Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:wow ....witaj w Naszym Blogasku:pobkupiona Klocusiowa pilnowałyśmy ci i walczyłyśmy ,broniłyśmy cie:loveu: i cieszkamy że jeszcze KNM:loveu::loveu::loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='clockwork'] po co niebieska walizka :hmmmm: [/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o niebiewskich walizkach to chyba w Naszym Blogasku u Dilerówny było:p[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Paula Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Cześć Magda :p [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9013e0e5394ab530.html"][IMG]http://images22.fotosik.pl/165/9013e0e5394ab530.jpg[/IMG][/URL] Płachta na byka ;) [quote name='dealer']ijoijoijojioijoijo......:diabloti:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Blue][FONT=Arial][B][I]migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu na sygnale swietlnym jadą:cool1:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='dealer']we amerykanskim stylu [B][COLOR=blue]migu[/COLOR] [COLOR=red]migu [/COLOR][COLOR=blue]migu[/COLOR][COLOR=red] migu:cool1: [/COLOR][/B][/quote] :-o :roflt: Quote
clockwork Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:wow ....witaj w Naszym Blogasku:pobkupiona Klocusiowa pilnowałyśmy ci i walczyłyśmy ,broniłyśmy cie:loveu: i cieszkamy że jeszcze KNM:loveu::loveu::loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] nooo... wlazlam se naWASZ blogasek- w srode wracam do pracy na swojego prywatnego kompecka- juz sie nie bedziecie musialy opiekowac moim czarnuchem:cool1: [quote name='dealer']guten morning.....:loveu:[/quote] co za rutyniarskie powitanko :shake::shake::placz: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o niebiewskich walizkach to chyba w Naszym Blogasku u Dilerówny było:p[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] doczytalach...;) Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ja przed chwilą do ciem pisawałam:crazyeye::crazyeye: Wydawało mi się, ze to było u Cia w galeryjce:niewiem::diabloti: Quote
clockwork Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja przed chwilą do ciem pisawałam:crazyeye::crazyeye: Wydawało mi się, ze to było u Cia w galeryjce:niewiem::diabloti:[/quote] no patrz...zapierdasili dziadygi...:mad: a co mi napisalas?? ze mi pomachasz?? :diabloti: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='clockwork']nooo... wlazlam se naWASZ blogasek- w srode wracam do pracy na swojego prywatnego kompecka- juz sie nie bedziecie musialy opiekowac moim czarnuchem:cool1:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]...ale ja lubiam się czarnuchem opiekować:p[/B][/I][/FONT][/COLOR] doczytalach...;)[/quote][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]:evil_lol:więc wiesz o co biega:eviltong: Pakuj się i siebie nie zapomnij, bo czekam;)i siem ;)doczekać nie mogę:razz: [/COLOR][/I][/B][I][COLOR=Red] [/COLOR][/I][B][I][COLOR=Red] [/COLOR][/I][/B][/FONT] Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='clockwork']no patrz...zapierdasili dziadygi...:mad: a co mi napisalas?? ze mi pomachasz?? :diabloti:[/quote] Nie, już wszystko wiem, napisałam do cia u Alicji, a mylnęło mi siem, że to było u ciem tamciem:razz::razz: Pomachać Ci mogę, jak cesz:hand:Nie musisz dziękować:cool1: Quote
Pysia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Wracaj kobieto w rodzinne strony bo ja się do Cię wybieram pojeść :diabloti: Bo nie dają mi spokoju te foty papu z wizyty bab warszawianek :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]:evil_lol:więc wiesz o co biega:eviltong: Pakuj się i siebie nie zapomnij, bo czekam;)i siem ;)doczekać nie mogę:razz: [/COLOR][/I][/B][I][COLOR=Red] [/COLOR][/I][B][I][COLOR=Red] [/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote] tak wiem..... juz.... o niebiewska walizke. Tez sie doczekac nie moge jutro jade sobie do sklepiku z uzywanymi ciuszkami i innymi gadzetami, gdzie wypatrzylam cos dla Ozzulca.... ;) czesc dochodu tego sklepu przeznaczane jest na psy i koty w potrzebie... jakbym mogla tam nic nie kupic???:cool3: [quote name='madzia i medor']Nie, już wszystko wiem, napisałam do cia u Alicji, a mylnęło mi siem, że to było u ciem tamciem:razz::razz: Pomachać Ci mogę, jak cesz:hand:Nie musisz dziękować:cool1:[/quote] aaa... no czyli u MNIE pisalas tylko na blogasku Ozzulcowym :p nie dziekuje zes pomachala [quote name='Hugo-Kochaś']go go go do nas Klocusiowa:multi:[/quote] [quote name='Hugo-Kochaś']go go go do nas Klocusiowa:multi:[/quote] :cool1::cool1: ale nie przesadzaj... az tak sie stesknilas?? 2x bardziej niz reszta??? [quote name='Pysia']Wracaj kobieto w rodzinne strony bo ja się do Cię wybieram pojeść :diabloti: Bo nie dają mi spokoju te foty papu z wizyty bab warszawianek :evil_lol:[/quote] o nie nie kochana... drugi raz nie dam sie zapedzic na caly dzien do kuchni i wielkie sprzatanie- lacznie z wycieraniem kurzu na zyrandolu... a tys wysoka to musialabym to zrobic bo bys patrzala na zyrandol z gory. P.S. zapraszam, ale oznajmiam ze takieimprezy przygotowuje ino dla osob pozostajacych u mnie min. 24godz Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie, już wszystko wiem, napisałam do cia u Alicji, a mylnęło mi siem, że to było u ciem tamciem:razz::razz: Pomachać Ci mogę, jak cesz:hand:Nie musisz dziękować:cool1:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]to prawie jak TU toż Blożki są Nasze wspólne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Dobrej ..ostatniej nocki w Anglii.....następna już we własnym wyrku:multi: czekamy na Was:loveu::loveu::loveu: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 dzien dobry kochanienka...... to ja twoja rutyniara:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [B]czesc Madzik....[/B] [B]rozumiem ze walizy spakowane i juz wsiadasz do rozowego samolotu i wracasz?........no wreszcie.....:loveu:[/B] Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='clockwork'] aaa... no czyli u MNIE pisalas tylko na blogasku Ozzulcowym :p nie dziekuje zes pomachala [/quote] [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]to prawie jak TU toż Blożki są Nasze wspólne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] A no fakt, bo przeca Wy macie wspólnego muska:diabloti::diabloti::loveu: Witaj wracająca na stare śmieci:p Quote
BeaC Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [COLOR=DarkRed][B].......weszłam................. przywitam sie.........ale jak Ty wrócisz to ja bede prawie już na wyjściu:placz::placz::placz:............urlopować się trza zacząć.........może by tak do mnie wpadała na wakacje???? ..dobra przyjechała.....................lepiej nie wpadaj:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:wyciągam Naszego Blogaska:loveu::loveu::loveu: witaj prawie już wrócona :multi::multi::multi::multi::multi: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry kochanienka...... to ja twoja rutyniara:diabloti:[/quote] czesc kochana ma dilerowo [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Madzik....[/B] [B]rozumiem ze walizy spakowane i juz wsiadasz do rozowego samolotu i wracasz?........no wreszcie.....:loveu:[/B][/quote] nie spakowana jeszcze- Pawciu konczy dziaranie, idziemy na ostatnie zakupy, i z domu wyjezdzamy o17tej (18ta w Polsce) samolocik o 20:15 a w polsce na lotnisku o 23:30, w domciu kolo 1szej w nocy :cool1: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B].......weszłam................. przywitam sie.........ale jak Ty wrócisz to ja bede prawie już na wyjściu:placz:............urlopować się trza zacząć.........może by tak do mnie wpadała na wakacje???? ..dobra przyjechała.....................lepiej nie wpadaj:diabloti: [/B][/COLOR][/quote] to ty juz likend masz??? mam twoj tel. w razie wolnego czasu chetnie zawitamy milego urlopowania [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi:wyciągam Naszego Blogaska:loveu::loveu::loveu: witaj prawie już wrócona :multi::multi: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi::multi::multi:[/B][/I][/FONT][/COLOR] [quote name='malawaszka']:multi: czekamy na nawróconą :evil_lol:[/quote] ooo ten wyjazd nie mial nic wspolnego z nawroceniem Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='clockwork']czesc kochana ma dilerowo nie spakowana jeszcze- Pawciu konczy dziaranie, idziemy na ostatnie zakupy, i z domu wyjezdzamy o17tej (18ta w Polsce) samolocik o 20:15 a w polsce na lotnisku o 23:30, w domciu kolo 1szej w nocy :cool1: [COLOR=Red][B][I][FONT=Arial];)myślę ,że zegarki dobrze ustawione..... i już się cieszkam , że Klocuś :loveu:będzie z Wami:multi::multi::multi: [/FONT][/I][/B][/COLOR] to ty juz likend masz??? mam twoj tel. w razie wolnego czasu chetnie zawitamy milego urlopowania [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi::multi::multi:...........:multi::multi::multi:[/B][/I][/FONT][/COLOR] ooo ten wyjazd nie mial nic wspolnego z nawroceniem[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:oj tego by jeszcze brakowało...jakby Cię mieli poprzestawiać:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
BoJa2 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Klocusiowa combeckaj:lol: ,bo do 30 czerwca muszem nawiedzić Jastrzębie,więc przy okazji wpadnę do Cie na mineralną z lodówki;) Quote
Anja33 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [B][COLOR=darkorchid]Cze Klocusiowa [/COLOR][/B] [B][COLOR=#9932cc]Wracaj tutok natentychmiast mam nadzieje że tumorow jak łotworze pracowego kompika to śmignom mi niebieskie litereczki :lol: :eviltong: [/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts