Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Ala STOP! dziewczyny sie dołuja przez nasza głupote :shake::shake: wybaczcie!!!! bede NORMALNA :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:[COLOR=Red]zdołowałaś mnię teraz ....zamknę się w sobie.......[/COLOR][/I][/B][/FONT] Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [quote name='malawaszka']hahahahahaha a to dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mdleje: Chlorkowa nie rób nam tego :modla:[/quote] weszko- z czasem trzeba zmądrzeć. czy tego chcemy czy nie- mądrzejemy, dewociejemy- starzejemy sie jednym słowem. Mnie to właśnie dopadło. Zmieniam się. Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:[COLOR=Red]zdołowałaś mnię teraz ....zamknę się w sobie.......[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote] O proszę- a nie mówiłam, że ja tak działam na ludzi, dołują się z mego powodu. UPS Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='clockwork']O proszę- a nie mówiłam, że ja tak działam na ludzi, dołują się z mego powodu. UPS[/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:-(...tak załamałam się .....a ty nawet straciłaś swój kolorek i arialek:placz::placz::placz:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Ala STOP! dziewczyny sie dołuja przez nasza głupote :shake::shake: wybaczcie!!!! bede NORMALNA :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:[COLOR=Red]zdołowałaś mnię teraz ....zamknę się w sobie.......[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote] [quote name='clockwork']weszko- z czasem trzeba zmądrzeć. czy tego chcemy czy nie- mądrzejemy, dewociejemy- starzejemy sie jednym słowem. Mnie to właśnie dopadło. Zmieniam się.[/quote] Ani śmieć siem zmieniać:mad::mad: Wtedy to dopiero załapię doła, tak to przynajmniej co jakiś czas kawa zalewa mój monitorek i życie staje się kolorowsze:diabloti: Jeżu, idę bom głupia:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='clockwork']weszko- z czasem trzeba zmądrzeć. czy tego chcemy czy nie- mądrzejemy, [B][COLOR=Red]dewociejemy[/COLOR][/B]- starzejemy sie jednym słowem. Mnie to właśnie dopadło. Zmieniam się.[/quote] CO TO TO NIE!!!! hahahahaha na to się nie zgadzam całym swoim wielkim jestestwem :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BoJa2 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='clockwork'] Zmieniam się.[/QUOTE] A w CO??????????????? Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:-(...tak załamałam się .....a ty nawet straciłaś swój kolorek i arialek:placz::placz::placz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] i kropeczki Alu [quote name='madzia i medor']Ani śmieć siem zmieniać:mad::mad: Wtedy to dopiero załapię doła, tak to przynajmniej co jakiś czas kawa zalewa mój monitorek i życie staje się kolorowsze:diabloti: Jeżu, idę bom głupia:evil_lol:[/quote] nie odchodź Magdaleno! [quote name='malawaszka']CO TO TO NIE!!!! hahahahaha na to się nie zgadzam całym swoim wielkim jestestwem :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] bardzo mi przykro Waszko- po 18tce człowiek staje sie stateczny, rozsądny, itp. ja sie machłam o 2 dni- od dziś jestem jak dystyngowane panie w moim wieku. Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='clockwork']i kropeczki Alu nie odchodź Magdaleno! bardzo mi przykro Waszko- po 18tce człowiek staje sie stateczny, rozsądny, itp. ja sie machłam o 2 dni- od dziś jestem jak dystyngowane panie w moim wieku.[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:diabloti:wracaj mnie tu Moja 1/3 z niebieskim arialkiem i kropeczkami bo mi się mózg lasuje:placz::placz::placz:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']A w CO???????????????[/quote] w panią w wieku starszym Quote
malawaszka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='clockwork'] bardzo mi przykro Waszko- po 18tce człowiek staje sie stateczny, rozsądny, itp. ja sie machłam o 2 dni- od dziś jestem jak dystyngowane panie w moim wieku.[/quote] jak dobrze, że do 18 mam jeszcze 2 lata :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='malawaszka']jak dobrze, że do 18 mam jeszcze 2 lata :multi::multi::multi:[/quote]:oops:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...ja w grudniu kończę......[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:diabloti:wracaj mnie tu Moja 1/3 z niebieskim arialkiem i kropeczkami bo mi się mózg lasuje:placz::placz::placz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] ehhh-błękit i wielokropki to już przeszłość Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='clockwork']ehhh-błękit i wielokropki to już przeszłość[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:...idem siem pochlastać ........żegnajcie ................................................................ ale se pokropkowałam na koniec:eviltong: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:...idem siem pochlastać ........żegnajcie ................................................................ ale se pokropkowałam na koniec:eviltong: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] jeżeli byś chciała porozmawiać z kimś normalnym- służę pomocą. samobójstwo nie jest dobrym rozwiązaniem Quote
