Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']bylam dzis w schronie. Boston ma 2 ranki juz zaschniete kolo lewego oka.......

ja juz nic nie wiem.....[/QUOTE]

:( cioteczki a myślałyście o zabraniu go do tańszego DT i zbiórce deklaracji ? Przepraszam jeśli nie doczytałam.
Strasznie mi szkoda tego psiaka :(

Posted

ja sie nie podejmuje, za duzo mam na teraz psow w dt. nie dam rady.
kto bedzie kase deklarowal? pies nie ma urwanego ogona, obcietej lapy, poderznietego gardla... ciezko bedzie. a to duzy pies i dt tanie nie bedzie.

Posted

[QUOTE]Ja na razie tylko 4 plakaty powiesiłam. [/QUOTE]

dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Ja póki co 10 ale zamierzam nadrobić w następnym tygodniu. Szkoda tylko, że nie mam gdzie tego za darmo drukować.

Posted

bylam dzis z Satrina u Bostona, ona go nie rozpoznala w ogole :) no i Boston ma slad po kle psim na swoim lewym uchu. wtedy prawe odszarpane, teraz na lewym taka rysa po 1 zebie.

poza tym bez zmian

opiekunka mowila,ze on z tym jednym psem sie nie lubi, z tym nowym.

Posted

[quote name='Klauzunka']Kochane tu bazarroo dla Bostka ino żwawo podbijamy, plisssssssssss :)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/218097-Plecaczki-torby-eko-miski-dla-Bostka-6.12.2011r.-ZAPRASZAMY-%29[/URL][/QUOTE]
No jak zwykle za późno się dowiaduję i już ani plecaka, ani szarpaka, ani nawet tego ustrojstwa do wora nie ma :angryy:
Dobrze, że chociaż na torbę się załapałam. Co prawda bez podobizny labka, ale może być :eviltong:

Posted

[QUOTE]No jak zwykle za późno się dowiaduję i już ani plecaka, ani szarpaka, ani nawet tego ustrojstwa do wora nie ma :angryy:[/QUOTE]
jak Ci serio na czym zależy to daj znać;)

[CENTER][FONT=Courier New][SIZE=6][B]przypominam
Przystojniak Bostonek NADAL szuka DT :loveu::loveu::loveu:
[/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Posted

Dawno nie zaglądałam do Bostonka. Niestety dobrych wieści brak :(
Czy był jakiś odzew z ogłoszeń?
Widzę że są kolejne bazarki dla czarnuszka ale czy jest jakiś dt?

Posted

nie, nie, na bostona zbiera kase klauzunka.

tak, podrzuc mi plakaciki, porozwieszam :)
a jeszcze ja musze za kolczyki zaplacic i je odebrac od Ciebie, a Ty 5zl za apaszke jeszcze.
sie namieszalo :)