Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a to duże dziewczynki nie sypiają....:razz:[/I][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie same :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie same :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a z kim........:diabloti:[/I][/B]

Posted

Joł babulce śpiace w domach i śniące o stadzie wariatek obok :evil_lol:Sobie tak pomyślałam zeby zafarbować choć jedna futrzastą babe na niebiesko :diabloti: Ciekawe coby ludzie w mojej wsi na to rzekli :evil_lol:
Boszzzzz ale bredze.....:crazyeye:

Posted

[quote name='Pysia']Joł babulce śpiace w domach i śniące o stadzie wariatek obok :evil_lol:Sobie tak pomyślałam zeby zafarbować choć jedna futrzastą babe na niebiesko :diabloti: Ciekawe coby ludzie w mojej wsi na to rzekli :evil_lol:
Boszzzzz ale bredze.....:crazyeye:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie radze... wiem co o mnie mówili jak farbowałam sie na niebiesko :angryy:

SIE MANA Z RANA :multi:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

gaduły jesteście :evil_lol:

a ja tu przychodzę oko pocieszyć juz miałam zgłaszać postulat o nowe

zdjęcia ale zobaczyłam to :

[IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i389526.jpg[/IMG]

i juz innych zdjęć nie potrzebuje ..............[B][COLOR=purple]mój[/COLOR][/B] :loveu: Mordulec !!!

rozłożył mnie na łopatki :p

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie radze... wiem co o mnie mówili jak farbowałam sie na niebiesko :angryy:

SIE MANA Z RANA :multi:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Kurcze a o sobie nie pomyślałam :cool3: Moze siebie zafarbuje na błękit? Ładnie mi w tym kolorze :diabloti: Tylko nie wiem co na to mój szef....:evil_lol:

Posted

[quote name='ewatr']gaduły jesteście :evil_lol:

a ja tu przychodzę oko pocieszyć juz miałam zgłaszać postulat o nowe

zdjęcia ale zobaczyłam to :

[IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i389526.jpg[/IMG]

i juz innych zdjęć nie potrzebuje ..............[B][COLOR=purple]mój[/COLOR][/B] :loveu: Mordulec !!!

rozłożył mnie na łopatki :p[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]sie tez rozłożył na łopatki... :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Pysia']Kurcze a o sobie nie pomyślałam :cool3: Moze siebie zafarbuje na błękit? Ładnie mi w tym kolorze :diabloti: Tylko nie wiem co na to mój szef....:evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mojemu szefowi sie podobało :diabloti: piękne niebieskie włoski które po trzech dniach były zielone :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mojemu szefowi sie podobało :diabloti: piękne niebieskie włoski które po trzech dniach były zielone :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Mój by umarł na zawał a druga ewentualność jest taka że byłabym wolna jak ptak bo bez pracy :evil_lol:
Nie farbuję bo w zielonym mi nie do twarzy :shake::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mojemu szefowi sie podobało :diabloti: piękne niebieskie włoski które po trzech dniach były zielone :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:multi::multi::multi:
Witaj moja towarzyszko wieczornych zadumań:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ja polazłam spać znów o 0.30:diabloti:
[/I][/B]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]....................kobity spania nie macie czy co????????
ja chodzę z kurkami spać a co!!!!!!........................bo neta nie mam[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem :diabloti:

jakis dziad mi stuknął auto :angryy:
uciekł z miejsca zdarzenia:angryy:
wiem kto :angryy:
mam namiary :angryy:
wypcham :mad::angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem :diabloti:

wypcham :mad::angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]wypchaj:diabloti:...pomoge zrobić pasztet:mad:[/I][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem :diabloti:

wypcham :mad::angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
o rzesz surwiciel jaki :angryy: :angryy:
nie wypychaj , odkrajaj po kawałku i solą zasypuj :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']o rzesz surwiciel jaki :angryy: :angryy:
nie wypychaj , odkrajaj po kawałku i solą zasypuj :diabloti:[/quote][B][I];)będzie na pasztet:diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='malawaszka']:-o na Twoich oczach uciekł czy na parkingu??? :mad:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]niee.. stuknął mnie na parkingu i... uciekł :mad:
mam wszystkie jego dane :p
policja spisała :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

pytali o mój stan cywilny... powiedziałam że wolny,
a pan mi... aaaaaaaaaa... wolna do wzięcia
więc ja mu... taa... wolna, ale czy do wzięcia... kto by takie stare pruchno chciał ?? :oops:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]1. niee.. stuknął mnie na parkingu i... uciekł :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

2. kto by takie stare pruchno chciał ?? :oops:[/quote]

1. ulallalaaa tak przy ludziach ahhhh :loveu:
2. no jak to kto??!! przecież jesteśmy umówione z Alą na małe conieco - tzn na terapię :drinking: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']1. ulallalaaa tak przy ludziach ahhhh :loveu:[I][B][COLOR=Red]odrobina adrenalinki pobudza zmysły;)[/COLOR][/B][/I]
2. no jak to kto??!! przecież jesteśmy umówione z Alą na małe conieco - tzn na terapię :drinking: :evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:własnie ustalamy termin ;)....inauguracji terapii....obecność kuracjuszek obowiązkowa....adres na priva;)[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:własnie ustalamy termin ;)....inauguracji terapii....obecność kuracjuszek obowiązkowa....adres na priva;)[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaaa weszko... jak tylko dogadamy z terapeutą jaki termin mu pasuje nie ma że boli- masz być i koniec...w przeciwnym wypadku :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaaa weszko... jak tylko dogadamy z terapeutą jaki termin mu pasuje nie ma że boli- masz być i koniec...w przeciwnym wypadku :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][I]:mad:o tak tak ......terapia opłacona .....w naturze:diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]niee.. stuknął mnie na parkingu i... uciekł :mad:

więc ja mu... taa... wolna, ale czy do wzięcia... kto by takie stare pruchno chciał ?? :oops:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]......................kurcze, nie wiedziaąłm Klockowa że się już sypiesz..............mam super utwardzacz do spruchniałego drewna??? chcesz:cool3::cool3::cool3::cool3: [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]niee.. stuknął mnie na parkingu i... uciekł :mad:

więc ja mu... taa... wolna, ale czy do wzięcia... kto by takie stare pruchno chciał ?? :oops:[/quote]
Mój wujek w czasach PRLu jak mu na parkingu drzwiami od syrenki w nowiutkiego malucha ( zresztą pierwszy rok produkowania) przyłozył w bok i odjechał to go śledził :evil_lol: Jak facet zostawił auto to wujek wziął klucz francuski i natłuk syrence a gwoździem porysował :diabloti: Kurna nic mu nie zrobili bo wszyscy mówili że nic nie widzieli :evil_lol: