DarkAngels Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Cieszę sie ze u naszej Lady wszystko dobrze :) Quote
auraa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Lady trzymaj tak dalej, to moze znajdziesz prawdziwy domek:lol: Quote
Evelin Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Dogo już chodzi dobrze,odzywaj się, jesli znajdziesz czas.. Tu jest cała sfora czekająca (cierpliwie!!!) na wieści.. Quote
Evelin Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Przypominany się....Co u Lady ? Nadal wczasy agro Jej służą? Quote
DarkAngels Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 U Ladusi napewno wszystko jest dobrze. Napewno jest szczęśliwa :) Ale na jnfo to ja tez czekam :) Quote
_beatka_ Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 no wlaśnie, mosi pewnie zapracowana przy tych wszystkich czworonogach:cool1: Quote
AgaiTheta Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Czy ktoś ma może świerze wieści od mosii, ja od kilku dnie nie mogę się w żaden sposób skontaktować? Co robić? Quote
auraa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Jeśli w pilnej sprawie, to mam do niej telefon. Jest też na tym wątku. Spróbuj zadzwonić. Quote
mosii Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 juz jestem, miałam problemy z prądem, wichura pozrywała mi kable a u mnie wszystko na prąd, ale juz sytuacja opanowana. Lady ma sie swietnie, zamieszkała w jednej budce z Dziadkiem, zaprzyjaznili sie bardzo, sa nierozłączną parą:) jezeli chodzi o zdrowie Lady to sytuacja jest stabilna, Lady jak najbardziej nadaje sie do adopcji:) Quote
_beatka_ Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 super wieści:multi:czyli lady flirtuje z dziadkiem:evil_lol: dobrze, że napisalaś bo już się o was zaczynalam martwić;) Quote
auraa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 bardzo się cieszę. Lady szukaj domku! Cały czas zastanawiam sie jednak,dlaczego Lady nagle zaczęła zachowywać sie u mnie w tak dziwny sposób. Gdzie popełniliśmy błąd. Quote
_beatka_ Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 może za dużą dawkę leku dostawala i byla trochę w "innym świecie"przez to...?:roll: Quote
auraa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Byłam cały czas w kontakcie z lekarzami, pytałam i powiedzieli mi zebym nie zmniejszała. I tak podawałam mniej. Ale bałam sie sama dużo zmniejszać bo ataki i to co się potem dzialo jest trudne do opisania. Bardzo się cieszę, że Lady zdrowieje. Ta biedna sunia tyle się wycierpiała. Musi byc dobrze.:lol: Quote
Evelin Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Lady ma przyjaciela.....zdrowieje....Jak dobrze czytać takie wieści... Quote
mosii Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 zdrowieje i chyba mi łobuzica troszkę niestety przytyła, chyba oprócz swojej karmy trudni sie szabrownictwem w miskach kolegów, gdzieś na wątku przeczytałam ze Lady skazana jest do końca zycia na pobyt w hotelikach i DT a ja absolutnie sie z tym nie zgadzam, patrze jak biega, bawi sie, szczeka swoim ochrypiałym głosikiem cieszy sie na widok człowieka, przykro mi sie robi, ze nikt nie chce jej wynagrodzic tego co przeszła.... Quote
Matusz Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Lady kiedy i los uśmiechnie się właśnie do ciebie ?? Quote
Evelin Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Mosii a do jakiego domu Lady by się nadawała według Ciebie? Na podwórko? Do innych psów? Napisz.. Quote
auraa Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Lady "Baryłeczka" u mnie też była łakomczuchem.:evil_lol: Ona chyba zdecydowanie lubi starsze pieski. Z moimi się nie zaprzyjaźniła. Były dla niej zbyt zwariowane. Jak jej wzrok? Prosimy o nowe zdjęcia:lol: Quote
mosii Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 bedą nowe fotki, bedą ;) evelin, Lady nadaje sie w zasadzie do kazdego spokojniejszego domu,moze byc do bloku, bardzo ładnie zostaje sama ale trzeba zadbac o własciwą ilosc ruchu, bo sie rozleniwia, moze byc do domu z ogrodem- strózuje;) inne psy toleruje(nawet te dokuczajace) ale zaprzyjazni sie ze starszym psem/ sunią, świednie radzi sobie na dworze, w budce ale zima bedzie jej zdecydowanie za zimno. a jesli do dzieci to raczej starsze i spokojniejsze, chociaz mam wrazenie, ze Lady albo nigdy z dziećmi nie miała kontaktu albo ten kontakt zle jej sie kojarzy, preferuje przebywanie z dorosłymi. Quote
GreenEvil Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 [quote name='mosii']bedą nowe fotki, bedą ;) evelin, Lady nadaje sie w zasadzie do kazdego spokojniejszego domu,moze byc do bloku, bardzo ładnie zostaje sama ale trzeba zadbac o własciwą ilosc ruchu, bo sie rozleniwia, moze byc do domu z ogrodem- strózuje;) inne psy toleruje(nawet te dokuczajace) ale zaprzyjazni sie ze starszym psem/ sunią, świednie radzi sobie na dworze, w budce ale zima bedzie jej zdecydowanie za zimno. a jesli do dzieci to raczej starsze i spokojniejsze, chociaz mam wrazenie, ze Lady albo nigdy z dziećmi nie miała kontaktu albo ten kontakt zle jej sie kojarzy, preferuje przebywanie z dorosłymi.[/quote] alleluja, to ja czekam na zdjecia i z tym tekstem wystawie ja na allegro. mosii... jakas fakturke, moze bysmy oplacily? pzdr GreenEvil Quote
Recommended Posts