BoJa2 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 No tak zbliża sie 17.OO to Alicja zamyka interes Klocusiowej:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='clockwork']jeżeli byś chciała porozmawiać z kimś normalnym- służę pomocą. samobójstwo nie jest dobrym rozwiązaniem[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:oops:mam jeszcze 31 esesmanków do wykorzystania....myślisz że dasz rade mnie przekonać o Magdaleno najnormalniejsza z Normalnych:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Hugo-Kochaś']No tak zbliża sie 17.OO to Alicja zamyka interes Klocusiowej:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:oops:....bosz :crazyeye:....aleś mnie zawstydziła.........Magdalena jest kobietą :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 żegnam wszystkich tu obecnych. DOWIDZENIA! Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Ktoś zabrał AVATAREK:crazyeye::crazyeye::crazyeye: buuuuu mojej 1/3 sie pop******** i mi spoważniała .......psychiatra na gwałt potrzebny...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [SIZE=4][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]zajrzyjcie proszę ...już sa fotaski [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6416688#post6416688[/url] [/B][/I][/FONT][/COLOR][/SIZE] Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='clockwork'] nie odchodź Magdaleno! [/quote] Wróciłam, by sprowadzić Cię na dobrą drogę młodości i głupoty:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: [quote name='clockwork']ehhh-błękit i wielokropki to już przeszłość[/quote] [quote name='clockwork']jeżeli byś chciała porozmawiać z kimś normalnym- służę pomocą. samobójstwo nie jest dobrym rozwiązaniem[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:oops:mam jeszcze 31 esesmanków do wykorzystania....myślisz że dasz rade mnie przekonać o Magdaleno najnormalniejsza z Normalnych:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:oops:....bosz :crazyeye:....aleś mnie zawstydziła.........Magdalena jest kobietą :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='clockwork']żegnam wszystkich tu obecnych. DOWIDZENIA![/quote] No i się poszczałam:siara::p:p Quote
Paula Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='clockwork']weszko- z czasem trzeba zmądrzeć. czy tego chcemy czy nie- mądrzejemy, dewociejemy- starzejemy sie jednym słowem. Mnie to właśnie dopadło. Zmieniam się.[/quote] Ani mi się waż :mad: Wracaj niebieski trzykropku :placz: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]buuuuu mojej 1/3 sie pop******** i mi spoważniała .......psychiatra na gwałt potrzebny...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] :hmmmm: Psychiatra? Lepszy był by ratownik :evil_lol: Quote
agbar Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Witam Cie serdecznie Magdaleno wieczorowa pora. Przepraszam ze dopiero teraz kiedy Ciebie juz nie ma ale jak sama wiesz goszcze teraz moja mame i mam mniej czasu. Postaram sie jutro do Ciebie zadzwonic i zamienic choc pare slow z Toba oraz Twoim kolega Pawlem ktorego serdecznie pozdrawiam. Zycze Wam milego wieczoru Agnieszka Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='madzia i medor']Wróciłam, by sprowadzić Cię na dobrą drogę młodości i głupoty:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi:tak tak ...jestem za....już się stęskniłam za Mojązwariowana 1/3:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR] No i się poszczałam:siara::p:p[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:zmień majty i powycieraj;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] [quote name='paula_z']Ani mi się waż :mad: Wracaj niebieski trzykropku :placz: :hmmmm: Psychiatra? Lepszy był by ratownik :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]....oj tobie też brak niebieskiego arialowego trzykropka .....:-([/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:zmień majty i powycieraj;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi:tak tak ...jestem za....już się stęskniłam za Mojązwariowana 1/3:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]....oj tobie też brak niebieskiego arialowego trzykropka .....:-([/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Majty mam wycierać:crazyeye::crazyeye: Jutro terapia wstrząsowa:diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts