Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A ja nie trafiłam ANI JEDNEJ LICZBY W 10 LOSOWANIACH :evil_lol: To jest dopiero sztuka :diabloti: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Pysia']A ja nie trafiłam ANI JEDNEJ LICZBY W 10 LOSOWANIACH :evil_lol: To jest dopiero sztuka :diabloti:[/quote][B][I]:loveu:ja też tak potrafię :oops::oops::oops:[/I][/B] Quote
Paula Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:crazyeye:o masz i marudzi ....ja miałam 3 jedynki ostatnio:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] To prawie jak trojka :evil_lol: Moj limit farta w totku sie skonczyl, nastepnego puszcze przy kolejnej kumulacji ;) Quote
Behemot Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ja kiedus yrasilam 7 w lotoo u wyfralam 140 zk :lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Behemot']ja kiedus yrasilam 7 w lotoo u wyfralam 140 zk :lol:[/quote][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak tak a świstaka zamknęli:razz:[/B][/I] Quote
Behemot Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak tak a świstaka zamknęli:razz:[/B][/I][/quote] naprawede. kupilam siebie ejcyklopwdie rocka :loveu: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Behemot']naprawede. kupilam siebie ejcyklopwdie rocka :loveu:[/quote][B][I]:pteraz już wierzę;)[/I][/B] Quote
goldenka245 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Cześć klocusiowa:loveu::loveu: Ile tych papierków z tacy sprzątnełaś?:p Quote
Behemot Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 a kiedys w bingo trafiak, 3 linie pod rzad i wygara, 150 zl powazbue :lol: i wtedy kupailam siebie perfumi :loveu: Quote
goldenka245 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Behemot']a kiedys w bingo trafiak, 3 linie pod rzad i wygara, 150 zl powazbue :lol: i wtedy kupailam siebie perfumi :loveu:[/quote] hahahahahaha...... jak ja to przeczytałam to oplułam monitor.... dziewczyny pożyczcie jej świece...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='goldenka245']hahahahahaha...... jak ja to przeczytałam to oplułam monitor.... dziewczyny pożyczcie jej świece...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ja mam sąsiada górnika ;) Chyba go poproszę o taki kask ze swiatełkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Behemot']a kiedys w bingo trafiak, 3 linie pod rzad i wygara, 150 zl powazbue :lol: i wtedy kupailam siebie perfumi :loveu:[/quote][B][I]:crazyeye:ale rozrzutna jesteś:evil_lol:[/I][/B] [quote name='goldenka245']hahahahahaha...... jak ja to przeczytałam to oplułam monitor.... dziewczyny [I]pożyczcie jej świece[/I]...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]:shake:takie rzeczy pisać :oops::eviltong: [quote name='Pysia']Ja mam sąsiada górnika ;) Chyba go poproszę o taki kask ze swiatełkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote][B][I]:multi::multi::multi:a ja mam latareczkę na paseczku ....można sobie zapiąć gdzie się chce;):p Usprawiedliwiam nieobecność Klocusiowej :razz:.......zreszta sama się usprawiedliwi:p [/I][/B] Quote
clockwork Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='malawaszka']zaklep mi fotelik koło Cię :drinking:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi: nie bede sama!!! kkkocham cie misiu!!! [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'] [B][I];)mam znajomości zamówię wam kozetki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja ukradne fotelik Pawciowi. jest baaaardzo wygodny... relax pełną gębą :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='goldenka245']Cześć klocusiowa:loveu::loveu: Ile tych papierków z tacy sprzątnełaś?:p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jakis dziad :evil: w czarnej sukni mnie wyprzedził :x[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Behemot']a kiedys w bingo trafiak, 3 linie pod rzad i wygara, 150 zl powazbue :lol: i wtedy kupailam siebie perfumi :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zróbmy zrzute na przywrócenie światła behemotce... :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][B][I] Usprawiedliwiam nieobecność Klocusiowej :razz:.......zreszta sama się usprawiedliwi:p [/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaaa... Pani Rydzewska pisała i pisała o tych oknach... myła i myła..:mad:więc pozazdrościłam jej widoków przez czyste szybki i wzięłam z samiuśkiego rańca szpachelke... i dawaj do boju!!! Alu!! melduję że jedno okno (potrójne) doprowadzone do porządku,[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_11_1.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][B][COLOR=Blue] potem mój bark[/COLOR][/B][FONT=Arial][COLOR=Blue][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_108.gif[/IMG] powiedział [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/12/12_2_1.gif[/IMG]... reszta w najbliższych dniach... potem kuchenka, bo już mnie tu motywujesz... ehhhh potem byłam umówić sie na romans z fryzjerką- bo mi sie końcówki rozdwajają, zapisać sie do ortopedy, zanieść klisze do wywołania, kupić coś na śniadanko, porobić opłaty, wlazłam na poczte... i już jestem !!!![/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 dzien dobry bardzo:) sie skusilam i se zajrzalam:) i se nie zaluje....przyznaje sie od razu ze obejrzalam i czytalam wyrywkowo ale mi sie podoba:) pies mi sie bardzo podoba nawet:) do zobaczenia:) Quote
clockwork Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry bardzo:) sie skusilam i se zajrzalam:) i se nie zaluje....przyznaje sie od razu ze obejrzalam i czytalam wyrywkowo ale mi sie podoba:) pies mi sie bardzo podoba nawet:) do zobaczenia:)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oooo dilery :p [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]gdzież ty tu psa znalazła... musiałaś wertować stronice po stronicy :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]oooo dilery :p [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]gdzież ty tu psa znalazła... musiałaś wertować stronice po stronicy :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ooooo to my:) na poczatku byl taki maly czarny , potem wiekszy czarny i taki bezowy mi sie napatoczyl z dzieciaczkiem jakims...siakies takie sie plataly tu:) Quote
clockwork Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ahhhh... przypomniało sie mi że to [U]foto blog[/U]... parę fotek w takim razie coby sie nikt nie czepiał :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][SIZE=3][COLOR=Green][B]zaś spiące :sleep2: [/B][/COLOR][/SIZE][IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i389520.jpg[/IMG] [SIZE=3][COLOR=Green][B]moja ulubiona Klockowa pozycja- nogi w prawo, łeba w lewo :cool1: [/B][/COLOR][/SIZE][IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i389522.jpg[/IMG] :eviltong::eviltong::eviltong: [IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i389525.jpg[/IMG] [IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i389526.jpg[/IMG] [COLOR=Green][SIZE=3][B]jakis babsztyl ;) maltretuje mi bandosia :mad:[/B][/SIZE][/COLOR] [IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i389534.jpg[/IMG] praktyczne zajęcia z reanimacji Pawciowych klientów... model udaje zemdlonego [/CENTER] Quote
agbar Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ahhhh... przypomniało sie mi że to [U]foto blog[/U]... parę fotek w takim razie coby sie nikt nie czepiał :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER] [/CENTER] [CENTER][IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i389525.jpg[/IMG][/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER][COLOR=green][SIZE=3][/SIZE][/COLOR] [/CENTER] [/quote] upijaja psa:eviltong: upijaja psa:eviltong: kto ma pod reka numer do TOZu:):evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Heloł :loveu: To i ja zajrzałam w końcu :oops: Pies ślicznota :loveu: tylko.... może mam coś nie tak z ocyskami, ale raz to czarne mi się widziało, a raz bronzowe... :crazyeye: Ale pewnie miałam brelongi popalcowane... :evil_lol: Quote
agbar Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Basia_Sz']Heloł :loveu: To i ja zajrzałam w końcu :oops: Pies ślicznota :loveu: tylko.... może mam coś nie tak z ocyskami, ale raz to czarne mi się widziało, a raz bronzowe... :crazyeye: Ale pewnie miałam brelongi popalcowane... :evil_lol:[/quote] klockowa po prostu farbuje psa coby do wystroju pasowal:) Quote
clockwork Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='dealer']upijaja psa:eviltong: upijaja psa:eviltong: kto ma pod reka numer do TOZu:):evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]sam sie upija(ć) chciał... ale jęzor za krótki :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Basia_Sz']Heloł :loveu: To i ja zajrzałam w końcu :oops: Pies ślicznota :loveu: tylko.... może mam coś nie tak z ocyskami, ale raz to czarne mi się widziało, a raz bronzowe... :crazyeye: Ale pewnie miałam brelongi popalcowane... :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześć sąsiadko jejkowicka... :hand: czarne przed browarem, brązowe/piwne po spożyciu :evil_lol: [/B][I][COLOR=Red]edit... a że niby Ty masz cos z łocyskami... a ja przeczytałach że łon ma raz takie raz takie [/COLOR][/I][/COLOR][/FONT]:oops:[FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ahhhh... przypomniało sie mi że to [U]foto blog[/U]... parę fotek w takim razie coby sie nikt nie czepiał :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT]:eviltong::eviltong::eviltong: [CENTER] [IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i389525.jpg[/IMG] [B][I][COLOR=Red]Tyskie ponad wszystko:multi::multi::multi:[/COLOR][/I][/B] [IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i389526.jpg[/IMG] [B][I][COLOR=Red]po ilu Klocuś tak wygląda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [COLOR=Green][SIZE=3][B]jakis babsztyl ;) maltretuje mi bandosia :mad:[/B][/SIZE][/COLOR] [IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i389534.jpg[/IMG] praktyczne zajęcia z reanimacji Pawciowych klientów... model udaje zemdlonego [/CENTER] [/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]znam babsztyla:eviltong::eviltong::eviltong: Witaj Przodowniczko pracy:multi::multi::multi: Aleś zaszalała z tym okienkiem .......a ile ty ich masz w ogóle ...:roll: Co do kuchenki......wcale cię nie podpuszczam tylko u mnie nie ma chętnego do mycia:shake:....a uciorana na maxa ........może jak już nabierzesz wprawy to wpadniesz do mnie .......aha ja nie mogę myć bo mi się paznokć:oops: złamał:diabloti: [/COLOR][/I][/B] Quote
clockwork Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]znam babsztyla:eviltong::eviltong::eviltong: Witaj Przodowniczko pracy:multi::multi::multi: Aleś zaszalała z tym okienkiem .......a ile ty ich masz w ogóle ...:roll: Co do kuchenki......wcale cię nie podpuszczam tylko u mnie nie ma chętnego do mycia:shake:....a uciorana na maxa ........może jak już nabierzesz wprawy to wpadniesz do mnie .......aha ja nie mogę myć bo mi się paznokć:oops: złamał:diabloti: [/COLOR][/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]okienków sztuk: 1 potrójne UMYTE :multi:, zostały 2 podwójne... ale to jak minie ból barku... w poniedziałek mam wizyte u ortopedy... spędzę tam pół dnia ... i tylko po to żeby mi zaś powiedział: [I]":hmmmm: i co ja mam z panią zrobić :niewiem:"[/I] powiem mu żeby dokończył mycie okien :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]okienków sztuk: 1 potrójne UMYTE :multi:, zostały 2 podwójne... ale to jak minie ból barku... w poniedziałek mam wizyte u ortopedy... spędzę tam pół dnia ... i tylko po to żeby mi zaś powiedział: [I]":hmmmm: i co ja mam z panią zrobić :niewiem:"[/I] powiem mu żeby dokończył mycie okien :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]powiedz mu ze w razie by mu terminy mycia okien nie pasowały to mu SMSa wyślesz:eviltong:...... [/COLOR][/B][/I] Quote
Recommended Posts