Jump to content
Dogomania

Poznań - tajemniczy paraliż kota - juz chodzi - potrzebny tylko nowy dom

Recommended Posts

Posted

a ja w weekend odwiedziłam Oris i Alusia... po 2 tygodniach Orisowych zastrzyków, masaży i rehabilitacji przednie łapki skumały bazę i zaczynają przebierać :) tylne jeszcze nie bardzo. jedyny problem jest taki, że Aluś nie chce się ruszać i trzeba go zmuszać, tak jak na załączonych filmikach. jest to jednak duża poprawa względem totallnie nieruszającego się kota sprzed 2 tygodni. mamy tylko nadzieję, że to wszystko pojdzie do przodu i na tym etapie poprawa sie nie zatrzyma. chyba go to ruszanie się boli bo piszczy i troszkę syczy jak się go zmusza do łazikowania. faktycznie jest dosc wymaltretowany, ale bez tego maltretowania wogole by sie nie ruszal. w tej chwili nie przyjmuje juz zadnych lekow, jest tylko rehabilitowany. zobaczcie cioteczki (podlozylam muze bo nasze komentarze sa dosc glupawe ):

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=UREXpzE7PhA[/URL]

a tak go trzeba zmusic do opierania sie lapkami, czasem sie udaje, czasem nie

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=1_Y-Js6Dni4[/URL]

Posted

Al. każdego dnia miewa się lepiej, zaczyna już chodzić bez podtrzymywania, na dzień dzisiejszy jet to tylko po kilka kroczków i na przygiętych łapach kolebiąc się dziwacznie na boki, ale jest coraz lepiej, normalnie sama w to nie mogę uwierzyć sadziłam, ze nie uda się go postawić na nogi

Posted

[quote name='oris']Al. każdego dnia miewa się lepiej, zaczyna już chodzić bez podtrzymywania, na dzień dzisiejszy jet to tylko po kilka kroczków i na przygiętych łapach kolebiąc się dziwacznie na boki, ale jest coraz lepiej, normalnie sama w to nie mogę uwierzyć sadziłam, ze nie uda się go postawić na nogi[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i love you :loveu::loveu::loveu::loveu: and Al :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: