Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam

Szukam domku dla dwóch maleńkich szczeniaczków. Jest to rodzeństwo braciszek i siostrzyczka. Pieski urodziły się na początku września, było ich sześć,( pięcioro chłopców i jedna dziewczynka) zostały odebrane wraz z mamusią pijakowi, który się nad nimi znęcał. Mamusia piesków śliczna maleńka 4 - kilogramowa sunia była przywiązana do budy. Była głodzona i bita, gdy nadszedł dzień porodu wykopała dziurę pod budą i tam się oszczeniła. Facet nie pozwolił odebrać sobie piesków, jednak moja znajoma wraz z mamą pod nieobecność pijaka wykradły psy. Ojcem szczeniąt jest też malutki piesek, który waży nie całe 5 kg. Wszystkie szczeniaczki znalazły już dom, oprócz tej dwójki, która przebywa u mnie na tymczasie. Pieski są już odrobaczone, za niedługo czeka je szczepienie. W przyszłości będą naprawdę maleńkie, takie psie miniaturki

Piesek to ten łaciaty jak krówka, sunia jest ciemniejsza

Posted

Cześć Kasiu:) Wybieram się zobaczyć cuda na własne oczy w tym tyg jesli będziesz miała czas i Twoje zaproszenie nadal aktualne:) Zrobię małym zdjęcia i ogłoszenia na allegro i tablica.pl to powinny szybko dom znaleźć jak moja Milka:) Są naprawdę śliczne.

Posted

Penie Marysiu, że przyjedź :) jestem w domu praktycznie cały czas. Daj tylko znać kiedy. Śliczne są, ale okropne z nich rozrabiaki, najbardziej uwielbiają się bawić w nocy i trzeba do nich po co chwilę wstawać jak do niemowlaka

Posted

Cudowne psinki, chyba w życiu nie widziałam takich malutkich szczeniaków!!Jutro porobię im allegro i tablicę. Aha, i Kasia po prostu się zakochałam w Twojej Rasz :) moje psy mnie tak niuchały jak wróciłam:)

Posted

Wczoraj zadzwoniło do mnie 10 osób zainteresowanych maleństwami. Niestety żadnej z tych osób psów nie oddam, ponieważ jedni nie chcą podpisać umowy tylko zapłacić za psa, drudzy nie zgadzają się w żadnym wypadku na sterylizację. Znowu musiałam wysłuchiwać jaka to jestem zła i okrutna bo po przez sterylkę chcę psa na siłę okaleczyć. Niektórzy ludzie są beznadziejni.

Posted

scarlett37 napisał(a):
Wczoraj zadzwoniło do mnie 10 osób zainteresowanych maleństwami. Niestety żadnej z tych osób psów nie oddam, ponieważ jedni nie chcą podpisać umowy tylko zapłacić za psa, drudzy nie zgadzają się w żadnym wypadku na sterylizację. Znowu musiałam wysłuchiwać jaka to jestem zła i okrutna bo po przez sterylkę chcę psa na siłę okaleczyć. Niektórzy ludzie są beznadziejni.

Kasiu nie przejmuj się idiotami, ja też swoje wysłuchałam przy Milce. Dobrze, że odzew jest taki duży, to na pewno znajdzie się ktoś sensowny w tym tłumie! Z Luną też tak było i jak fajnie trafiła. Będzie dobrze, na pewno szybko znajdą dobry dom.

Posted

Boni ma już nowy domek :), zabrała ją moja koleżanka. Długo się zastanawiała nad zabraniem suni, ale jednak zdecydowała się i to jest najważniejsze. Boniusia będzie miała u niej naprawdę super warunki

Posted

No niestety, nikt normalny się nie zgłasza :( Wczoraj zadzwoniła pani, była zdecydowana na 100%, poprosiła o adres miała przyjechać dzisiaj. Od rana do niej dzwonię to najpierw nie odbierała, a później wyłączyła telefon