clockwork Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a to duże dziewczynki nie sypiają....:razz:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie same :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie same :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a z kim........:diabloti:[/I][/B] Quote
PIKA Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a z kim........:diabloti:[/I][/B][/quote] z samym :diabloti: Quote
Pysia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Joł babulce śpiace w domach i śniące o stadzie wariatek obok :evil_lol:Sobie tak pomyślałam zeby zafarbować choć jedna futrzastą babe na niebiesko :diabloti: Ciekawe coby ludzie w mojej wsi na to rzekli :evil_lol: Boszzzzz ale bredze.....:crazyeye: Quote
malawaszka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='PIKA']z samym :diabloti:[/quote] boszzz PIKA z czym samym??? :-o:evil_lol: Quote
clockwork Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Pysia']Joł babulce śpiace w domach i śniące o stadzie wariatek obok :evil_lol:Sobie tak pomyślałam zeby zafarbować choć jedna futrzastą babe na niebiesko :diabloti: Ciekawe coby ludzie w mojej wsi na to rzekli :evil_lol: Boszzzzz ale bredze.....:crazyeye:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie radze... wiem co o mnie mówili jak farbowałam sie na niebiesko :angryy: SIE MANA Z RANA :multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='malawaszka']boszzz PIKA z czym samym??? :-o:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]z samym terapeutą... :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
ewatr Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 gaduły jesteście :evil_lol: a ja tu przychodzę oko pocieszyć juz miałam zgłaszać postulat o nowe zdjęcia ale zobaczyłam to : [IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i389526.jpg[/IMG] i juz innych zdjęć nie potrzebuje ..............[B][COLOR=purple]mój[/COLOR][/B] :loveu: Mordulec !!! rozłożył mnie na łopatki :p Quote
Pysia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie radze... wiem co o mnie mówili jak farbowałam sie na niebiesko :angryy: SIE MANA Z RANA :multi: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Kurcze a o sobie nie pomyślałam :cool3: Moze siebie zafarbuje na błękit? Ładnie mi w tym kolorze :diabloti: Tylko nie wiem co na to mój szef....:evil_lol: Quote
clockwork Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='ewatr']gaduły jesteście :evil_lol: a ja tu przychodzę oko pocieszyć juz miałam zgłaszać postulat o nowe zdjęcia ale zobaczyłam to : [IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i389526.jpg[/IMG] i juz innych zdjęć nie potrzebuje ..............[B][COLOR=purple]mój[/COLOR][/B] :loveu: Mordulec !!! rozłożył mnie na łopatki :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]sie tez rozłożył na łopatki... :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pysia']Kurcze a o sobie nie pomyślałam :cool3: Moze siebie zafarbuje na błękit? Ładnie mi w tym kolorze :diabloti: Tylko nie wiem co na to mój szef....:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mojemu szefowi sie podobało :diabloti: piękne niebieskie włoski które po trzech dniach były zielone :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mojemu szefowi sie podobało :diabloti: piękne niebieskie włoski które po trzech dniach były zielone :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Mój by umarł na zawał a druga ewentualność jest taka że byłabym wolna jak ptak bo bez pracy :evil_lol: Nie farbuję bo w zielonym mi nie do twarzy :shake::diabloti: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mojemu szefowi sie podobało :diabloti: piękne niebieskie włoski które po trzech dniach były zielone :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi: Witaj moja towarzyszko wieczornych zadumań:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ja polazłam spać znów o 0.30:diabloti: [/I][/B] Quote
BeaC Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [COLOR=DarkRed][B]....................kobity spania nie macie czy co???????? ja chodzę z kurkami spać a co!!!!!!........................bo neta nie mam[/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem :diabloti: jakis dziad mi stuknął auto :angryy: uciekł z miejsca zdarzenia:angryy: wiem kto :angryy: mam namiary :angryy: wypcham :mad::angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem :diabloti: jakis dziad mi stuknął auto :angryy: uciekł z miejsca zdarzenia:angryy: wiem kto :angryy: mam namiary :angryy: wypcham :mad::angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]wypchaj:diabloti:...pomoge zrobić pasztet:mad:[/I][/B] Quote
