Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Pysia']A mnie kuna??!! A mnie??!! Ja chcę poznać moją wyrodna córke!!!!!!!!!! I Paule tyż!!!!!!! Nienawidze Was :placz::placz::placz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:a to sluchała jak my u niej były ...nie słuchała , a ja mowiłam ze [U]chyba [/U]debe będzie:angryy:.....[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:a to sluchała jak my u niej były ...nie słuchała , a ja mowiłam ze [U]chyba [/U]debe będzie:angryy:.....[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] A Ty w ogóle cokolwiek mówiłaś :crazyeye: Myślałam że tylko mój TZ gadał...:evil_lol: Quote
Paula Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Pysia']A mnie kuna??!! A mnie??!! Ja chcę poznać moją wyrodna córke!!!!!!!!!! I Paule tyż!!!!!!! Nienawidze Was :placz::placz::placz:[/quote] Pysiu, ja tyż bardzo bym chciała Cię poznać, ale my będziemy naprawdę króciutko :-( Nie będzie czym do Ciebie pojechać, a Ty przecież będziesz miała fajnych gości w tym czasie :razz: Nie płakaj, KCM :loveu: Quote
BeaC Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [ [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]OO!! cieszkam jak diaboli :diabloti: ja też byłam u cia... a ty niby taka zapracowana a latasz po tych blogasach bardziej niż ja :diabloti::placz: [FONT=Verdana][COLOR=DarkRed]szybkam nie??:razz::razz::razz: [/COLOR][/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ty tez jesz surowe?? tylko nie próbuj zagryść Luśki :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja??? nie mieści mi się w paszczy:eviltong::eviltong::eviltong: [IMG]http://images22.fotosik.pl/132/48f8ef4b73df3bd3.jpg[/IMG] [COLOR=DarkRed][B]zamordowany.zdecydowanie tak................:mad::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Pysia']:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:ooo i tu też fochasz:cool1:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Pysia']A Ty w ogóle cokolwiek mówiłaś :crazyeye: Myślałam że tylko mój TZ gadał...:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:jak nie jak tak...... mówiłam Pysiaczku ,że chyba Debe przyjedzie.....o Pauli jeszcze nie wiedziałam :p.I gdyby dziewczyny były dłużej a Cezary mógłby z nami pojechać to napewno przywiozłabym Ci towarzystwo..... Kurcze i znów pisze nie u Pysi a u Klockowej:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze Śpiochy:diabloti::diabloti::diabloti: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:bosz .......i zaś pić:diabloti::diabloti::diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] :flaming::eek2: [quote name='paula_z']:evil_lol: Gardziołka będziem leczyć :razz:[/quote] [quote name='paula_z']:D Tańce i swawole do białego rana :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]o matko... sąsiedzi... SZUKAMY MIESZKANIA DO WYNAJęCIA :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:i komisariat POLICJI nasz:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a odemnie to 2 minutki drogi... jasne że tam też zrobimy impre :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pysia']:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]qrde. Pysiu masz zły dzień... wszędzie sie obrażasz... PRZYJEŻDŻAJ!!!!! o co fochasz [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='BeaC'] [IMG]http://images22.fotosik.pl/132/48f8ef4b73df3bd3.jpg[/IMG] [COLOR=DarkRed][B]zamordowany.zdecydowanie tak................:mad::eviltong:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]padlinka..nie chciał dać łapówki, więc policjanci oddali do niego 13 strzałów... :oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='dealer']dzin dybry....:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ojojojoj.. nie to że byłabym cie zignorowała... dla ciebie i Ali osobne powitanie :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ojojojoj.. nie to że byłabym cie zignorowała...