oris Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Kocie zaczyna poruszać łapkami, jest to krok w dobra strone, ale do wyleczenia jeszcze długa droga Quote
conceited Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ciesze się jak z tej pierwszej kupy :multi::multi::multi::loveu: Quote
conceited Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 a ja w weekend odwiedziłam Oris i Alusia... po 2 tygodniach Orisowych zastrzyków, masaży i rehabilitacji przednie łapki skumały bazę i zaczynają przebierać :) tylne jeszcze nie bardzo. jedyny problem jest taki, że Aluś nie chce się ruszać i trzeba go zmuszać, tak jak na załączonych filmikach. jest to jednak duża poprawa względem totallnie nieruszającego się kota sprzed 2 tygodni. mamy tylko nadzieję, że to wszystko pojdzie do przodu i na tym etapie poprawa sie nie zatrzyma. chyba go to ruszanie się boli bo piszczy i troszkę syczy jak się go zmusza do łazikowania. faktycznie jest dosc wymaltretowany, ale bez tego maltretowania wogole by sie nie ruszal. w tej chwili nie przyjmuje juz zadnych lekow, jest tylko rehabilitowany. zobaczcie cioteczki (podlozylam muze bo nasze komentarze sa dosc glupawe ): [URL]http://www.youtube.com/watch?v=UREXpzE7PhA[/URL] a tak go trzeba zmusic do opierania sie lapkami, czasem sie udaje, czasem nie [URL]http://www.youtube.com/watch?v=1_Y-Js6Dni4[/URL] Quote
oris Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Al. każdego dnia miewa się lepiej, zaczyna już chodzić bez podtrzymywania, na dzień dzisiejszy jet to tylko po kilka kroczków i na przygiętych łapach kolebiąc się dziwacznie na boki, ale jest coraz lepiej, normalnie sama w to nie mogę uwierzyć sadziłam, ze nie uda się go postawić na nogi Quote
conceited Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='oris']Al. każdego dnia miewa się lepiej, zaczyna już chodzić bez podtrzymywania, na dzień dzisiejszy jet to tylko po kilka kroczków i na przygiętych łapach kolebiąc się dziwacznie na boki, ale jest coraz lepiej, normalnie sama w to nie mogę uwierzyć sadziłam, ze nie uda się go postawić na nogi[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i love you :loveu::loveu::loveu::loveu: and Al :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts