Roxana Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Szybciutko na górę domeczku szukac. Domeczek bardzo, bardzo potrzebny! Hallo- domeczku ?! Quote
ewatr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ja trochę z innej beczki :eviltong: ale ruszyła akcja na Molosach "ADVANTAGE z Molosami walczy z pchłami". Mielec jest zgłoszony do głosowania - prosimy o głosowanie link poniżej 100 psiaków ma szanse juz niedługo pożegnać sie z pchłami oby to były Mieleckie pieski :lol: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=5627&page=9 Quote
Ulka18 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Musze Pimpkowi nowe zdjecia zrobic...ostatnio widzialam go w schronisku. Quote
terra Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Miałam parę dni temu Pimpusia na allegro. Teraz czeka w kolejce do następnego wystawienia. Nawet było spore zintersowanie, kilku obsrewujących i jedno zapytanie, facet chciał żeby mu dostarczyć psa kurierem. Grzecznie odesłałam go do schroniska w celu ustalenia szczegółów. Co dalej, nie wiem. Quote
Ulka18 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Terra, poczekaj moze na nowe zdjecia, postaram sie posprawdzac psiaki z zalozonych watkow. Quote
Asia_M Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 terra napisał(a):Miałam parę dni temu Pimpusia na allegro. Teraz czeka w kolejce do następnego wystawienia. Nawet było spore zintersowanie, kilku obsrewujących i jedno zapytanie, facet chciał żeby mu dostarczyć psa kurierem. Grzecznie odesłałam go do schroniska w celu ustalenia szczegółów. Co dalej, nie wiem. Jejku, jakiś niepoważny ten facet...wysłać psa kurierem...no nie :shake: Quote
terra Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Miałam na końcu jęzora parę dosadnych słów, ale sie powstrzymałam. Pomyślałam, że jednak to jest potencjalny domek. Być może facet nie zdaje sobie sprawy jak wygląda rzeczywistość w tym wypadku. A ludzie robią i mówią straszne głupoty często z niewiedzy. A może u tego gościa zaistniały takie okoliczności, że to było wg niego jedyne rozwiązanie? Czekam na nowe zdjątka Pimpusia! A tymczsem do góry, po domek! Quote
Roxana Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Hop, hop- domku szukamy i na górę szybciutko wracamy :multi: Quote
Roxana Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Do góry sierściuszku, do góry kochany dobrego domeczku szukać :multi: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
Roxana Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Gdzie się podziały, kochane domki..... I gdzie się podział kochany PAN... Trzeba szybciutko na górę wracać aby takiego dobrego, kochanego domeczku z najkochanszym panciem na świecie znaleźć :multi: Quote
Roxana Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Gdzie mój domek jest- no gdzie? Tak mi smutno, tak mi źle :-( Czy przygarnie mnie do siebie, Ciepły kącik dla mnie wskarze, Dobra dusza, co pokocha w koncu mnie. Tak mi smutno, tak mi źle- gdzie mój domek jest, no gdzie??? Quote
terra Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Pimpek, maleńki piesek chce zająć w domu nie dużo miejsca, a całe serce człowieka! Quote
Roxana Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Wracamy szybciutko do góry domeczku szukać :multi: Quote
Roxana Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Walentynkowy skok do góry :bluepaw: :multi: Quote
terra Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Pimpek czeka i ma nadzieję, że nareszcie odnajdzie go jego własny człowiek. Człowieku gdzie jesteś? Quote
Roxana Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Wracamy biegusiem do góry :Dog_run: Trzeba się pokazać i domeczku szukać! Quote
Roxana Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 I jeszcze raz hopamy do góry :multi: :multi: aby domeczku szukać ! Quote
Roxana Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Wracamy ślicznoto na górę domciu szukać! Quote
Recommended Posts