Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='malawaszka']ahhh ta to ma same przyjemności w życiu :loveu: :drinking: za to :evil_lol: ahhh jakie wspaniałe dalekosiężne plany na emeryturę :multi: :multi: :multi:[/quote] Klockowa Ty to masz dobrze .... Fajne plany Weszka - no nie? I zobacz jki interes :diabloti: Wkład własny jest niepotrzebny jedynie odrobina inwencji :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie dość ze magik jej przychodzi pogrzebać ;).............................w komputrze .....to jeszcze same przyjemności ma ....cały dzionek na kompiku ......i jakie fajne plany mamy;)...naleweczka , potraweczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Melduję się posłusznie po pracy:cool1:....nie spawiowałam przy karuzelce ...zrobiłam zakaz wstępu na nią ponieważ jak mam pilnować dziecek jak nie mogę na nie patrzeć :diabloti: [/B][/I] Quote
clockwork Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem... znikłam na 3 godziny... w otchłani piekieł :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem... znikłam na 3 godziny... w otchłani piekieł :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][I][B]:multi::multi::multi:załatwiłaś miejscówki:diabloti:[/B][/I] Quote
clockwork Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:załatwiłaś miejscówki:diabloti:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tak kochane... mamy zaklepane miejsca w dogohellu.... tuż obok salki komputerowej :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tak kochane... mamy zaklepane miejsca w dogohellu.... tuż obok salki komputerowej :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:multi::multi::multi:z dostępem do netu ..jak dobrze rozumię:diabloti:[/I][/B] Quote
clockwork Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:multi::multi::multi:z dostępem do netu ..jak dobrze rozumię:diabloti:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]po co komu komp bez neta... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]po co komu komp bez neta... [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:angryy:spytaj o to moją dyrektorkę ........po co komu 2 kompy bez dostępu do netu......:angryy: A miałabym tak pięknie:loveu::loveu::loveu:dziecka na jednym by żępoliły w swoje gierki a na drugim JA:loveu::loveu::loveu:ale się rozmarzyłam:diabloti: [/I][/B] Quote
malawaszka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 ahhhh [img]http://manu.dogomania.pl/emot/po_sieci.gif[/img] będzie pięknie [img]http://manu.dogomania.pl/emot/Brawo.gif[/img] Quote
clockwork Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:angryy:spytaj o to moją dyrektorkę ........po co komu 2 kompy bez dostępu do netu......:angryy: A miałabym tak pięknie:loveu::loveu::loveu:dziecka na jednym by żępoliły w swoje gierki a na drugim JA:loveu::loveu::loveu:ale się rozmarzyłam:diabloti: [/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]haha... i tak by sie zrodiła przemoc w przedszkolu... :boom:walka o kompa[/B][/COLOR][/FONT] :user: Quote
malawaszka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]haha... i tak by sie zrodiła przemoc w przedszkolu... :boom:walka o kompa[/B][/COLOR][/FONT] :user:[/QUOTE] i Ala by była sławna - w tv by ją pokazali :multi: Quote
clockwork Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] i Ala by była sławna - w tv by ją pokazali :multi: :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='malawaszka']ahhhh [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/po_sieci.gif[/IMG] będzie pięknie [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/Brawo.gif[/IMG][/quote][B][I]:loveu::loveu::loveu:znów sie rozmarzyłam[/I][/B] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]haha... i tak by sie zrodiła przemoc w przedszkolu... :boom:walka o kompa[/B][/COLOR][/FONT] :user:[/quote][B][I]:angryy:nieprawda ...przecie pisze ze są 2:diabloti:[/I][/B] [quote name='malawaszka']i Ala by była sławna - w tv by ją pokazali :multi:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wy wołałybyście ...my ją znamy :loveu::loveu::loveu:[/I][/B] Quote
Alicja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] i Ala by była sławna - w tv by ją pokazali :multi: :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:złośliwe bestyjki:diabloti:[/I][/B] Quote
malawaszka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] i Ala by była sławna - w tv by ją pokazali :multi: :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] i o co Ci chodziło???? :diabloti: Quote
Alicja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='malawaszka']i o co Ci chodziło???? :diabloti:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]już się nie jakasz;)[/I][/B] Quote
BeaC Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 [COLOR=DarkRed][B]...................................witaj...............a ja juz w pracy :errrr::errrr::errrr: papa deszczor więc mam .........................wolne....................od ...................ogródkowania się [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [I][B]:multi::multi::multi:wyciągam mojego słodziaczka:loveu::loveu::loveu: z czeluści ;)dogo[/B][/I] Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:wyciągam mojego słodziaczka:loveu::loveu::loveu: z czeluści ;)dogo[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]my też wyciągalismy naszego słodziaczka... z łóżka ... na siłe :p siemajtas wiedźmy!!! :multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]my też wyciągalismy naszego słodziaczka... z łóżka ... na siłe :p siemajtas wiedźmy!!! :multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe po kim on taki śpioch:crazyeye:[/I][/B] Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe po kim on taki śpioch:crazyeye:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]po dziadkach :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]my też wyciągalismy naszego słodziaczka... z łóżka ... na siłe :p siemajtas wiedźmy!!! :multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wiedźma jestem :multi: Wiedźma :multi: Ale mam radochy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 cze Klocuszkowa :diabloti: kiedy będą foty rządowej???? :razz: sie doczekać nie mogę Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Pysia']Wiedźma jestem :multi: Wiedźma :multi: Ale mam radochy :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuhahaha... jak to niewiele trza ci do szczęścia :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='malawaszka']cze Klocuszkowa :diabloti: kiedy będą foty rządowej???? :razz: sie doczekać nie mogę[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak tuning dobiegnie końca :eviltong:... a dywaniki już upierdzielone :-( mechanik nie miał obuwia zmiennego i wlazł w brudnych buciorach :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts