malawaszka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:no przemyśl ...na terapii cie utulkamy;)[/I][/B][/QUOTE] przeczytałam że na terapii Cię ululamy :evil_lol: coś w tym musi być :razz: Quote
Alicja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='malawaszka']przeczytałam że na terapii Cię ululamy :evil_lol: coś w tym musi być :razz:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czytasz między wierszami;) Witajta Klocusiowa Rodzinko:multi::multi::multi: [/I][/B] Quote
clockwork Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [COLOR=Red][B][I]Klocuś oć do cioci ciocia przytuli i butków nie bedzie zakładać[/I][/B][/COLOR][B][I][COLOR=Red] [/COLOR][/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Alu... on był obrażony bo uwielbia te buciki a ja kazałam mu je :motz: "NATYCHMIAST śCIąGAJ!!!" :mad: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']no nooo obejrzałam terapię eee tzn fotki i terapeutów :razz: iii piszę się piszę się zdecydowanie na ten turnus :evil_lol: ino tylko mus poczekać aż Pysiowata zrobi wreszcie to prawo jazdy coby miał mnie potem kto do domu zabrać po wyczerpującej terapii :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]hura!! hura!! :multi: Wesia potwierdza swoją obecnośc na kolejnej terapii!!![/B][/COLOR][/FONT] :multi: [quote name='malawaszka']ooo Pysia ale masz teraz zadanie bojowe :evil_lol: tylko nie wiem bo coś nam się Pyusia ostatnio psuje i rozpija - całe pół szklanki piwa wychlała ja nie wiem co sie z nią dzieje [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mądrzeje kobita... :razz: bedą z niej jeszcze ludzi :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]no to Pysia bedzie chyba brała czynny udział w terapii:evil_lol:.....[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ekonomiczna kuracjuszka ... hmmmm... Pysiu... zapraszamy :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Behemot'][IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i398818.jpg[/IMG] Kotecek w bucikach Jacenty, ja tesh kce takie martensy :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kcieć znaczy móc :eviltong:, a to nie martensy- choć też bym chciała... PRODUKT POLSKI :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pysia']Ja tradycyjnie przychodzę w czasie nieobecnosci gospodyni :diabloti: Jestem już taka niegrzeczna od urodzenia [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]taka jesteś... :mad: a jam zawżdy obecna... sercem i duszą.... :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='paula_z']Ja tez zagladam do rzadko ujawniajacego sie psa :cool3: ino nie za czesto sie odzywam bo jak jestem to gospodyniu juz nie ma po babci taka niegrzeczna jestem [IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i398823.jpg[/IMG] :loveu: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]j.w. [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pysia']Pewnie Jak coś nie tak to się na mnie zgania :obrazic: Idę precz [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie odchodź.... :modla: obraź sie tam u onych... KKKocham cie misiu :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pysia']A wazelinka będzie?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kilogramowe wiadro :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']przeczytałam że na terapii Cię ululamy :evil_lol: coś w tym musi być :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]o lulaniu nie było mowy :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Jestem :diabloti: Obrażac sie postanowiłam później ;) Quote
clockwork Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='Pysia']Jestem :diabloti: Obrażac sie postanowiłam później ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Pyśka!!! w godzinach mojej okupacji kompka!!!! masiakra :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Pyśka!!! w godzinach mojej okupacji kompka!!!! masiakra :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ano jestem :) Jako że Krzyżowcy mnie połamali to nie jestem w stanie nic robić....Palce mam ok więc siedzę na kompie :diabloti: Nienawidzę bezczynności :angryy: Kto mnie przytuli? Quote
agbar Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [B]ja ciem mogem przytulic tylko ostroznie bo mnie cos gruchlo w plecu jak machalam lopata.....[/B] Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='dealer'][B]ja ciem mogem przytulic tylko ostroznie bo mnie cos gruchlo w plecu jak machalam lopata.....[/B][/quote] Jak machałaś? Opowiedz? :diabloti: A tak w ogóle to ładnie tak wyśmiewać się z inwalidy? :mad: Czekaj jak przyjedziesz do Katowic :cool1: Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Magda :) Przyszłam się lansować :diabloti: Wstawiłam nowe foty :evil_lol: Quote
agbar Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Pysia']Jak machałaś? Opowiedz? :diabloti: A tak w ogóle to ładnie tak wyśmiewać się z inwalidy? :mad: Czekaj jak przyjedziesz do Katowic :cool1:[/quote] [B]machalam pomalu i delikatnie, mieciutko dociskalam stopka i nagle trach! sie zgielam i sie nie umlam wyproscic....:razz: [/B] [B]czekam az przyjade:diabloti: [/B] Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='dealer'][B]machalam pomalu i delikatnie, mieciutko dociskalam stopka i nagle trach! sie zgielam i sie nie umlam wyproscic....:razz: [/B] [B]czekam az przyjade:diabloti: [/B][/quote] To przyjeżdżaj od razu do mnie :eviltong: Quote
