Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Vectra']ja ją nie strasze ino ostrzegam :cool1: dlatego sama zrezygnowałam ze snu na rzecz dogomanii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Klockowa jutrom będem Ciematakować na gg :diabloti: bo mam interesik malusi :loveu: jak się wyśpiem to siem zgłoszem :loveu: :loveu: :loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:to śpij szybko ....bo ja wracam po 12 i zajmuję Klocusiowej czasa :eviltong:enteresami ....a ty mi nie próbuj Pawcia zagadywac o takie bezeceństwa jak Pysia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:to śpij szybko ....bo ja wracam po 12 i zajmuję Klocusiowej czasa :eviltong:enteresami ....a ty mi nie próbuj Pawcia zagadywac o takie bezeceństwa jak Pysia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] obudzis :razz: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Vectra']obudzis :razz: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja wstaję o 6 ......a ty sobie życzysz:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja wstaję o 6 ......a ty sobie życzysz:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] nie no ja 5:50 pierwsze otwarcie oczek :cool1: więc tak ja cię o %;%0 czy mnie o 12 :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Vectra']nie no ja 5:50 pierwsze otwarcie oczek :cool1: więc tak ja cię o %;%0 czy mnie o 12 :cool3: :cool3: :cool3:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:...nie pij ...ja na %% nie wstaje...:diabloti:obudze cie o 12...niech ci bedzie:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:...nie pij ...ja na %% nie wstaje...:diabloti:obudze cie o 12...niech ci bedzie:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] ja pije tylko cole :oops: z vodeczką :oops: :oops: oo i cytrynką bo witamina C zdrowa przecież :eviltong: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Vectra']ja pije tylko cole :oops: z vodeczką :oops: :oops: oo i cytrynką bo witamina C zdrowa przecież :eviltong:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:shake::shake::shake:oj spaskudziło mi sie dziecko...tak paskudzić drinka cytrynką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:shake::shake::shake:oj spaskudziło mi sie dziecko...tak paskudzić drinka cytrynką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] lubiam słodko - kwaśnio i wesoło :diabloti: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Vectra']lubiam słodko - kwaśnio i wesoło :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:brzmi ciekawie i obiecująco:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:brzmi ciekawie i obiecująco:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] lubie wyszukane smaki :diabloti: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Vectra']lubie wyszukane smaki :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:zaczynam pękać z ciekawości:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Vogue Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Vectra']lubie wyszukane smaki :diabloti:[/quote] [IMG]http://img178.imageshack.us/img178/6228/mleczkozn0.jpg[/IMG] Quote
BeaC Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Vectra']ja pije tylko cole :oops: z vodeczką :oops: :oops: oo i cytrynką bo witamina C zdrowa przecież :eviltong:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]..................spróbuj rumu z colą i cytrynką ..................miodzio........oczywicie jak się obudzisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..................spróbuj rumu z colą i cytrynką ..................miodzio........oczywicie jak się obudzisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] mnnniaaammmm uwielbiam :loveu: Quote
clockwork Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol:nadejszłaś.....posłałam ci info na gg;) esemesik tez poleciał:evil_lol: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nic ni mom na godej-godej :shake: przechwycili do ocenzurowania :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pysia']Ja tu byłem [SIZE=3][COLOR=Red] Ton[/COLOR][/SIZE]y Hal[SIZE=3][COLOR=Red]ik[/COLOR][/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]sie ma Ton..ik :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:placz:wykrakałaś ....ostatnie wyszły spalone teraz w całej chałupie capi:oops:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie wykrakałam :nono::nono: tylko tak musiało sie stać... taka jest procedura smażenia kokletów :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']Klockowa nie śpij bo ci dzieciaka kto podrzuci :cool3: [/quote] :eek2::flaming:[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_11_1.gif[/IMG] [quote name='Vectra']ja ją nie strasze ino ostrzegam :cool1: dlatego sama zrezygnowałam ze snu na rzecz dogomanii :evil_lol: Klockowa jutrom będem Ciematakować na gg :diabloti: bo mam interesik malusi :loveu: jak się wyśpiem to siem zgłoszem :loveu: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]atakuj mnie... bij i poniżaj :diabloti: ale nie wchodze w żadne interesy :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']nie no ja 5:50 pierwsze otwarcie oczek :cool1: więc tak ja cię o %;%0 czy mnie o 12 :cool3: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]o prosze...%% i beze mnie :obrazic: i to od 5.50?? :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Vectra']ja pije tylko cole :oops: z vodeczką :oops: :oops: oo i cytrynką bo witamina C zdrowa przecież :eviltong:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:shake::shake::shake:oj spaskudziło mi sie dziecko...tak paskudzić drinka cytrynką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i colą... [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:wallbash: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:-x[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pysia']Cześć Klockowa siostro moich Klocków :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa.... ciociunia juniorków :loveu::loveu: sie ma Pysiu vel ton-ic :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']mnnniaaammmm uwielbiam :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] jakoś mnie nie zszokowałaś :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Wpadłam się przywitać - Witaj Magdusiu :loveu::loveu::loveu: Lecę dalej, bo w końcu muszę zacząć pracować :evil_lol::scared: Quote
malawaszka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] jakoś mnie nie zszokowałaś :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] aaa buuu jak to??? a ja chciałam być szokująca, kontrowersyjna i w ogóle :placz::placz::placz: i co teraz ze mną będzie??? :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..................spróbuj rumu z colą i cytrynką ..................miodzio........oczywicie jak się obudzisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] jakem żem lubiem wyszukane smaki - piłam to to i miodzioo też :loveu: mój kolega robi zajebisty truneczek - spirytus z piwem cytrynką i miodem cham podły nie chce dać przepisu :mad: :mad: sam tylko to robi :placz: próbowałam ale wyszło mi zupełni co innego :-( :-( dobre w smaku i główka po tym nie boli :cool3: Quote
clockwork Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='malawaszka']aaa buuu jak to??? a ja chciałam być szokująca, kontrowersyjna i w ogóle :placz::placz::placz: i co teraz ze mną będzie??? :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie rycz... :mad:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']jakem żem lubiem wyszukane smaki - piłam to to i miodzioo też :loveu: mój kolega robi zajebisty truneczek - spirytus z piwem cytrynką i miodem cham podły nie chce dać przepisu :mad: :mad: sam tylko to robi :placz: próbowałam ale wyszło mi zupełni co innego :-( :-( dobre w smaku i główka po tym nie boli :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mam obawy jechać do cie... może być ciężko :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Basia_Sz']Wpadłam się przywitać - Witaj Magdusiu :loveu::loveu::loveu: Lecę dalej, bo w końcu muszę zacząć pracować :evil_lol::scared:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cie przeoczyłam :oops: Cześć Basiu... no ja też ciężko pracuje... nadrabiania a nadrabiania :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cie przeoczyłam :oops: Cześć Basiu... no ja też ciężko pracuje... nadrabiania a nadrabiania :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]o masz a to maruda ...tak z samego ranka narzeka że dużo czytania:evil_lol: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
malawaszka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]o masz a to maruda ...tak z samego ranka narzeka że dużo czytania:evil_lol: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] trzeba sie dokształcać przeciez a nie narzekać :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='malawaszka']trzeba sie dokształcać przeciez a nie narzekać :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:to ponarzekać przy dokształcaniu nie wolno:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts