Medorowa Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Jej, co za gaduły:mad::diabloti: Ale nadrobiłam i jestem z siebie dumna:grins: Obejrzałam pajączki, kąpiel Ozzulkową:loveu: Tylko pozazdrościć, ni edość, że przyjemnie, to jeszcze ekonomicznie:p Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Vogue']:crazyeye: :crazyeye: Chyba arachnofobie:evil_lol:[/quote]:evil_lol:[I]a tego to nie możesz być nigdy pewna;)[/I] Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Vogue']:crazyeye: :crazyeye: Chyba arachnofobie:evil_lol:[/quote] [B][I]Dokładnie :evil_lol:.[/I][/B] Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ukradłam u Zagrajków [IMG]http://images.legif.com/gif/personnage/divers/488499e87799de5173502f891f87f41c.gif[/IMG] [/I][/B] Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 jesu nadrobiłam :mdleje: i u Ali i tu było ciężko - ajjj mus sie na stałe podłączyć do kompa jak do kroplówki z kawą :evil_lol: uwielbiam Waszego Lega :loveu: :loveu: :loveu: hahahaha Leg Demolka Rulezzz :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork'] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/0728b0cd5cc7f125.html"][IMG]http://images20.fotosik.pl/70/0728b0cd5cc7f125.jpg[/IMG][/URL][/quote] a fuuujjjj :shake::evil_lol: [quote name='clockwork']po kolei ... foty z wczorajszej wizyty u Ozziego ;), no i u Ozzulińskich :razz: [CENTER][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]ja i Ozzy :evil_lol:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f2932570febf8746.html"][IMG]http://images20.fotosik.pl/70/f2932570febf8746.jpg[/IMG][/URL] [CENTER] [/CENTER] [/quote] Ozzy to jest a Ty za winklem schowana :evil_lol: [quote name='Kamcia_14'][B][I] Mam Anarchofobię :placz: [/I][/B][/quote] a ktoś tu anarchie uprawia ? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='PIKA']a ktoś tu anarchie uprawia ? :crazyeye:[/quote] nooo Klocki przecież :diabloti: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 jestem... !!!! :multi: wygnałam szkodnika siostry z kompa... dzięki Bartuś :loveu: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='malawaszka']nooo Klocki przecież :diabloti:[/quote] my nie... nie mamy nic wsólnego z anarcholami !!!! :angryy: Quote
PIKA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']my nie... nie mamy nic wsólnego z anarcholami !!!! :angryy:[/quote] To czego Kamcia się Was boi ? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']my nie... nie mamy nic wsólnego z anarcholami !!!! :angryy:[/quote] haha ja przeca żartowałam - a to dlatego, że jestem na świeżo po nadrobieniu zaległości i wiem, że sie na to wkurzasz HA! :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']jestem... !!!! :multi: wygnałam szkodnika siostry z kompa... dzięki Bartuś :loveu:[/quote] [B][I];)Bartus jesteś wielki:p [/I][/B] Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='PIKA']To czego Kamcia się Was boi ? :evil_lol:[/quote] no właśnie... Kamcia... :hmmmm: , no i kim jest ta Anetka??? Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='malawaszka']haha ja przeca żartowałam - a to dlatego, że jestem na świeżo po nadrobieniu zaległości i wiem, że sie na to wkurzasz HA! :diabloti: :evil_lol:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie wkurzam sie... tak to brzmi... ale pisze z uśmiechem na ryjoku :lol:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)Bartus jesteś wielki:p[/I][/B] [/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]wielki mały człowiek[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']no właśnie... Kamcia... :hmmmm: , no i kim jest ta Anetka???[/quote][B][I]:razz:a co ty taka ciekawa jesteś ;)[/I][/B] Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:a co ty taka ciekawa jesteś ;)[/I][/B][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]bo kamcia zabiła mi ćwieka... zagadała o Anetce i... cisza!!!! a mnie to mierzi... pająki ją chiba odraziły!! kamcia!! wracaj!!! więcej nie wrzuce!!! jo nie chcioł :oops:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]bo kamcia zabiła mi ćwieka... zagadała o Anetce i... cisza!!!! a mnie to mierzi... pająki ją chiba odraziły!! kamcia!! wracaj!!! więcej nie wrzuce!!! jo nie chcioł :oops:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] KKKurde KKKlockowa ja cie prosze :modla: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='malawaszka']KKKurde KKKlockowa ja cie prosze :modla:[/quote][B][I]:razz::razz::razz:tak bardzo lubisz pająki:roll:[/I][/B] Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz::razz::razz:tak bardzo lubisz pająki:roll:[/I][/B][/quote] powiedzmy, że taKKKKK :diabloti: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='malawaszka']KKKurde KKKlockowa ja cie prosze :modla:[/quote] :oops: :oops: :oops: [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz::razz::razz:tak bardzo lubisz pająki:roll:[/I][/B][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]to co z tymi pająkami??? kupować, nie kupować, dawać foty, nie dawać... :tard: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']:oops: :oops: :oops: [B][FONT=Arial][COLOR=blue]to co z tymi pająkami??? kupować, nie kupować, dawać foty, nie dawać... :tard: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I]:razz:bosz zapomniałam a miałam ci wczoraj dać takiego zasuszonego w pudeleczku ...mówie ci miodzio:loveu:[/I][/B] Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]to co z tymi pająkami??? kupować, nie kupować, dawać foty, nie dawać... :tard: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][I]Jak chcą to dawaj foty ;) Przeżyje jakoś ten widok :cool3:[/I][/B] [B][I]. Mam nadzieję ... [/I][/B] Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='clockwork']:oops: :oops: :oops: [B][FONT=Arial][COLOR=blue]to co z tymi pająkami??? kupować, nie kupować, dawać foty, nie dawać... :tard: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] DAWAĆ!!!!!! :diabloti: duuużo pająków!!!! wszędzie!!!! :diabloti: Quote
clockwork Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='malawaszka']powiedzmy, że taKKKKK :diabloti:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]i wy mnie tu od anarcholi :mad: a tu co... KKK jak KuKluxKlan :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:bosz zapomniałam a miałam ci wczoraj dać takiego zasuszonego w pudeleczku ...mówie ci miodzio:loveu:[/I][/B][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]:crazyeye: ... no i lipa... musze jechać po pancia do pracy- już skończył... i po co była ta walka?? [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]To CiPa!!! WamPa!!! [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]do jutra!!![/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='malawaszka']DAWAĆ!!!!!! :diabloti: duuużo pająków!!!! wszędzie!!!! :diabloti:[/quote][B][I]:loveu::loveu::loveu:a mialaś juz takiego z kudłatymi nóżkami .....taki ciciaty:loveu:[/I][/B] Quote
Recommended Posts