Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

juz jestem, miałam problemy z prądem, wichura pozrywała mi kable a u mnie wszystko na prąd, ale juz sytuacja opanowana. Lady ma sie swietnie, zamieszkała w jednej budce z Dziadkiem, zaprzyjaznili sie bardzo, sa nierozłączną parą:) jezeli chodzi o zdrowie Lady to sytuacja jest stabilna, Lady jak najbardziej nadaje sie do adopcji:)

Posted

bardzo się cieszę. Lady szukaj domku!
Cały czas zastanawiam sie jednak,dlaczego Lady nagle zaczęła zachowywać sie u mnie w tak dziwny sposób. Gdzie popełniliśmy błąd.

Posted

Byłam cały czas w kontakcie z lekarzami, pytałam i powiedzieli mi zebym nie zmniejszała. I tak podawałam mniej. Ale bałam sie sama dużo zmniejszać bo ataki i to co się potem dzialo jest trudne do opisania. Bardzo się cieszę, że Lady zdrowieje. Ta biedna sunia tyle się wycierpiała. Musi byc dobrze.:lol:

Posted

zdrowieje i chyba mi łobuzica troszkę niestety przytyła, chyba oprócz swojej karmy trudni sie szabrownictwem w miskach kolegów,
gdzieś na wątku przeczytałam ze Lady skazana jest do końca zycia na pobyt w hotelikach i DT a ja absolutnie sie z tym nie zgadzam, patrze jak biega, bawi sie, szczeka swoim ochrypiałym głosikiem cieszy sie na widok człowieka, przykro mi sie robi, ze nikt nie chce jej wynagrodzic tego co przeszła....

Posted

Lady "Baryłeczka" u mnie też była łakomczuchem.:evil_lol: Ona chyba zdecydowanie lubi starsze pieski. Z moimi się nie zaprzyjaźniła. Były dla niej zbyt zwariowane. Jak jej wzrok? Prosimy o nowe zdjęcia:lol:

Posted

bedą nowe fotki, bedą ;)

evelin, Lady nadaje sie w zasadzie do kazdego spokojniejszego domu,moze byc do bloku, bardzo ładnie zostaje sama ale trzeba zadbac o własciwą ilosc ruchu, bo sie rozleniwia, moze byc do domu z ogrodem- strózuje;)
inne psy toleruje(nawet te dokuczajace) ale zaprzyjazni sie ze starszym psem/ sunią, świednie radzi sobie na dworze, w budce ale zima bedzie jej zdecydowanie za zimno.
a jesli do dzieci to raczej starsze i spokojniejsze, chociaz mam wrazenie, ze Lady albo nigdy z dziećmi nie miała kontaktu albo ten kontakt zle jej sie kojarzy, preferuje przebywanie z dorosłymi.

Posted

[quote name='mosii']bedą nowe fotki, bedą ;)

evelin, Lady nadaje sie w zasadzie do kazdego spokojniejszego domu,moze byc do bloku, bardzo ładnie zostaje sama ale trzeba zadbac o własciwą ilosc ruchu, bo sie rozleniwia, moze byc do domu z ogrodem- strózuje;)
inne psy toleruje(nawet te dokuczajace) ale zaprzyjazni sie ze starszym psem/ sunią, świednie radzi sobie na dworze, w budce ale zima bedzie jej zdecydowanie za zimno.
a jesli do dzieci to raczej starsze i spokojniejsze, chociaz mam wrazenie, ze Lady albo nigdy z dziećmi nie miała kontaktu albo ten kontakt zle jej sie kojarzy, preferuje przebywanie z dorosłymi.[/quote]
alleluja, to ja czekam na zdjecia i z tym tekstem wystawie ja na allegro.

mosii... jakas fakturke, moze bysmy oplacily?

pzdr
GreenEvil