malawaszka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]my też:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] :evil_lol:no właśnie :evil_lol: ale to nie rzutuje :diabloti: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='malawaszka']:evil_lol:no właśnie :evil_lol: ale to nie rzutuje :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:ale wiesz pozory trzeba zachować;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
malawaszka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:ale wiesz pozory trzeba zachować;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] pozory pozorami, ale kiedy jedziemy na koncert??? :razz: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oj Pysiu... przeca ja mam same piękne wyjściowe ciuszki :mad: chodzi ci o juniorki czy obawiasz się opini sąsiadów :cool3::cool3: [/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Boję się o juniorki bo sasiedzi raczej są w stanie po moich psach przeżyć wszystko :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]my też:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='malawaszka']:evil_lol:no właśnie :evil_lol: ale to nie rzutuje :diabloti:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:ale wiesz pozory trzeba zachować;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='malawaszka']pozory pozorami, ale kiedy jedziemy na koncert??? :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuhahahha, żeby wam ktoś nie zarzucił że dość że za dużo pijecie :cool3: to jeszcze jakieś nie takie i zboczone.. :shake: bo wiecie... ludzie różne rzeczy mówią... a my i tak sie o tym dowiadujemy :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] niech pomysle czy oni nadal w tym składzie graja co wtedy... :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']Boję się o juniorki bo sasiedzi raczej są w stanie po moich psach przeżyć wszystko :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ooo... to sie zdziwią... takiego cuda jak ja i do tego psychicznej bo z tatuażami nie widzieli ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuhahahha, żeby wam ktoś nie zarzucił że dość że [COLOR=Red]za dużo pijecie[/COLOR] :cool3: to jeszcze jakieś nie takie i zboczone.. :shake: bo wiecie... ludzie różne rzeczy mówią... a my i tak sie o tym dowiadujemy :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] niech pomysle czy oni nadal w tym składzie graja co wtedy... :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][I][B][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to już gdzieś słyszalam.....inne też ale nie na fo:diabloti:[/FONT][/B][/I][/COLOR] Quote
malawaszka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 no ja w ogóle ni e wiem o co Ci cho??!! ja tu chcę na koncert Twojego TZta sie wybrać - żeby live ocenić jak chłopaki grają, posłuchać, pobawić się, a Ta zaraz od alkoholików i zboczeńców wyzywa :shake: nie to nie :obrazic: a wogóle to ja nie bardzo umiem chyba po tej stronie się poruszać :oops: tam jest napisane, że każdy z kapeli opisze coś od siebie i nie wiem gdzie to jest :niewiem: a może jeszcze nie ma??? Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ooo... to sie zdziwią... takiego cuda jak ja i do tego psychicznej bo z tatuażami nie widzieli ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Myślę że widok kobiety czeszącej codziennie psa bardziej ich szokuje :evil_lol: A takich z fryzurami takimi jak Ty i tatuażami w TV pokazują sporo więc są opatrzeni :eviltong: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']Myślę że widok kobiety czeszącej codziennie psa bardziej ich szokuje :evil_lol: A takich z fryzurami takimi jak Ty i tatuażami w TV pokazują sporo więc są opatrzeni :eviltong:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to tym bardziej to będa na nas popaszczać kto do tej psychicznej w odwiedziny przyjeżdża:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='malawaszka']no ja w ogóle ni e wiem o co Ci cho??!! ja tu chcę na koncert Twojego TZta sie wybrać - żeby live ocenić jak chłopaki grają, posłuchać, pobawić się, a Ta zaraz od alkoholików i zboczeńców wyzywa :shake: nie to nie :obrazic: [FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=DarkOrange][B]to nie ja!!! :shake:obce głosy takieś mie tu dochodzą :mad: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] a wogóle to ja nie bardzo umiem chyba po tej stronie się poruszać :oops: tam jest napisane, że każdy z kapeli opisze coś od siebie i nie wiem gdzie to jest :niewiem: a może jeszcze nie ma???[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja to wogóle nie wiem o co chodzi bo tam po angielskiemu wszystko a języki łobce som mi łobce :placz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to tym bardziej to będa na nas popaszczać kto do tej psychicznej w odwiedziny przyjeżdża:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i że to na pewno jakieś gwiazdy z TV :diabloti: przyjechali :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa... już wiem... mówisz o tym wycinku z gazety... to jest skan cząstki artykułu... reszta na naszej stronie w dziale prasa pisze :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa... już wiem... mówisz o tym wycinku z gazety... to jest skan cząstki artykułu... reszta na naszej stronie w dziale prasa pisze :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nooo to już wsio wiem :diabloti:a jak sie umordowałam, żeby przeczytać co napisał elR :shock: ale kumam, gorzej z kumaniem