scarlett37 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Witam Szukam domku dla dwóch maleńkich szczeniaczków. Jest to rodzeństwo braciszek i siostrzyczka. Pieski urodziły się na początku września, było ich sześć,( pięcioro chłopców i jedna dziewczynka) zostały odebrane wraz z mamusią pijakowi, który się nad nimi znęcał. Mamusia piesków śliczna maleńka 4 - kilogramowa sunia była przywiązana do budy. Była głodzona i bita, gdy nadszedł dzień porodu wykopała dziurę pod budą i tam się oszczeniła. Facet nie pozwolił odebrać sobie piesków, jednak moja znajoma wraz z mamą pod nieobecność pijaka wykradły psy. Ojcem szczeniąt jest też malutki piesek, który waży nie całe 5 kg. Wszystkie szczeniaczki znalazły już dom, oprócz tej dwójki, która przebywa u mnie na tymczasie. Pieski są już odrobaczone, za niedługo czeka je szczepienie. W przyszłości będą naprawdę maleńkie, takie psie miniaturki Piesek to ten łaciaty jak krówka, sunia jest ciemniejsza Quote
masza44 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Cześć Kasiu:) Wybieram się zobaczyć cuda na własne oczy w tym tyg jesli będziesz miała czas i Twoje zaproszenie nadal aktualne:) Zrobię małym zdjęcia i ogłoszenia na allegro i tablica.pl to powinny szybko dom znaleźć jak moja Milka:) Są naprawdę śliczne. Quote
scarlett37 Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Penie Marysiu, że przyjedź :) jestem w domu praktycznie cały czas. Daj tylko znać kiedy. Śliczne są, ale okropne z nich rozrabiaki, najbardziej uwielbiają się bawić w nocy i trzeba do nich po co chwilę wstawać jak do niemowlaka Quote
masza44 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Cudowne psinki, chyba w życiu nie widziałam takich malutkich szczeniaków!!Jutro porobię im allegro i tablicę. Aha, i Kasia po prostu się zakochałam w Twojej Rasz :) moje psy mnie tak niuchały jak wróciłam:) Quote
Patkant Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 podnoszę maluchy! Wrzuccie wiecej zdjec:) Quote
scarlett37 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Praktycznie każdy w Rashi się zakochuje i każdemu bigielka się podoba, ale wytrzymać z nią cały dzień to trzeba mieć nerwy ze stali :) Quote
masza44 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1887932470 allegro maluszków Quote
masza44 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 i tablica http://tablica.pl/oferta/malenkie-szczeniaczku-szukaja-domu-IDpGCL.html Quote
scarlett37 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Wczoraj zadzwoniło do mnie 10 osób zainteresowanych maleństwami. Niestety żadnej z tych osób psów nie oddam, ponieważ jedni nie chcą podpisać umowy tylko zapłacić za psa, drudzy nie zgadzają się w żadnym wypadku na sterylizację. Znowu musiałam wysłuchiwać jaka to jestem zła i okrutna bo po przez sterylkę chcę psa na siłę okaleczyć. Niektórzy ludzie są beznadziejni. Quote
masza44 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 scarlett37 napisał(a):Wczoraj zadzwoniło do mnie 10 osób zainteresowanych maleństwami. Niestety żadnej z tych osób psów nie oddam, ponieważ jedni nie chcą podpisać umowy tylko zapłacić za psa, drudzy nie zgadzają się w żadnym wypadku na sterylizację. Znowu musiałam wysłuchiwać jaka to jestem zła i okrutna bo po przez sterylkę chcę psa na siłę okaleczyć. Niektórzy ludzie są beznadziejni. Kasiu nie przejmuj się idiotami, ja też swoje wysłuchałam przy Milce. Dobrze, że odzew jest taki duży, to na pewno znajdzie się ktoś sensowny w tym tłumie! Z Luną też tak było i jak fajnie trafiła. Będzie dobrze, na pewno szybko znajdą dobry dom. Quote
scarlett37 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Boni ma już nowy domek :), zabrała ją moja koleżanka. Długo się zastanawiała nad zabraniem suni, ale jednak zdecydowała się i to jest najważniejsze. Boniusia będzie miała u niej naprawdę super warunki Quote
masza44 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Suuuuuuuuuuuuper! To teraz trzymam kciuki za Ediego:) Quote
scarlett37 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Dzięki Marysiu :), mam nadzieję, że Eduś też tak dobrze trafi Quote
wojtuś Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Witajcie, piekne te Maluchy:) Boni już w domku:) Trzymam też za Ediego;) Quote
masza44 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Podnoszę! Jak tam dalej same oszołomy dzwonią? Trzymam kciuki za kogoś normalnego... Quote
scarlett37 Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 No niestety, nikt normalny się nie zgłasza :( Wczoraj zadzwoniła pani, była zdecydowana na 100%, poprosiła o adres miała przyjechać dzisiaj. Od rana do niej dzwonię to najpierw nie odbierała, a później wyłączyła telefon Quote
masza44 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Na pewno trafi się ktoś normalny kto będzie zasługiwał na Edusia, wierzę w to. Quote
scarlett37 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Eduś wczoraj pojechał do nowego domku, warunki wspaniałe i oczywiście będzie spał w łóżku, ze swoją nową panią :) Quote
masza44 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 O wow, super!! To ja zmieniam allegro na innego psiaka:) Quote
scarlett37 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Marysiu na tablicy.pl też usuń ogłoszenie bo ludzie dalej do mnie dzwonią Quote
masza44 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ok już usuwam. Ciesze się że już niepotrzebne:) Quote
Recommended Posts