :diabloti:[/quote]
[I][B]ojj ktoś tutaj sobie grabi :diabloti: ja lubie chłopców....i może troszke dziewczynki :cool3:[/B][/I]

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='anetta']Cooo?!! Koniec?
Ja się dopiero rozkręciłam :roll: :diabloti:[/quote]
[I][B]już nie mam siły zmniejszać :eviltong: ide spać :diabloti:[/B][/I]
[quote name='deer_1987'][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/100903/00000003.jpg[/URL]
ale zabawy :D[/quote]
[I][B]haha ciii.... mój pies stwierdził, że to fajna zabawa :evil_lol:
i od razu mówię!!!! nie nauczył się tego ode mnie!!!![/B][/I]

:diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]ojj ktoś tutaj sobie grabi :diabloti: ja lubie chłopców....i może troszke dziewczynki :cool3:[/B][/I][/quote]
Brutus też lubi chłopców w takim razie :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Brutus też lubi chłopców w takim razie :diabloti:[/quote]
[I][B]jakoś tak wczoraj go wzięło na chłpoców...a teraz tęskni za Wigusiem :-([/B][/I]
[quote name='deer_1987']spac o 16??[/quote]
[I][B]no ...bo niewyspana byłam :eviltong:[/B][/I]
[quote name='Medorowa']Dawaj dalej, nie śpij, ja też miałam spać, i jakoś nie śpię, więc Ty też nie śpij, buhahahha sie nagadałam[/quote]
[B][I]haha Ty piłaś coś ? :evil_lol:[/I][/B]
[quote name='Dobcia']no cóż... zdarza się:evil_lol:[/quote]
[I][B]ejj noo....ale on jest wtedy słodki :eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='*Monia*']Świetne fotki z czarnuchem :loveu:. Ale tak jakoś ich mało...? Osobiście nie mam nic do gejów, więc nadal lubię Brutuska :eviltong:.[/quote]
[B][I]hehe dzięki :evil_lol: mało bo nie miałam już siły pomniejszać :evil_lol: zresztą muszę trrochę zostawić na potem bo co ja będę potem wstawiała na forum ?:eviltong:[/I][/B]

[B][I]dzień dobry...ledwo żyję...:shake:[/I][/B]

Posted

[QUOTE][B][I]zresztą muszę trrochę zostawić na potem bo co ja będę potem wstawiała na forum ?:eviltong:[/I][/B][/QUOTE]
Potem to zrobisz nowe fotki i wstawisz :eviltong::eviltong:.

U was też taka brzydka pogoda, że nic się robić nie chce? U nas deszcz od rana pada i psice w domu muszą siedzieć :shake:.

Posted

[quote name='Bullila.nl']:turn-l: ma psa geja:evil_lol:

moj jest bi:diabloti:

Dobry:diabloti:[/quote]
[B][I]on p[rzy Tobie jest bi...jak Ciebie nie ma to jest gejem :diabloti:[/I][/B]
[quote name='anetta']O 8 już ledwo żyjesz to co będzie później? :evil_lol:[/quote]
[B][I]mało spałam :evil_lol: a później będę spała :eviltong:[/I][/B]
[quote name='*Monia*']Potem to zrobisz nowe fotki i wstawisz :eviltong::eviltong:.

U was też taka brzydka pogoda, że nic się robić nie chce? U nas deszcz od rana pada i psice w domu muszą siedzieć :shake:.[/quote]
[B][I]nawet niue wiem jaka jest pogoda bo siedzę w pracy, okna mam na suficie w dodatku zasłonięte :shake:[/I][/B]
[quote name='Kinia']Cześć! Jak mnie tu dawno nie było! Ale poprawie się:)[/quote]
[B][I]heloł :multi: oczywiście my zawsze jesteśmy otwarci :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[QUOTE][B][I]nawet niue wiem jaka jest pogoda bo siedzę w pracy, okna mam na suficie w dodatku zasłonięte[/I][/B][/QUOTE]
To prawie jak pokój bez klamek :evil_lol:. Nieprzyjemne warunki pracy bez światła słonecznego :shake:.

Posted

[quote name='*Monia*']Zatrzasnęła się chyba w pracy, a że okna wysoko to wyjść nie może :evil_lol:.[/quote]

zaczynam podejrzewac to wyjscie:evil_lol: albo wlasnie nie:evil_lol:wyjscie:diabloti: