Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']ahhh ta to ma same przyjemności w życiu :loveu:

:drinking: za to :evil_lol:

ahhh jakie wspaniałe dalekosiężne plany na emeryturę :multi: :multi: :multi:[/quote]
Klockowa Ty to masz dobrze ....
Fajne plany Weszka - no nie? I zobacz jki interes :diabloti: Wkład własny jest niepotrzebny jedynie odrobina inwencji :evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie dość ze magik jej przychodzi pogrzebać ;).............................w komputrze .....to jeszcze same przyjemności ma ....cały dzionek na kompiku ......i jakie fajne plany mamy;)...naleweczka , potraweczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Melduję się posłusznie po pracy:cool1:....nie spawiowałam przy karuzelce ...zrobiłam zakaz wstępu na nią ponieważ jak mam pilnować dziecek jak nie mogę na nie patrzeć :diabloti:
[/B][/I]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem...
znikłam na 3 godziny... w otchłani piekieł :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][I][B]:multi::multi::multi:załatwiłaś miejscówki:diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:załatwiłaś miejscówki:diabloti:[/B][/I][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tak kochane... mamy zaklepane miejsca w dogohellu.... tuż obok salki komputerowej :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tak kochane... mamy zaklepane miejsca w dogohellu.... tuż obok salki komputerowej :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:multi::multi::multi:z dostępem do netu ..jak dobrze rozumię:diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:multi::multi::multi:z dostępem do netu ..jak dobrze rozumię:diabloti:[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]po co komu komp bez neta... [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]po co komu komp bez neta... [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:angryy:spytaj o to moją dyrektorkę ........po co komu 2 kompy bez dostępu do netu......:angryy:
A miałabym tak pięknie:loveu::loveu::loveu:dziecka na jednym by żępoliły w swoje gierki a na drugim JA:loveu::loveu::loveu:ale się rozmarzyłam:diabloti:
[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:angryy:spytaj o to moją dyrektorkę ........po co komu 2 kompy bez dostępu do netu......:angryy:
A miałabym tak pięknie:loveu::loveu::loveu:dziecka na jednym by żępoliły w swoje gierki a na drugim JA:loveu::loveu::loveu:ale się rozmarzyłam:diabloti:
[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]haha... i tak by sie zrodiła przemoc w przedszkolu... :boom:walka o kompa[/B][/COLOR][/FONT] :user:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]haha... i tak by sie zrodiła przemoc w przedszkolu... :boom:walka o kompa[/B][/COLOR][/FONT] :user:[/QUOTE]

i Ala by była sławna - w tv by ją pokazali :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']ahhhh [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/po_sieci.gif[/IMG] będzie pięknie [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/Brawo.gif[/IMG][/quote][B][I]:loveu::loveu::loveu:znów sie rozmarzyłam[/I][/B]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]haha... i tak by sie zrodiła przemoc w przedszkolu... :boom:walka o kompa[/B][/COLOR][/FONT] :user:[/quote][B][I]:angryy:nieprawda ...przecie pisze ze są 2:diabloti:[/I][/B]

[quote name='malawaszka']i Ala by była sławna - w tv by ją pokazali :multi:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wy wołałybyście ...my ją znamy :loveu::loveu::loveu:[/I][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] i Ala by była sławna - w tv by ją pokazali :multi: :eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:złośliwe bestyjki:diabloti:[/I][/B]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]...................................witaj...............a ja juz w pracy :errrr::errrr::errrr:
papa deszczor więc mam .........................wolne....................od ...................ogródkowania się [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:wyciągam mojego słodziaczka:loveu::loveu::loveu: z czeluści ;)dogo[/B][/I][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]my też wyciągalismy naszego słodziaczka... z łóżka ... na siłe :p

siemajtas wiedźmy!!! :multi::multi:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]my też wyciągalismy naszego słodziaczka... z łóżka ... na siłe :p

[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe po kim on taki śpioch:crazyeye:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe po kim on taki śpioch:crazyeye:[/I][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]po dziadkach :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]my też wyciągalismy naszego słodziaczka... z łóżka ... na siłe :p

[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Wiedźma jestem :multi: Wiedźma :multi:
Ale mam radochy :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Wiedźma jestem :multi: Wiedźma :multi:
Ale mam radochy :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuhahaha... jak to niewiele trza ci do szczęścia :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']cze Klocuszkowa :diabloti: kiedy będą foty rządowej???? :razz: sie doczekać nie mogę[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak tuning dobiegnie końca :eviltong:... a dywaniki już upierdzielone :-( mechanik nie miał obuwia zmiennego i wlazł w brudnych buciorach :mad:[/B][/COLOR][/FONT]