tego co napisał perkusista - nic nie kumam po czesku :placz::shake: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='malawaszka']nooo to już wsio wiem :diabloti:a jak sie umordowałam, żeby przeczytać co napisał elR :shock: ale kumam, gorzej z kumaniem tego co napisał perkusista - nic nie kumam po czesku :placz::shake:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to teraz już mus spotkać na zywca i wsio bedziesz wiedzieć;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to tym bardziej to będa na nas popaszczać kto do tej psychicznej w odwiedziny przyjeżdża:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Nie wiem :shake: Oni w ogóle są dziwni bo wcale do mnie nie kukają :placz: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:placz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i że to na pewno jakieś gwiazdy z TV :diabloti: przyjechali :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A nie? My wszystkie są gwiazdy :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']Nie wiem :shake: Oni w ogóle są dziwni bo wcale do mnie nie kukają :placz: [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to zobaczysz jak zaczną jak wpadniemy z gorącym przywitankiem;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] A nie? My wszystkie są gwiazdy :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)no inaczej być nie może:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)no inaczej być nie może:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Jak przyjedziecie to nie będę trzymać Szelmy :diabloti: Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Pysia']Jak przyjedziecie to nie będę trzymać Szelmy :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)myślisz ze przez szyber dach wejdzie:razz: Szelmusia też jest The best:loveu: A to znalazłam jak porządkowałam fotki :p....z cyklu koffane głupie minki:loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BURL=www.fotosik.pl%5D%5BIMG%5Dhttp://images20.fotosik.pl/253/bf6f699d33eb4b6f.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D"][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/253/bf6f699d33eb4b6f.jpg[/IMG][/URL][/URL] Quote
Basia_Sz Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witam się w niedzielne przedpołudnie :loveu: Co słychować w Jastrzębiu? :cool3: Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Basia_Sz']Witam się w niedzielne przedpołudnie :loveu: Co słychować w Jastrzębiu? :cool3:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:myślę ,że odpowiedź otrzymasz dopiero z juterka rano;)....jak Klocusiowa dostanie się do kompka;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='malawaszka']nooo to już wsio wiem :diabloti:a jak sie umordowałam, żeby przeczytać co napisał elR :shock: ale kumam, gorzej z kumaniem tego co napisał perkusista - nic nie kumam po czesku :placz::shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuhahahah... a było sie uczyć języków łobcych :evil_lol: i wyobraź sobie że ten wywiad poszedł w gazecie ogólnopolskiej :evil_lol: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to teraz już mus spotkać na [SIZE=4]zywca [/SIZE]i wsio bedziesz wiedzieć;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]na żywca nie ma szans- kolega niepijący :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Basia_Sz']Witam się w niedzielne przedpołudnie :loveu: Co słychować w Jastrzębiu? :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przedpołudnie przespane po wczorajszym koncercie :diabloti: a popołudnie... jak każde niedzielne troche robótek domowych-potem wypad w gości :p zara po kościele :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:myślę ,że odpowiedź otrzymasz dopiero z juterka rano;)....jak Klocusiowa dostanie się do kompka;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a doopa... właśnie że jezdem :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Paula Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 O, Klockowa w gościach ;) [quote name='malawaszka']posłuchałam :multi: muzycznie najbardziej mi się podoba Old School :razz: i na początku ten basikk ahhh :mdleje: :loveu:[/quote] Mojej siostrzenicy się muza spodobała :razz: Mnie też, oczywiście, ale nie tak bardzo jak jej ;) Najbardziej ten kawałek, co Klockowa polecała :cool3: Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote=clockwork;5046981 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a doopa... właśnie że jezdem :multi:[/B][/COLOR][/font][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:mad::mad::mad:ja tu doopy nie widzem tylko Twój wpis:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:mad::mad::mad:ja tu doopy nie widzem tylko Twój wpis:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pośladki pokaże ci jutro...[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] przyjarałam na solarium [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:placz:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] scypie[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:placz:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] i piecze[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:placz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] dzięki za eska o Lalce :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Samturia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ooo... Klockowa jak ci te stronki lecą... idze że ci neta zamontowali w domu.. czy sie myle? :P Quote
Recommended Posts