Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bosti jest już po pierwszych swoich zajęciach z chorym na autyzm chłopcem no i......bomba:loveu: strzał w dziesiątkę:lol: Bosti zrobił takie wrażenie na rodzicach, że chcą zajęcia 2 razy w tygodniu.
Na początku co prawda trochę się wygłupiał ale szybko załapał o co chodzi i pracował rewelacyjnie a Adaś.... - bardzo się baliśmy, że ciężko mu będzie zaakceptowac nowego psa a tu zaskoczenie okazało się, że dużo odważniej podszedł do Bostona jak do Tofiego. Wcześniej miał duże problemy ze zbliżeniem rączki do pyska psiego a Bostonowi z miski żarcie wyjmował..... normalny szok Tak więc zaprawa przed egzaminem już jest więc myślę, że będzie ok;)

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aneczka77']Bosti jest już po pierwszych swoich zajęciach z chorym na autyzm chłopcem no i......bomba:loveu: strzał w dziesiątkę:lol: Bosti zrobił takie wrażenie na rodzicach, że chcą zajęcia 2 razy w tygodniu.
Na początku co prawda trochę się wygłupiał ale szybko załapał o co chodzi i pracował rewelacyjnie a Adaś.... - bardzo się baliśmy, że ciężko mu będzie zaakceptowac nowego psa a tu zaskoczenie okazało się, że dużo odważniej podszedł do Bostona jak do Tofiego. Wcześniej miał duże problemy ze zbliżeniem rączki do pyska psiego a Bostonowi z miski żarcie wyjmował..... normalny szok Tak więc zaprawa przed egzaminem już jest więc myślę, że będzie ok;)[/QUOTE]

rewelacja :) i pomyśleć, że takie cudo tyle siedziało bidne w schronie gryzione przez inne psy....
Bardzo się cieszę Aniu, że Bostek trafił na Ciebie. To, że Twoje psiaki super się dogadują i fakt, że Bosti tak fajnie się zachowuje to tylko i wyłącznie Twoja zasługa - szacunek ! :)

Posted

Ojej Aga bo się zaczerwienię:lol: ale dziękuję za tak miłe słowa.... ja kocham te psiaki i dla nich wszystko
Mój Tofciu też był rewelacyjnym psiakiem no ale ustąpił miejsca Bostiemu i Boston dzielnie go zastępuje:loveu:

Posted

[quote name='kora78']a spotkania ze zdrowymi dziecmi mieliscie najpierw?

a o wizycie to juz wszyscy dawno zapomnieli, ehhh zycie... ja choc myslami jestem z Wami :)[/QUOTE]

jakiej wizycie?
Luśka o co kaman?

Posted

[quote name='Satrina']No ja się wybieram ale z moją .... mamą. Coś przybąkiwała, że ma zamiar wpaść do Ani rodziców, więc ja też się wbiję prz okazji.[/QUOTE]

już zazdroszczę :)

Posted

oj dobrze, ze przypominasz!!!!

a ja niebawem wyciagam sunie staruszke ze schronu, byla w kojcu kolo Bostona, sunia idzie na dt :) zapraszam do Fruzi z mojego banerku. Ania moze wesprzesz finansowo nasza biede?

Posted

No niestety dziewczęta Bosti nie jest jeszcze wykwalifikowanym psem terapeutą z papierami:shake: ale za to jest wykwalifikowanym kochanym psiakiem bez papierów;) ..... a tak poważnie całkiem to niestety ale Bostka zżarł stres i wspólnie stwierdziliśmy, że to jeszcze za wcześnie. Boston strasznie przeżył ten wyjazd.... nie wiem chyba myślał, że chcę go wywieźc i zostawic albo co.... może tak ktoś kiedyś z nim zrobił i on jeszcze nie jest w stanie aż do tego stopnia zaufac człowiekowi:lol: w każdym razie pod sam koniec egzaminu już było trochę lepiej no ale nikt mu nie da papierów jak on się tak stresuje wyjazdem poza domogólnie jednak został uznany za wspaniałego przyjaznego i łagodnego pieszczocha i dostaliśmy zadanie domowe dużo socjalizacji poza domem no i praca praca i jeszcze raz praca i jest duża szansa że za pół roku będzie już wszystko ok Tak więc na razie Bosti pracuje jak pracował - w domu i z tymi dziecmi których rodzice nie zwracają uwagi na papierki bo w pracy ten psiak jest poprostu genialny pod warunkiem, że jest ona w domu bo o wyjazdach to na razie możemy zapomniec chyba że tych w ramach zadania domowego czyli w gości, nad wodę albo na jakieś mega długie spacery;) tak więc proszę się zgłaszac kto nas zaprosi na jakieś garden party oczywiście w celach czysto szkoleniowych:loveu:

Posted

Poprostu to było za szybko dla Bostona, tyle zmian w tak krótkim czasie. Jeszcze nie jest gotowy, ale za pół roku napewno sobie poradzi.I tak podziwiam Cie, że go zabrałas na egzamin tak szybko.

Posted

oj to jak papugi to Boston bardzo chętnie;) skorzystamy napewno bo ty Lucynko to do nas chyba nie dojedziesz;) powiedz tylko kiedy i Boston się pyta ile piwa przywiexc tak żeby dla niego wystarczyło:loveu:

• 3 weeks later...