Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapewne nie mozna. co kilka mcy sobie takie zmiany robia. pozostaje tylko czekac, az znow zmienia.

mozna abonament za 50zl wykupic,zeby ci reklamy nie lataly. ale kazdy woli sie przemeczyc i te 50zl na psy w potrzebie dac.

reklamy? kasa kasa kasa. dogomania to tez kasa dla wlasciciela portalu i tylko to sie liczy.dla niego

Posted

piękna para, to wygląda że Boston zagrzeje miejsce w nowym domku. Zaglądam do niego od czasu jak ta sama pani zastanawiała się nad adopcją Bostona i potem naszego Bruna.
A jak mnie nie pogonicie to zaproszę na bazarek z ozdobami wielkanocnymi:)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/223687-Dla-Luizy-i-Florka-%C5%9Awi%C4%85teczny-wielkanocny-do-11.03.2012-godz-22-00[/url]

Posted

[QUOTE]aneczka77 [INDENT] Lucynko dałaś komuś zdjęcia żeby na labradorach wstawić też widziałam, że jest tam ktoś stąd [/INDENT]
[/QUOTE]

Ja to nie Luśka co prawda, prędzej ten ktoś stąd :evil_lol: ale informuję, że foteczki wstawione :)

Posted

Bostek ostatnio odkrył swoją nową pasję czyli kąpiel w strumyku
Z kotem już żyje w stosunkach tolerancyjnych już go nie goni i nawet pozwala mu chodzić sobie przed nosem ale jak ma okazję to nie omieszka skorzystać no i bardzo szybko się uczy opanował już do perfekcji siadanie warowanie i podawanie łapy obecnie jesteśmy na etapie przychodzenia do nogi
To tyle na teraz pozdrowienia od chłopaków

Posted

Oberwał oberwał...... na początku kot na niego syczał i prychał ale po kilku dniach nie wytrzymał schował się pod ławę i jak Bostek chciał go tam dopaść to dostał trzy szybkie.... bardzo się zdziwił i schował się za moimi nogami no i od tamtej pory cisza co prawda coś czasem jeszcze próbuje ale to tak delikatnie
Za to inne koty w ogrodzie i na spacerze .....szał ale tylko do momentu aż dogoni potem nie wie co ma z nim robić Borys z resztą jest taki sam

Posted

[QUOTE]Za to inne koty w ogrodzie i na spacerze .....szał ale tylko do momentu aż dogoni potem nie wie co ma z nim robić Borys z resztą jest taki sam [/QUOTE]

Skąd ja to znam :)

[QUOTE]Bostek ostatnio odkrył swoją nową pasję czyli kąpiel w strumyku[/QUOTE]

Odezwała się w nim labkowa natura :)

[QUOTE]no i bardzo szybko się uczy opanował już do perfekcji siadanie warowanie i podawanie łapy obecnie jesteśmy na etapie przychodzenia do nogi[/QUOTE]

no proszę, jaki mądry chłopak ! :)

Posted

[quote name='aneczka77']Tak wogóle to dowiedziałam się Dorotko że my się znamy..... ale się zdziwiłam może byś kiedyś wpadła do nas zobaczyć się z Bostkiem i na jakąś herbatkę[/QUOTE]

Hahahaah, widzisz jaki ten świat mały:-) CHętnie Was kiedyś odwiedzę,w końcu mam blisko:-)

Posted

Tak w sumie to pierwszy kontakt już był z synem mojego kolegi z naprzeciwka i było ok tyle że to było tylko tak w przelocie a do Lucynki się wybieramy w najbliższym czasie
W każdym razie poleżeć na Bostku można bo ja ostatnio wykorzystałam go w roli poduszki jak mi się rano do łóżka wpakował

Posted

[QUOTE]oj powinnaś bo jest o co.... To miękkie lśniące futro i mokry nos na ręce.... [/QUOTE]

Anko nie katuj mnie już :-o :)

[QUOTE]zapraszam ponownie na kawe. synek kibluje w domu 2 tyg i jeszcze posiedzi, bo chory, wiec rozrywka nam sie przyda :smile:[/QUOTE]

ja też przyjadę :lol:

Posted

Wiem, że nas zapraszasz ale taka pogoda, że z domu się nie chce wychodzić....jakoś się musimy zmobilizować
No to musimy się jakoś zgrać żebyśmy wszystkie się spotkały
PS chłopaki życzą wszystkim kobietkom wszystkiego najlepszego