Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']A no, ino tu trza bardziej kujtujajnie;) ;) ;) :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
a no tak... a ja kulture w domu zostawiła :shake::oops: a skrzynke PW mam full... błeeee[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
a no tak... a ja kulture w domu zostawiła :shake::oops: a skrzynke PW mam full... błeeee[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]widziałam .....prawie 100% nafoolowana[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....taaaaa .....no to myśl nad tym hasłem..
a kupiła juz te słuchawki na SKYPKA;)
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Ostatnio po rozmowie z Dijejką pamiętałam i miałam kupić, ale jakoś mi sklepnie po drodze był:roll:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
a no tak... a ja kulture w domu zostawiła :shake::oops: a skrzynke PW mam full... błeeee[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ja kultury nigdy nie miołom i mieć nie będę - dobrze mi tak:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ostatnio po rozmowie z Dijejką pamiętałam i miałam kupić, ale jakoś mi sklepnie po drodze był:roll:
[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:to bląd poważny i niewybaczalny ....może dziś po drodze będzie sklepik;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']Ostatnio po rozmowie z Dijejką pamiętałam i miałam kupić, ale jakoś mi sklepnie po drodze był:roll:

[/quote]

dziolcha:mad: masz czas do nastepnego poniedzialku:diabloti: a dzis w nocy badz zwarta i gotowa bo mozesz miec gosci na kawie:diabloti: :loveu:

Posted

Ja kultury nigdy nie miołom i mieć nie będę - dobrze mi tak:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kup se słuchawki- pogadamy we 4 na skypie :multi::multi::multi::cool1:

i dobrze Ci tak :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='dealer']dziolcha:mad: masz czas do nastepnego poniedzialku:diabloti: a dzis w nocy badz zwarta i gotowa bo mozesz miec gosci na kawie:diabloti: :loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a mówiłaś że do nas jedziesz... ucałuj medorową od nas- albo przybierz ją po drodze ;)

i cho już.... bo sie doczekać nie moge.... już przygotowałam kartke "DZIS NIECZYNNE, JUTRO TEZ NIE, POJUTRZE-raczej nie" :eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kup se słuchawki- pogadamy we 4 na skypie :multi::multi::multi::cool1:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red][I]...zatkło mnię .....[/I][/COLOR]

i dobrze Ci tak :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a mówiłaś że do nas jedziesz... ucałuj medorową od nas- albo przybierz ją po drodze ;)
;)[COLOR=Red][I]dobrze gadasz...[/I][/COLOR]

i cho już.... bo sie doczekać nie moge.... już przygotowałam kartke "DZIS NIECZYNNE, JUTRO TEZ NIE, POJUTRZE-raczej nie" :eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziś to znaczy ...w srodę :razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziś to znaczy ...w srodę :razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ta.. ale napisałam już dziś ... bo potem moge zaniemóc :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ta.. ale napisałam już dziś ... bo potem moge zaniemóc :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:drukowanymi napisałas :razz:......bo będzie jak z tymi drzwiami ...wejście...........obok:eviltong:

[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Witajcie gadułki :grins:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....taaaaa .....no to myśl nad tym hasłem..
a kupiła juz te słuchawki na SKYPKA;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Qrde, znowu zapomniałam :splat:

Posted

[quote name='paula_z']Witajcie gadułki :grins:

Qrde, znowu zapomniałam :splat:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]o nastepna co musi zakupy na karteluszkach zapisywać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='paula_z']Witajcie gadułki :grins:

Qrde, znowu zapomniałam :splat:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witaj Paulo w naszych czarnych progach :loveu: też nie masz słuchawek??? matko!!! jak Wy egzystujecie bez darmowego milczenia na skype :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='malawaszka']aaaa buuu kiedy ja będę znowu za Wami nadążać :placz::placz::placz:[/quote]
skróce CI:
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nazywam sie Magda, w innych kręgach zwana Klockowa, mam psa o imiu Klokłork i jaszczura o imiu Orange. Jutro nawiedza nas Aga, zwana Dilerką która ma psa Diliego, oraz Alicja= Ozzulkowa, mająca Ozziego :cool1:
bedzie sie działo :mdleje:

aaa... i miała Dilerowa przybrać Medorową (Magde z Tych) ale ta była w terenie- oczywiście specjalnie wyszła.... nigdy nie wychodzi z domu a wczoraj musiała [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]noooo... byłam kiedyś młoda i... owłosiona... ale to było kiedyś, dawno baaaardzo dawno ... jak Jezus był mały...:roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]dziś siwe włosy na skroniach :placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B]

o[B] rany az tak???[/B]

[B]to Ty moze farbuj te wloski swe.....:diabloti: [/B]

[/quote]

[quote name='clockwork']skróce CI:
[FONT=Arial][COLOR=blue][B]nazywam sie Magda, w innych kręgach zwana Klockowa, mam psa o imiu Klokłork i jaszczura o imiu Orange. Jutro nawiedza nas Aga, zwana Dilerką która ma psa Diliego, oraz Alicja= Ozzulkowa, mająca Ozziego :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]bedzie sie działo :mdleje:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]aaa... i miała Dilerowa przybrać Medorową (Magde z Tych) ale ta była w terenie- oczywiście specjalnie wyszła.... nigdy nie wychodzi z domu a wczoraj musiała [/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B]działo sie czy sie bedzie dziac????[/B]

[B]o rany to Was troche sie teraz zbierze..znaczy sie zlot czarownic nas czeka.....[/B]

[B]milego dzionka zycze .....i zapraszam na morskie foty...:p [/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]działo sie czy sie bedzie dziac????[/B]

[B]o rany to Was troche sie teraz zbierze..znaczy sie zlot czarownic nas czeka.....[/B]

[B]milego dzionka zycze .....i zapraszam na morskie foty...:p [/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bedzie siedziało... to Ozzulkowe i Dilerowe bedzie siedziało u mnie :cool1:
a byłam byłam u Ciebie... morze nie robi na mnie wrażenia ale widziałam PSY ;)
ja też życzę miłego :loveu:[/B] [/COLOR][/FONT]

[quote name='malawaszka']ooo dzięki Ci dobra kobieto :multi::evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]do usług o Pani :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]bedzie siedziało... to Ozzulkowe i Dilerowe bedzie siedziało u mnie :cool1: [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]a byłam byłam u Ciebie... morze nie robi na mnie wrażenia ale widziałam PSY ;)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ja też życzę miłego :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]do usług o Pani :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B]a czemu morze nie robi wrazenia???[/B]
[B]kurcze to chyba tylko na mnie robi wrazenie bo ja go nie mam....[/B]
[B]cudownie jest tak wieczorkiem polazikowac po plazy....i ten szum morza....extra jak dla mnie...:loveu: [/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a czemu morze nie robi wrazenia???[/B]
[B]kurcze to chyba tylko na mnie robi wrazenie bo ja go nie mam....[/B]
[B]cudownie jest tak wieczorkiem polazikowac po plazy....i ten szum morza....extra jak dla mnie...:loveu: [/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no... może i fajnie, alem ja sie romantykiem nie urodziła :roll: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nosz kurde lato przyszło... chyba czas na zmaine opon z zimowych na letnie[/B][/COLOR][/FONT] :roll::oops:[/quote]

[B]ale po co bedziesz tak szalec....za pare miesiecy znow bedziesz zmieniac???[/B]
[B]warto???[/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ale po co bedziesz tak szalec....za pare miesiecy znow bedziesz zmieniac???[/B]
[B]warto???[/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mówisz?? :hmmmm: to chyba sobie daruje :evil_lol::evil_lol: za 2 miesiące już wrzesień, potem październik... śnieg, zawieja, mróz, wydmy... dołoże tylko łańcuchy na koła ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]mówisz?? :hmmmm: to chyba sobie daruje :evil_lol::evil_lol: za 2 miesiące już wrzesień, potem październik... śnieg, zawieja, mróz, wydmy... dołoże tylko łańcuchy na koła ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B]i pewnie ze tak:diabloti: ....a nie teraz zmiana opon i te sprawy.....szkoda czasu...:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]witaj Paulo w naszych czarnych progach :loveu: też nie masz słuchawek??? matko!!! jak Wy egzystujecie bez darmowego milczenia na skype :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

skróce CI:
[FONT=Arial][COLOR=blue][B]nazywam sie Magda, w innych kręgach zwana Klockowa, mam psa o imiu Klokłork i jaszczura o imiu Orange. Jutro nawiedza nas Aga, zwana Dilerką która ma psa Diliego, oraz Alicja= Ozzulkowa, mająca Ozziego :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]bedzie sie działo :mdleje:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]aaa... i miała Dilerowa przybrać Medorową (Magde z Tych) ale ta była w terenie- oczywiście specjalnie wyszła.... nigdy nie wychodzi z domu a wczoraj musiała [/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Tak, ja zawsze jestem w domu, nigdy nie wychodzę, wyszłam specjalnie :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='dealer']dziolcha:mad: masz czas do nastepnego poniedzialku:diabloti: a dzis w nocy badz zwarta i gotowa bo mozesz miec gosci na kawie:diabloti: :loveu:[/quote]
To Ty Dilerka łu nas na ojczyźnie jezdeś:crazyeye: :crazyeye:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]kup se słuchawki- pogadamy we 4 na skypie :multi::multi::multi::cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]i dobrze Ci tak :cool3:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Kupię i będziemy śpiewać papapa parapapa papapa:loveu:
Dobrze mi:cool1: :cool1: :loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Tak, ja zawsze jestem w domu, nigdy nie wychodzę, wyszłam specjalnie :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]na taką tez wyglądasz :diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
To Ty Dilerka łu nas na ojczyźnie jezdeś:crazyeye: :crazyeye:
[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]no jezdeś jezdeś... wprosiła sie do Ciebie na kawe nad ranem... ale ... Ciebie nie było :cool1::mad:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Kupię i będziemy śpiewać papapa parapapa papapa:loveu:
Dobrze mi:cool1: :cool1: :loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]niby nic a tak ... niby nic... i dobrze CI :eviltong:

w arbajcie jeżeś dziołcha???
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]niby nic a tak ... niby nic... i dobrze CI :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]w arbajcie jeżeś dziołcha??? [/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
A no ślicznie wyglądam:loveu: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
A to ona nad ranem rzucała kamyczkami w me okiennice:loveu:
A tak to się zaczęło - coraz lepiej:evil_lol:
A no w arbajcie se arbatuje:lol: :lol:

Aaaaa.... no to wszystko :cool1: :cool1: :cool1: :p