clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem jak znalazł przekłuć rolmopsy;)[/I][/B] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]z tegoż psa :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][I]specjalnie szkolony:razz:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]sie wie... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Pianka']Świetne są te foty, szczególnie pierwsza:p[/quote] [B][COLOR=Blue] wygląda jak podkominkowy dywanik :eviltong:[/COLOR][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/39/0ea68c46408a14ff.jpg[/IMG][/URL][/COLOR][/FONT][/B] Quote
Pysia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Klockowa cieszę sie ze jesteś wariatka :evil_lol: Tak mi to jakoś samo przyszło i spontanicznie napisałam.....:roll: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Pysia']Klockowa cieszę sie ze jesteś wariatka :evil_lol: Tak mi to jakoś samo przyszło i spontanicznie napisałam.....:roll:[/quote];)[I]we dwie zawsze raźniej:lol:[/I] Quote
Pysia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)[I]we dwie zawsze raźniej:lol:[/I][/quote] Hahahahahahahahahahahaha Skąd wiesz co miałam na myśli? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Pysia']Hahahahahahahahahahahaha Skąd wiesz co miałam na myśli? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote][B][I]:pcokolwiek by to dotyczyło to napewno dotyczyło Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ cholera czy to dziedziczne:razz:/[/I][/B] Quote
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:pcokolwiek by to dotyczyło to napewno dotyczyło Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ cholera czy to dziedziczne:razz:/[/I][/B][/quote] :roll: :roll: ała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Pysia']Klockowa cieszę sie ze jesteś wariatka :evil_lol: Tak mi to jakoś samo przyszło i spontanicznie napisałam.....:roll:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ta...to geny.. po mamusi :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Alicjarydzewska'];)[I]we dwie zawsze raźniej:lol:[/I][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]my są normalne to świat jest nienormalny!!!:angryy: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='agnes1']Te Siostra A Ty Gdzie Się Po Nocy Włuczysz ??[/quote] :oops: :oops: :oops: Quote
agnes1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork']:oops: :oops: :oops:[/quote] No i co ??:mad: :mad: WPADKA!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='agnes1']No i co ??:mad: :mad: WPADKA!! :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]mnie tu nie ma... :siara:to nie ja :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Pysia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:pcokolwiek by to dotyczyło to napewno dotyczyło Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ cholera czy to dziedziczne:razz:/[/I][/B][/quote] Jestem śliczna Pysia :loveu::loveu::loveu: TAK - jest to dziedziczne w 100% :diabloti: Quote
PIKA Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 O cześc psychiczna :multi: Co Ty tu robisz o tej porze? :crazyeye::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]ta...to geny.. po mamusi :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B][/quote] :grins: [quote name='Pysia']Jestem śliczna Pysia :loveu::loveu::loveu: TAK - jest to dziedziczne w 100% :diabloti:[/quote] śliczna po mamusi :grins: :p:p:p Quote
BeaC Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Witaj klockowa................melduję, ze już jestem w pracy............a ty gdzie[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_70.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_39.gif[/IMG] Quote
clockwork Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='PIKA']O cześc psychiczna :multi: Co Ty tu robisz o tej porze? :crazyeye::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]heloł...fajnie być psycholem[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:stupid:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] w tym szurniętym kraju :tard:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']:grins: śliczna po mamusi :grins: :p:p:p[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='BeaC']Witaj klockowa................melduję, ze już jestem w pracy............a ty gdzie[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_70.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_39.gif[/IMG] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ma(g)gafaka melduje sie w pracy... teściowa:watpliwy: mnie przetrzymała godzine... :madgo:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [I][B]:multi::multi::multi:dzień doberek zwariowana rodzinko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak Klocek ...po imprezce:razz:;)... [/B][/I] Quote
Vectra Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Teściowa cię przetrzymała ?? rany i jak to znosłąś ? [I][B]:evil_lol: [/B][/I][I][B]:evil_lol: [/B][/I][I][B]:evil_lol: [/B][/I]ja po takim traumatycznym przeżyciu musiałabym skontaktować się z jakim psychiatrą[I][B]:evil_lol: [/B][/I][I][B]:evil_lol:[/B][/I] Quote
clockwork Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:dzień doberek zwariowana rodzinko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak Klocek ...po imprezce:razz:;)... [/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]żyje... śpi.... dogorywa... [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']Teściowa cię przetrzymała ?? rany i jak to znosłąś ? [I][B]:evil_lol: [/B][/I][I][B]:evil_lol: [/B][/I][I][B]:evil_lol: [/B][/I]ja po takim traumatycznym przeżyciu musiałabym skontaktować się z jakim psychiatrą[I][B]:evil_lol: [/B][/I][I][B]:evil_lol:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mi to już nawet psychiatra nie pomoże:shake:... już po mnie :grab:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 to trza się pochlastać [I][B]:evil_lol: [/B][/I][I][B]:evil_lol: [/B][/I][I][B]:evil_lol:[/B][/I] Quote
clockwork Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Vectra']to trza się pochlastać [I][B]:evil_lol: [/B][/I][I][B]:evil_lol: [/B][/I][I][B]:evil_lol:[/B][/I][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::happy1: Quote
Samturia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]heloł...fajnie być psycholem[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:stupid:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=blue][B] w tym szurniętym kraju :tard:[/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [COLOR=red]noooo ty nawet nie wiesz jakie są przywileje z ego powodu :) bezpłatny urlop w Rybniku na Gliwickiej to tylko jedna z nagród[/COLOR] :evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=blue][B]ma(g)gafaka melduje sie w pracy... teściowa:watpliwy: mnie przetrzymała godzine... :madgo:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#0000ff][COLOR=red]biedna ta teściowa... jak ona z takim psycholem wytrzymała[/COLOR][B]:-o :crazyeye:[/B] [/COLOR][/FONT] [/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='PIKA']NO i co? Czarna rozpacz Wam przeszła? :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaa.. znikła z mojego wątku o tatuażach... i... pojawiła sie kolejna... :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts