Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][FONT=Arial][COLOR=Blue]zrób[/COLOR][/FONT][/B] [URL="http://video.interia.pl/obejrzyj,film,56878,sortuj,,st,,pozycja,1,zabi%C4%87_kr%C3%B3liczka"][B][SIZE=5][COLOR=Red]>>>KLIK<<<[/COLOR][/SIZE][/B][/URL] [B][FONT=Arial][COLOR=Blue]i współczuj biednemu króliczkowi :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][B][COLOR=SeaGreen]wchodzi skinhead-neonazista do autobusu zapchanego po brzegi... nagle staruszka ustępuje mu miejsca siedzącego [/COLOR][/B][/FONT][LIST]
[*][FONT=Arial][COLOR=SeaGreen][B]co pani robi??[/B]-[I]obuża sie jedna z pasażerek[/I]- [B]pani w podeszłym wieku ustępuje miejsca jakiemuś goowniarzowi?? :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]
[*][FONT=Arial][COLOR=SeaGreen][B]bądź pani człowiekiem... chłopak po chemioterapii, w butach ortopedycznych-[/B] [I]odpowiada starowinka[/I] :p[/COLOR][/FONT][/LIST][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]....no nad chorymi:razz: trzeba się litować ....no nie:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=Blue]zrób[/COLOR][/FONT][/B] [URL="http://video.interia.pl/obejrzyj,film,56878,sortuj,,st,,pozycja,1,zabi%C4%87_kr%C3%B3liczka"][B][SIZE=5][COLOR=Red]>>>KLIK<<<[/COLOR][/SIZE][/B][/URL] [B][FONT=Arial][COLOR=Blue]i współczuj biednemu króliczkowi :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:widziałam , widziałam ...królcio ma sie całkiem oki;)....bo Klocuś to delikutaśna bestyjka jest:p[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][B][COLOR=SeaGreen]wchodzi skinhead-neonazista do autobusu zapchanego po brzegi... nagle staruszka ustępuje mu miejsca siedzącego [/COLOR][/B][/FONT][LIST]
[*][FONT=Arial][COLOR=SeaGreen][B]co pani robi??[/B]-[I]obuża sie jedna z pasażerek[/I]- [B]pani w podeszłym wieku ustępuje miejsca jakiemuś goowniarzowi?? :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]
[*][FONT=Arial][COLOR=SeaGreen][B]bądź pani człowiekiem... chłopak po chemioterapii, w butach ortopedycznych-[/B] [I]odpowiada starowinka[/I] :p[/COLOR][/FONT][/LIST][/quote]
buhahahahaha dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

cześć diable rogaty :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']buhahahahaha dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

cześć diable rogaty :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no... wypraszam sobie... rogów to ja nie mam...[COLOR=Lime] [/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Lime]bynajmniej nic do mnie nie dotarło :eviltong:[/COLOR]

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
I cóż robimy z tak pięknie rozpoczętym dniem ? :loveu:
Nie wiem, czy moge zapytać ? ... [/quote]

Może latające koty:angryy: pooglądać na Rynku. Dziś Młodzież W.w marszu przeciw
dewiacji spotka się tam z marszem Tolerancji.

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no... wypraszam sobie... rogów to ja nie mam...[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Lime]bynajmniej nic do mnie nie dotarło :eviltong:[/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]trza zapytać u źródła;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Vogue']Może latające koty:angryy: pooglądać na Rynku. Dziś Młodzież W.w marszu przeciw
dewiacji spotka się tam z marszem Tolerancji.[/quote]

Już stoję na Placu Matejki. I macham kotem :peace:
Jestem oczywiscie TRADYCJA ! :-x :terazpol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Już stoję na Placu Matejki. I macham kotem :peace:
Jestem oczywiscie TRADYCJA ! :-x :terazpol:[/quote]

Babciu wiedziałam :loveu: :loveu: wiedziałam żeś tradycjonalistka :loveu: :loveu: i do tego patriotka :loveu: :loveu:
może zrobią nam jakieś święto :cool3: rzucania kotem :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Babciu wiedziałam :loveu: :loveu: wiedziałam żeś tradycjonalistka :loveu: :loveu: i do tego patriotka :loveu: :loveu:
[/quote]

[quote name='Vogue']Tak myślałam:-D:-D:-D:-D:-D:evil_lol:[/quote]

No i nie wiem, czy płakać - czy się cieszyć ...
Taka przewidywalna jestem ???? :cool1:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry . Ja z przyczjki :p
I cóż robimy z tak pięknie rozpoczętym dniem ? :loveu:
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B][SIZE=3][COLOR=DarkOrange] Nie wiem, czy moge zapytać ? [/COLOR][/SIZE]... [/B][/COLOR][/FONT]:oops:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
możesz :diabloti: dzień dobry Haneczko w naszych skromnych blogach :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]trza zapytać u źródła;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pytałam... przemilczał :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='HankaRupczewska']Już stoję na Placu Matejki. I macham kotem :peace:
Jestem oczywiscie TRADYCJA ! :-x :terazpol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pomachaj koteckiem i za mnie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Vectra']Babciu wiedziałam :loveu: :loveu: wiedziałam żeś tradycjonalistka :loveu: :loveu: i do tego patriotka :loveu: :loveu:
może zrobią nam jakieś święto :cool3: rzucania kotem :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja bym tam zrobiła konkurencje rzucania młodzieżą wszech... na odległość[/B][/COLOR][/FONT] :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No i nie wiem, czy płakać - czy się cieszyć ...
Taka przewidywalna jestem ???? :cool1:[/quote]
chcesz kota ? :cool1: co prawda nie czarny ,ale można farbke położyć :cool1:
myślę że się nada , latał nie raz :cool3:

Posted

Jestem oczywiscie TRADYCJA ! :-x :terazpol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:a ten kotecek do rzucanie to z Warszawki przyjechał ...od tego brata tego brata:crazyeye:........
o pomysł rzucania MW jest doskonały:multi::multi::multi:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no... wypraszam sobie... rogów to ja nie mam...[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Lime]bynajmniej nic do mnie nie dotarło :eviltong:[/COLOR][/quote]
[COLOR=DarkRed][B]
...................to nie dotrzeć ma..tylko trza w lusto spojrzeć..........:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='Vogue']Może latające koty:angryy: pooglądać na Rynku. Dziś Młodzież W.w marszu przeciw
dewiacji spotka się tam z marszem Tolerancji.[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]..............ale fajne macie rozrywki...u nas dni Opola, ale takowych nie ma:shake::shake::shake:

.....chciała jeszcze dodać, ze posiadam czarnego kota, ale rzucac nijm nie dam:mad::mad::mad:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]
...................to nie dotrzeć ma..tylko trza w lusto spojrzeć..........:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][COLOR=DarkRed][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]spojrzałam... nie mam... a ty masz!! :eviltong: takie poroże że ledwo sie w avatarku zmieściłaś :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]
...................to nie dotrzeć ma..tylko trza w lusto spojrzeć..........:diabloti::diabloti::diabloti:
[COLOR=Red][FONT=Arial][I]:shake:..............autorytatywnie stwierdzam że poroża brak;)[/I][/FONT][/COLOR]
[/B][/COLOR]

[COLOR=DarkRed][B]..............ale fajne macie rozrywki...u nas dni Opola, ale takowych nie ma:shake::shake::shake:

.....chciała jeszcze dodać, ze posiadam czarnego kota, ale rzucac nijm nie dam:mad::mad::mad:
[/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]bo na wsi takich rozrywek brak ...mam na myśli miasto wojewódzkie opole:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dla tych co lubia ostre brzmienie...[/B][/COLOR][/FONT] [URL="http://www.myspace.com/cspride"][FONT=Arial][B][SIZE=3][COLOR=Red]Stronka Pawciowej kapeli[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/URL]... [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]polecam numer "Poza Nawiasem"- oto cali my :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

P.S.
działalność niekomercyjna... więc chyba nic niezgodnego z regulaminem DGM :cool3:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dla tych co lubia ostre brzmienie...[/B][/COLOR][/FONT] [URL="http://www.myspace.com/cspride"][FONT=Arial][B][SIZE=3][COLOR=Red]Stronka Pawciowej kapeli[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/URL]... [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]polecam numer "Poza Nawiasem"- oto cali my :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

P.S.
działalność niekomercyjna... więc chyba nic niezgodnego z regulaminem DGM :cool3:[/quote]

posłuchałam :multi: muzycznie najbardziej mi się podoba Old School :razz: i na początku ten basikk ahhh :mdleje: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']posłuchałam :multi: muzycznie najbardziej mi się podoba Old School :razz: i na początku ten basikk ahhh :mdleje: :loveu:[/quote][FONT=Arial][B][I]:razz:[COLOR=Red]noooo gitarka jest the best:loveu:i nie tylko basik;)[/COLOR][/I][/B][/FONT]

Posted

[quote name='Pysia']Klockowa Ty się ubierz w coś ładnego jak przyjedziesz do maluchów zeby szoku nie przeżyły :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oj Pysiu... przeca ja mam same piękne wyjściowe ciuszki :mad:
chodzi ci o juniorki czy obawiasz się opini sąsiadów :cool3::cool3:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='malawaszka']posłuchałam :multi: muzycznie najbardziej mi się podoba Old School :razz: i na początku ten basikk ahhh :mdleje: :loveu:[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:razz:[COLOR=Red]noooo gitarka jest the best:loveu:i nie tylko basik;)[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote]

ale go lansuje ...

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]basista i gitarzysta zajęci :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oj Pysiu... przeca ja mam same piękne wyjściowe ciuszki :mad:
chodzi ci o juniorki czy obawiasz się opini sąsiadów :cool3::cool3: [COLOR=Red][I]........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:księdza[/I][/COLOR]
[/B][/COLOR][/FONT]

ale go lansuje ...

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]basista i gitarzysta zajęci :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]my też:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]