Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuhahaha... jak to niewiele trza ci do szczęścia :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Śpiewałam sobie na dworze " Wieeeeeeeeeeeeeeedźma jestem, wieeeeeeeeeeeeeeeedźma " aż się sąsiadka taka starsza przeżegnała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Pysia']Śpiewałam sobie na dworze " Wieeeeeeeeeeeeeeedźma jestem, wieeeeeeeeeeeeeeeedźma " aż się sąsiadka taka starsza przeżegnała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :turn-l::turn-l::turn-l: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja kiedyś szłam po ulicy w niebieskich włoskach i z tatuażami na zewnętrznym... i też pani stanęła przedemną [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:stupid: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i sie przeżegnała :diabloti: ale dlaczego[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]?? :niewiem:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Pysia']Śpiewałam sobie na dworze " Wieeeeeeeeeeeeeeedźma jestem, wieeeeeeeeeeeeeeeedźma " aż się sąsiadka taka starsza przeżegnała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nietrudno uwierzyć:diabloti:[/I][/B] [quote name='clockwork']:turn-l::turn-l::turn-l: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja kiedyś szłam po ulicy w niebieskich włoskach i z tatuażami na zewnętrznym... i też pani stanęła przedemną [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:stupid: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i sie przeżegnała :diabloti: ale dlaczego[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]?? :niewiem:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :shake:przede mna się nie żegnaja ale omijają duzym kołem ..............jak idę z Ozzym i mu tłumaczę na głos ......co ma robić :oops::oops::oops: [/I][/B] Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I] :shake:przede mna się nie żegnaja ale omijają duzym kołem ..............jak idę z Ozzym i mu tłumaczę na głos ......co ma robić :oops::oops::oops: [/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]że co niby?? że to nienormalne?? przeca ja też tak robie... gadam do psa... tłumacze, opowiadam co tam dzis ciekawego sie wydarzyło.... mówie ... kocham czarnuszka :loveu: a dziś będę z nim rozmawiać że jutro jade do cie, a on niestety niee :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]że co niby?? że to nienormalne?? przeca ja też tak robie... gadam do psa... tłumacze, opowiadam co tam dzis ciekawego sie wydarzyło.... mówie ... kocham czarnuszka :loveu: a dziś będę z nim rozmawiać że jutro jade do cie, a on niestety niee :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:angryy:no widać nienormalne ........jak tak reagują ....poza tym jak się ozzy nie słucha to drę ryjek na całą ulicę:oops:....q***idziesz czy nie....a Ozzzy grzecznie idzie:loveu: :-(cioteczce będzie smutno bez czarnuszka ...ukoffa nastepnym razem:loveu: [/I][/B] Quote
Hanna R. Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Tak się lansujesz na wszystkich zaprzyjaźnionych blogaskach, że nie wytrzymałam - i wpadłam złożyć Ci wizytę :loveu: I tym sposobem będę miała tysioncpincet stron do przeglądnięcia - albowiem płodna jesteś niczym moja synowa Alicja :lol: Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Tak się lansujesz na wszystkich zaprzyjaźnionych blogaskach, że nie wytrzymałam - i wpadłam złożyć Ci wizytę :loveu: I tym sposobem będę miała tysioncpincet stron do przeglądnięcia - albowiem płodna jesteś niczym moja synowa Alicja :lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Haniu koffana ...bo Klocusiowa to siostra Pysi ...więc moja osobista ciotka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Tak się lansujesz na wszystkich zaprzyjaźnionych blogaskach, że nie wytrzymałam - i wpadłam złożyć Ci wizytę :loveu: I tym sposobem będę miała tysioncpincet stron do przeglądnięcia - albowiem płodna jesteś niczym moja synowa Alicja :lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oooo :crazyeye: Hanna mnie nawiedziła. :multi::multi::multi: WITOJCIE!!!! .. to jak z tym peselem???[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Haniu koffana ...bo Klocusiowa to siostra Pysi ...więc moja osobista ciotka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tja... siostrzenico :cool3: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Hanna R. Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]oooo :crazyeye: Hanna mnie nawiedziła. :multi::multi::multi: WITOJCIE!!!! .. to jak z tym peselem???[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/quote] Ewka kazała mi go olać . Kochana Ewka :loveu: Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oooo :crazyeye: Hanna mnie nawiedziła. :multi::multi::multi: WITOJCIE!!!! .. to jak z tym peselem???[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tja... siostrzenico :cool3: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:cool1:no cio cioteczko ...zdziwiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ewka kazała mi go olać . Kochana Ewka :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale mnie to nadal mierzi :mad: podziel sie swoim nieszczęściem... dawa, dawa... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to i tu wkleje bom sie załamała... bandog szuka domu buuuuuuuu :placz::placz::placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54416[/URL] Quote
Hanna R. Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ale mnie to nadal mierzi :mad: podziel sie swoim nieszczęściem... dawa, dawa... [/B][/COLOR][/FONT][/quote] ne ne ne ! :shake: Będę się umartwiać w samotności. Eeee... to znaczy ja i mój PESEL :diabloti: Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='HankaRupczewska']ne ne ne ! :shake: Będę się umartwiać w samotności. Eeee... to znaczy ja i mój PESEL :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]po prostu wytrymuj i wypchaj :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Hanna R. Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]po prostu wytrymuj i wypchaj :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wytrymuję mój PESEL :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [B]czesc ciotki:) popelnilam dzis szalenstwa zakupowe ale Bartusiowi sie nudzilo w domu i zaproponowal zakupy.....co ja gupia zeby odmawiac?:diabloti: [/B] Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to i tu wkleje bom sie załamała... bandog szuka domu buuuuuuuu :placz::placz::placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54416[/URL][/quote][COLOR=Red][I][B]podniosłam Hugusia...........[/B][/I][/COLOR] Quote
PIKA Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cześć Klocki :multi: Ponadrabialam :mdleje: Ale tylko foty :evil_lol: Bo tego waszego glindzenia się nie da :shake::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='PIKA']Cześć Klocki :multi: Ponadrabialam :mdleje: Ale tylko foty :evil_lol: Bo tego waszego glindzenia się nie da :shake::evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:maruda:eviltong:[/I][/B] Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='PIKA']Cześć Klocki :multi: Ponadrabialam :mdleje: Ale tylko foty :evil_lol: Bo tego waszego glindzenia się nie da :shake::evil_lol:[/quote] Ktoś tu glindzi :crazyeye: Quote
agbar Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Pysia']Ktoś tu glindzi :crazyeye:[/quote] czy glindzi oznacza lepi garnki z gliny???:diabloti: to ja sobie wypraszam bo ja nie lepie:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Wytrymuję mój PESEL :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B]o i to jest pomysł na piatke....z tym wytrymowaniem PESELA:diabloti: :evil_lol:[/B] Quote
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Wyciągam Cie z czulesci bo wiem jak bardzo się martwisz spadaniem ;):evil_lol: Quote
Recommended Posts