Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Ala STOP! dziewczyny sie dołuja przez nasza głupote :shake::shake:
wybaczcie!!!! bede NORMALNA :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:[COLOR=Red]zdołowałaś mnię teraz ....zamknę się w sobie.......[/COLOR][/I][/B][/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']hahahahahaha a to dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mdleje: Chlorkowa nie rób nam tego :modla:[/quote]

weszko- z czasem trzeba zmądrzeć. czy tego chcemy czy nie- mądrzejemy, dewociejemy- starzejemy sie jednym słowem. Mnie to właśnie dopadło.

Zmieniam się.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:[COLOR=Red]zdołowałaś mnię teraz ....zamknę się w sobie.......[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote]
O proszę- a nie mówiłam, że ja tak działam na ludzi, dołują się z mego powodu.
UPS

Posted

[quote name='clockwork']O proszę- a nie mówiłam, że ja tak działam na ludzi, dołują się z mego powodu.
UPS[/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:-(...tak załamałam się .....a ty nawet straciłaś swój kolorek i arialek:placz::placz::placz:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Ala STOP! dziewczyny sie dołuja przez nasza głupote :shake::shake:
wybaczcie!!!! bede NORMALNA :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:[COLOR=Red]zdołowałaś mnię teraz ....zamknę się w sobie.......[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote]

[quote name='clockwork']weszko- z czasem trzeba zmądrzeć. czy tego chcemy czy nie- mądrzejemy, dewociejemy- starzejemy sie jednym słowem. Mnie to właśnie dopadło.

Zmieniam się.[/quote]

Ani śmieć siem zmieniać:mad::mad: Wtedy to dopiero załapię doła, tak to przynajmniej co jakiś czas kawa zalewa mój monitorek i życie staje się kolorowsze:diabloti: Jeżu, idę bom głupia:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']weszko- z czasem trzeba zmądrzeć. czy tego chcemy czy nie- mądrzejemy, [B][COLOR=Red]dewociejemy[/COLOR][/B]- starzejemy sie jednym słowem. Mnie to właśnie dopadło.

Zmieniam się.[/quote]

CO TO TO NIE!!!! hahahahaha na to się nie zgadzam całym swoim wielkim jestestwem :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:-(...tak załamałam się .....a ty nawet straciłaś swój kolorek i arialek:placz::placz::placz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
i kropeczki Alu

[quote name='madzia i medor']Ani śmieć siem zmieniać:mad::mad: Wtedy to dopiero załapię doła, tak to przynajmniej co jakiś czas kawa zalewa mój monitorek i życie staje się kolorowsze:diabloti: Jeżu, idę bom głupia:evil_lol:[/quote]
nie odchodź Magdaleno!

[quote name='malawaszka']CO TO TO NIE!!!! hahahahaha na to się nie zgadzam całym swoim wielkim jestestwem :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
bardzo mi przykro Waszko- po 18tce człowiek staje sie stateczny, rozsądny, itp. ja sie machłam o 2 dni- od dziś jestem jak dystyngowane panie w moim wieku.

Posted

[quote name='clockwork']i kropeczki Alu

nie odchodź Magdaleno!

bardzo mi przykro Waszko- po 18tce człowiek staje sie stateczny, rozsądny, itp. ja sie machłam o 2 dni- od dziś jestem jak dystyngowane panie w moim wieku.[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:diabloti:wracaj mnie tu Moja 1/3 z niebieskim arialkiem i kropeczkami bo mi się mózg lasuje:placz::placz::placz:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork']
bardzo mi przykro Waszko- po 18tce człowiek staje sie stateczny, rozsądny, itp. ja sie machłam o 2 dni- od dziś jestem jak dystyngowane panie w moim wieku.[/quote]

jak dobrze, że do 18 mam jeszcze 2 lata :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']jak dobrze, że do 18 mam jeszcze 2 lata :multi::multi::multi:[/quote]:oops:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...ja w grudniu kończę......[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:diabloti:wracaj mnie tu Moja 1/3 z niebieskim arialkiem i kropeczkami bo mi się mózg lasuje:placz::placz::placz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

ehhh-błękit i wielokropki to już przeszłość

Posted

[quote name='clockwork']ehhh-błękit i wielokropki to już przeszłość[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:...idem siem pochlastać ........żegnajcie ................................................................