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]dla ciebie i Ali osobne powitanie :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] czuje sie wyrozniona i oszolomiona:diabloti: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ojojojoj.. nie to że byłabym cie zignorowała... dla ciebie i Ali osobne powitanie :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu:oj jakże niezmiernie mnie miło się zrobiło:diabloti::eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='dealer']czuje sie wyrozniona i oszolomiona:diabloti:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu:oj jakże niezmiernie mnie miło się zrobiło:diabloti::eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a taka jestem... macie na miły dnia początek.... oszołomy i gaduły :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]witam witam.. jak tam :hmmmm: te... no ten twój... :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]klocek jak widać poćwiartowany- wedle zamówienia tu obecnych :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Ja ciagle czekam na obiecane mi jojca:mad: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a taka jestem... macie na miły dnia początek.... oszołomy i gaduły :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:och ....jakżem się wzruszyła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja ciagle czekam na obiecane mi jojca:mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] pies poćwiartowany- części czekaja w zamrażalniku.. ODBIÓR WYŁĄCZNIE OSOBISTY. widzisz Paula i Dominika bedą jutro- wybiora co lepsze- kto pierwszy ten lepszy :cool3::cool3: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] pies poćwiartowany- części czekaja w zamrażalniku.. ODBIÓR WYŁĄCZNIE OSOBISTY. widzisz Paula i Dominika bedą jutro- wybiora co lepsze- kto pierwszy ten lepszy :cool3::cool3: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Ale ja te jajca sobie zarezerwowałam:placz: :placz: Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]sesja zdjęciowa... ciekawe życie psa :diabloti: mnóstwo atrakcji... i wogóle :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][CENTER] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/132/173fff153d3fadb2.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] [/quote] hahahah jakiż on biedak zabiegany :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale ja te jajca sobie zarezerwowałam:placz: :placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a co?? nie masz swoich ?? :diabloti: musisz przyjechac :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='malawaszka']hahahah jakiż on biedak zabiegany :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]o popatrz jak czekała na moja wizyte u siebie :shake: prawda że zaje2biście zabiegany biedny pies?? ledwo uchwyciłam na zdjęciu- tak śmignął :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]o popatrz jak czekała na moja wizyte u siebie :shake: prawda że zaje2biście zabiegany biedny pies?? ledwo uchwyciłam na zdjęciu- tak śmignął :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nooo moja droga i tu się grubo mylisz bo w chwili jak Ty pisałaś u mnie ja nadrabiałam u Ciebie kilka stron zaległości :eviltong: i fotki z colą 100% też widziałam :grins: Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='malawaszka']nooo moja droga i tu się grubo mylisz bo w chwili jak Ty pisałaś u mnie ja nadrabiałam u Ciebie kilka stron zaległości :eviltong: i fotki z colą 100% też widziałam :grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]że niby i z Tobą podzieliłam sie mózgiem?? o nie... co to to nie... ja i tak już mam pustke pod czachą... masz szczęście że nadrobiłaś... :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]że niby i z Tobą podzieliłam sie mózgiem?? o nie... co to to nie... ja i tak już mam pustke pod czachą... masz szczęście że nadrobiłaś... :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red]ty nie strasz ...ze nam już teraz po ćwiartuchnie zostanie.............................mózga ma sie rozumieć:diabloti:[/COLOR][/FONT][/I][/B] Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]że niby i z Tobą podzieliłam sie mózgiem??[/B][/COLOR][/FONT][/quote] NIE :chaos:mnie już też starczy że mam wspólny z takim jednym kolegą :shock: nie musimy ze sobą rozmawiać, żeby wiedzieć o czym myślimy, a jak już chcemy coś powiedzieć to często jest to to samo w tej samej chwili :angryy: Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red]ty nie strasz ...ze nam już teraz po ćwiartuchnie zostanie.............................mózga ma sie rozumieć:diabloti:[/COLOR][/FONT][/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuhahhaah... no ćwiartka... cóż to jest ćwiartka :shake::shake: :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuhahhaah... no ćwiartka... cóż to jest ćwiartka :shake::shake: :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo mało ....mało....:diabloti: jakkolwiek by nie spojrzeć ...mało [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts