Jasza Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 I ja się podpisuję pod tymi słowami! Podziękowania - a dla Żabki - wszystkiego co najlepsze w nowym domu! Quote
wagens Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 mms jakiego dostałam pierwszego dnia żabki w nowym domu Quote
Jasza Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Aaa, kot się ewakuował w bezpieczne miejsce i obserwuje ;-) Quote
_Aga_ Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Jasza napisał(a):Aaa, kot się ewakuował w bezpieczne miejsce i obserwuje ;-) A Żabka się chciała tylko przywitać :lol: Quote
_Aga_ Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='wagens']Nowe zdjęcie z nowego domku :) Po prostu rewelacja!!!! :loveu: Quote
Jasza Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Nie wierzę własnym oczom!! Ech, gdyby moje psy były takie w stosunku do kotów....;-) Żabko - niech ci się wiedzie w nowym domu jak najlepiej :-) Quote
wagens Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 na szczotke czekamy transport też mamy ale problem taki że w schronisku panuje zasada "kto pierwszy ten lepszy" i nie przytrzymują psa 2-3 dni, napisałam do kilku osób z dogo z poznania , może ktoś się zlituje i pomoże. Pani w schroisku powiedziała że w weekend ma ktoś już przyjść ją oglądać. sms od nowych właścicieli Żabki którego dostałam przed chwilą: "Witam! Mam kilka newsów o Żabie która przeszła metamorfozę, mianowicie szczeka ZAWSZE kiedy czegoś chce a szczególnie jeść, szarpie mnie za sweter kiedy chce się bawić i czasem przez "pomyłke" wypełnia polecenia ale głównie udaje że nic nie rozumie i patrzy oczami dziecka - bo niby czemu ma zejść z łóżka, skarży też kiedy koty kradną jedzenie a ona nie może i szczeka jak kot wraca a my mu nie otwieramy drzwi. W ogóle maja spółe z kotami bo kradną razem.Już sie rozkręciła i przestała sikać w domu bo kilka dni jej się zdarzyło. Jest kochana i straszna pieszczocha. Na razie nie mam ciekawych fotek bo nie miałam do tego głowy. Pozdrawiam Klaudia" Jak sobie to czytam jednocześnie przypominam pierwsze chwile Żabki u nas i to w jakim była stanie i jak się zachowywała to mnie coś ściska za gardło i łzy cisną się do oczu. To już nie ten sam pies, ona dopiero teraz ma czas żeby być znowu psotnym szczeniakiem i cieszyć się życiem. Nie mogłam sobie wyobrazić nawet lepszego finału tej całej hostorii. Quote
_Aga_ Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Pamiętam, jak na mnie z piskiem skoczyła, upięta na ciężkim łańcuchu.. Jaka to radość czytać takie wieści i oglądać takie zdjęcia :) To jest największa "nagroda" dla inspektora ;) Quote
Jasza Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Takie wieści to miod na serce. Żabka fajnie trafiła - ma swoich ludzi i jeszcze koty z ktorymi ma świetne uklady ;-) Quote
Jasza Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [FONT=Times New Roman]Kochani...przepraszam, zajrzyjcie do okruszki..... Wątek w moim banerku.[/FONT] Quote
Recommended Posts