Vectra Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem :diabloti: jakis dziad mi stuknął auto :angryy: uciekł z miejsca zdarzenia:angryy: wiem kto :angryy: mam namiary :angryy: wypcham :mad::angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] o rzesz surwiciel jaki :angryy: :angryy: nie wypychaj , odkrajaj po kawałku i solą zasypuj :diabloti: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Vectra']o rzesz surwiciel jaki :angryy: :angryy: nie wypychaj , odkrajaj po kawałku i solą zasypuj :diabloti:[/quote][B][I];)będzie na pasztet:diabloti:[/I][/B] Quote
malawaszka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 :-o na Twoich oczach uciekł czy na parkingu??? :mad: Quote
clockwork Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='malawaszka']:-o na Twoich oczach uciekł czy na parkingu??? :mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]niee.. stuknął mnie na parkingu i... uciekł :mad: mam wszystkie jego dane :p policja spisała :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] pytali o mój stan cywilny... powiedziałam że wolny, a pan mi... aaaaaaaaaa... wolna do wzięcia więc ja mu... taa... wolna, ale czy do wzięcia... kto by takie stare pruchno chciał ?? :oops: Quote
malawaszka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]1. niee.. stuknął mnie na parkingu i... uciekł :mad:[/B][/COLOR][/FONT] 2. kto by takie stare pruchno chciał ?? :oops:[/quote] 1. ulallalaaa tak przy ludziach ahhhh :loveu: 2. no jak to kto??!! przecież jesteśmy umówione z Alą na małe conieco - tzn na terapię :drinking: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='malawaszka']1. ulallalaaa tak przy ludziach ahhhh :loveu:[I][B][COLOR=Red]odrobina adrenalinki pobudza zmysły;)[/COLOR][/B][/I] 2. no jak to kto??!! przecież jesteśmy umówione z Alą na małe conieco - tzn na terapię :drinking: :evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:własnie ustalamy termin ;)....inauguracji terapii....obecność kuracjuszek obowiązkowa....adres na priva;)[/I][/B] Quote
clockwork Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:własnie ustalamy termin ;)....inauguracji terapii....obecność kuracjuszek obowiązkowa....adres na priva;)[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaaa weszko... jak tylko dogadamy z terapeutą jaki termin mu pasuje nie ma że boli- masz być i koniec...w przeciwnym wypadku :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaaa weszko... jak tylko dogadamy z terapeutą jaki termin mu pasuje nie ma że boli- masz być i koniec...w przeciwnym wypadku :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][I]:mad:o tak tak ......terapia opłacona .....w naturze:diabloti:[/I][/B] Quote
BeaC Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]niee.. stuknął mnie na parkingu i... uciekł :mad: mam wszystkie jego dane :p policja spisała :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] pytali o mój stan cywilny... powiedziałam że wolny, a pan mi... aaaaaaaaaa... wolna do wzięcia więc ja mu... taa... wolna, ale czy do wzięcia... kto by takie stare pruchno chciał ?? :oops:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]......................kurcze, nie wiedziaąłm Klockowa że się już sypiesz..............mam super utwardzacz do spruchniałego drewna??? chcesz:cool3::cool3::cool3::cool3: [/B][/COLOR] Quote
Pysia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]niee.. stuknął mnie na parkingu i... uciekł :mad: mam wszystkie jego dane :p policja spisała :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] pytali o mój stan cywilny... powiedziałam że wolny, a pan mi... aaaaaaaaaa... wolna do wzięcia więc ja mu... taa... wolna, ale czy do wzięcia... kto by takie stare pruchno chciał ?? :oops:[/quote] Mój wujek w czasach PRLu jak mu na parkingu drzwiami od syrenki w nowiutkiego malucha ( zresztą pierwszy rok produkowania) przyłozył w bok i odjechał to go śledził :evil_lol: Jak facet zostawił auto to wujek wziął klucz francuski i natłuk syrence a gwoździem porysował :diabloti: Kurna nic mu nie zrobili bo wszyscy mówili że nic nie widzieli :evil_lol: Quote
Recommended Posts