agbar Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Pysia']To przyjeżdżaj od razu do mnie :eviltong:[/quote] [B]a bedzie bolalo:nerwy: ?[/B] Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='dealer'][B]a bedzie bolalo:nerwy: ?[/B][/quote] Jak tylko poprosisz odpowiednio to będzie bardzo :diabloti: Quote
agbar Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Pysia']Jak tylko poprosisz odpowiednio to będzie bardzo :diabloti:[/quote] [B]to ja siem jesce zastanowie....[/B] Quote
malawaszka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 boszzzz Pysia aleś się tu rozpanoszyła - aż Klockowa uciekłą :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='malawaszka']boszzzz Pysia aleś się tu rozpanoszyła - aż Klockowa uciekłą :evil_lol:[/quote] Myślisz że się wystraszyła? Znaczy ma coś na sumieniu :diabloti: Już ja się dowiem co :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='Pysia']Magda :) Przyszłam się lansować :diabloti: Wstawiłam nowe foty :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zara bede u cie ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']boszzzz Pysia aleś się tu rozpanoszyła - aż Klockowa uciekłą :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie sie wystraszyła[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:no-no-no:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] tylko magik od kompa jeszcze coś tam mi grzebał :oops:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pysia']Myślisz że się wystraszyła? Znaczy ma coś na sumieniu :diabloti: Już ja się dowiem co :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ojojoj... ani nie pytaj cóz ja mam na sumieniu :siara:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zara bede u cie ;)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie sie wystraszyła[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:no-no-no:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] tylko magik od kompa jeszcze coś tam mi grzebał :oops:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B][SIZE=4]ojojoj... ani nie pytaj cóz ja mam na sumieniu [/SIZE]:siara:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Właśnie ze zapytam bo lubię krwawe opowieści :diabloti: Quote
clockwork Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='Pysia']Właśnie ze zapytam bo lubię krwawe opowieści :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ty od razu o przyjemnościach... krwawe... :angryy: ja mam na sumieniu tyyyyle, ale zawsze bezkrwawo... nie powiem co... podpowiem- rozgrzeszenia by nie było :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ty od razu o przyjemnościach... krwawe... :angryy: ja mam na sumieniu tyyyyle, ale zawsze bezkrwawo... nie powiem co... podpowiem- rozgrzeszenia by nie było :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] My wszystkie pójdziemy do piekła :diabloti: Quote
clockwork Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='Pysia']My wszystkie pójdziemy do piekła :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak my pójdziemy do piekła to gdzie pójdą te grzeszne księdzy??? [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak my pójdziemy do piekła to gdzie pójdą te grzeszne księdzy??? [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jak to gdzie? Do nas :diabloti: Będziemy ich smażyć w kotłach :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='Pysia']Jak to gdzie? Do nas :diabloti: Będziemy ich smażyć w kotłach :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuhahaha... nalewka (z) ojca Dyrektora :evil_lol: fantastiko :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuhahaha... nalewka (z) ojca Dyrektora :evil_lol: fantastiko :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wiesz jaki interes zrobimy? Nieżyciowy :diabloti: Albo pośmiertny jak kto woli ;) Stworzymy podziemie, znajdziemy opuszczony grób i będziemy szmuglować tą nalewke na ziemie :evil_lol: I sprzedawać za duży szmal :diabloti: Dzieciaki będą to piły a potem zamienią sie w O.D. i będziemy miały następne obiekty do dalszego wyrobu nalewki :multi: Quote
malawaszka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie sie wystraszyła[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:no-no-no:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] tylko magik od kompa jeszcze coś tam mi grzebał :oops:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] ahhh ta to ma same przyjemności w życiu :loveu: [quote name='Pysia']My wszystkie pójdziemy do piekła :diabloti:[/QUOTE] :drinking: za to :evil_lol: [quote name='Pysia']Wiesz jaki interes zrobimy? Nieżyciowy :diabloti: Albo pośmiertny jak kto woli ;) Stworzymy podziemie, znajdziemy opuszczony grób i będziemy szmuglować tą nalewke na ziemie :evil_lol: I sprzedawać za duży szmal :diabloti: Dzieciaki będą to piły a potem zamienią sie w O.D. i będziemy miały następne obiekty do dalszego wyrobu nalewki :multi:[/QUOTE] ahhh jakie wspaniałe dalekosiężne plany na emeryturę :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts