Aga76 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Georgia]Pochyleni w milczeniu [/FONT] [CENTER] [CENTER] [CENTER] [FONT=Georgia](listopadowa refleksja)[/FONT] (...)[FONT=Georgia] Po betonowej płycie ślizga się promień listopadowego słońca jak nić pajęczyny otula chryzantemę i łączy się z płomieniem świecy Pochyleni w milczeniu chwytamy pamięcią ten czas, który zatrzymał się wraz z ostatnim oddechem [/FONT] [FONT=Georgia] Jaki piękny jest ten dzień i smutny ? Gdy niebo powite łuną i tysiące świateł Pamięci Tych co za progiem [/FONT] [FONT=Georgia] nieznanym[/FONT][FONT=Arial][SIZE=2] [/FONT][FONT=Arial][FONT=Georgia]Andrzej Brzezina Winiarski[/FONT][/FONT] Quote
brazowa1 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 a Stive-półslepy pies,dla którego Jęzor był przewodnikiem,dalej siedzi.Jęzorem byl jego drugim przewodnikiem,pierwszy-Mikrus,streński i maleńki jakimś cudem znalazł dom. Quote
maarit Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Szukałam wątku innego Jęzorka a trafiłam na ten. Przypomnę więc malucha Bądź szczęśliwy ... [*] Quote
brazowa1 Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='brazowa1']a Stive-półslepy pies,dla którego Jęzor był przewodnikiem,dalej siedzi.Jęzorem byl jego drugim przewodnikiem,pierwszy-Mikrus,stareński i maleńki jakimś cudem znalazł dom.[/QUOTE] Stive-po 13stu latach w schronisku,sam 17stoletni, już nie tylko ślepy,ale i głuchy....znalazł dom. Myślałam, że prędzej znajdzie śmierć. Quote
Recommended Posts