ale se pokropkowałam na koniec:eviltong:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:...idem siem pochlastać ........żegnajcie ................................................................

ale se pokropkowałam na koniec:eviltong:
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

jeżeli byś chciała porozmawiać z kimś normalnym- służę pomocą.
samobójstwo nie jest dobrym rozwiązaniem

Posted

[quote name='clockwork']jeżeli byś chciała porozmawiać z kimś normalnym- służę pomocą.
samobójstwo nie jest dobrym rozwiązaniem[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:oops:mam jeszcze 31 esesmanków do wykorzystania....myślisz że dasz rade mnie przekonać o Magdaleno najnormalniejsza z Normalnych:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Hugo-Kochaś']No tak zbliża sie 17.OO to Alicja zamyka interes Klocusiowej:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:oops:....bosz :crazyeye:....aleś mnie zawstydziła.........Magdalena jest kobietą :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Ktoś zabrał AVATAREK:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

buuuuu mojej 1/3 sie pop******** i mi spoważniała .......psychiatra na gwałt potrzebny...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I][/COLOR][/FONT]

Posted

[SIZE=4][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]zajrzyjcie proszę ...już sa fotaski
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6416688#post6416688[/url]
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='clockwork']

nie odchodź Magdaleno!

[/quote]
Wróciłam, by sprowadzić Cię na dobrą drogę młodości i głupoty:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:
[quote name='clockwork']ehhh-błękit i wielokropki to już przeszłość[/quote]

[quote name='clockwork']jeżeli byś chciała porozmawiać z kimś normalnym- służę pomocą.
samobójstwo nie jest dobrym rozwiązaniem[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:oops:mam jeszcze 31 esesmanków do wykorzystania....myślisz że dasz rade mnie przekonać o Magdaleno najnormalniejsza z Normalnych:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:oops:....bosz :crazyeye:....aleś mnie zawstydziła.........Magdalena jest kobietą :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[quote name='clockwork']żegnam wszystkich tu obecnych. DOWIDZENIA![/quote]

No i się poszczałam:siara::p:p

Posted

[quote name='clockwork']weszko- z czasem trzeba zmądrzeć. czy tego chcemy czy nie- mądrzejemy, dewociejemy- starzejemy sie jednym słowem. Mnie to właśnie dopadło.
Zmieniam się.[/quote]
Ani mi się waż :mad: Wracaj niebieski trzykropku :placz:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]buuuuu mojej 1/3 sie pop******** i mi spoważniała .......psychiatra na gwałt potrzebny...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]
:hmmmm: Psychiatra? Lepszy był by ratownik :evil_lol:

Posted

Witam Cie serdecznie Magdaleno wieczorowa pora.
Przepraszam ze dopiero teraz kiedy Ciebie juz nie ma ale jak sama wiesz goszcze teraz moja mame i mam mniej czasu. Postaram sie jutro do Ciebie zadzwonic i zamienic choc pare slow z Toba oraz Twoim kolega Pawlem ktorego serdecznie pozdrawiam.
Zycze Wam milego wieczoru
Agnieszka

Posted

[quote name='madzia i medor']Wróciłam, by sprowadzić Cię na dobrą drogę młodości i głupoty:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi:tak tak ...jestem za....już się stęskniłam za Mojązwariowana 1/3:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

No i się poszczałam:siara::p:p[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:zmień majty i powycieraj;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]

[quote name='paula_z']Ani mi się waż :mad: Wracaj niebieski trzykropku :placz:

:hmmmm: Psychiatra? Lepszy był by ratownik :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]....oj tobie też brak niebieskiego arialowego trzykropka .....:-([/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:zmień majty i powycieraj;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi:tak tak ...jestem za....już się stęskniłam za Mojązwariowana 1/3:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]....oj tobie też brak niebieskiego arialowego trzykropka .....:-([/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Majty mam wycierać:crazyeye::crazyeye:
Jutro terapia wstrząsowa:diabloti::diabloti: