katarzyna kuczewska Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 :-(:-(:-(:-( ja jednego oddała juz koleznce ma swietny dom ale drugi rudasek czeka na swojego pana jest sliczny ma takie piekne niebieskie oczka Quote
dusje Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Czesc Anielice:lol: Rozmawialam telefonicznie z Ciocia Irenka. Ma sie dobrze ale wyczulam u niej tesknote za najblizszymi Jej dziewczynami....ma tylko nas przeciez:lol: Babeczki kochane, prosze zajrzyjcie do Cioci, ona tak teskni i tak bardzo pragnie Waszej obecnosci. Maks i Wy kochane to Jej zycie:lol: Mam dobra wiadomosc:lol: Jest komputer i monitor dla Cioci. trzeba tylko bedzie zalatwic kable, ja bym to zrobila ale nie mam pojecia ile kabla trzeba itd. Wysle wszystko Cioci jak tylko firma Perfect bedzie jechala z przesylkami. Anielice podlaczcie prosze Cioci kompa na kabel, dajcie znac ile kosztuje abomanent na miesiac. Moze wspolnie oplacimy a jesli nie da rady to sama jakos podolam. Zalozcie prosze Cioci skypa......cudo wynalazek, darmowe rozmowy:loveu::loveu::loveu:wprowadzcie Ciocie w tajniki compa np. onet.pl itd. Mysle ze bedzie ucieszona i zafascynuje Ja ten diabelek;) Buzka dla wszystkich:lol: Quote
AnkaG Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Byłam dzisiaj u Pani Irenki. :lol: Maksiu wygląda suuuper. Uszka ładne, sierść błyszcząca. Nie ma śladów wydrapań. No naprawdę jak porównam jak wyglądał na początku to niebo a ziemia. :lol: Wygłaskałam, pogadałam ... Zawiozłam karmę od Anetki ze sklepu bo to 10 kg. A Irenka nie da rady. :shake: Widziałam przysłane fotki białego pudelka ale nie wiem której to cioteczki. :oops: Pani Irenka pomimo, że bolą ją nogi to dużo spaceruje z Maksiem. Quote
Roxana Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Jesteś kochana Aniu :loveu: Ja mam wyrzuty sumienia- bo już dawno nie byłam u Pani Irenki :shake: Ale narazie naprawdę nie mam kiedy... Quote
atena501 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [B][COLOR=black]Nie do wszystkich mam meile więc pozwoliłam sobie kochani na wklejenie listu, który rozsyłam po znajomych !!![/COLOR][/B] [COLOR=darkgreen][B]Miesięcznik MÓJ PIES organizuje 30 września ogólnopolską akcję po hasłem "Zerwijmy łancuchy". Jest to akcja uświadamiająca ludzi , ze pies nie jest stworzony do zycia na uwięzi , do życia na 2-3 m łańcuchu . Szczegółowe informacje znajdziecie na stronie : [/B][/COLOR][URL="http://www.psy.pl/zerwijmy_lancuchy"][COLOR=darkgreen][B]http://www.psy.pl/zerwijmy_lancuchy[/B][/COLOR][/URL] [COLOR=darkgreen][B]Redaktorzy miesięcznika zwrócili sie do mnie z prośbą o koordynację tej akcji na terenie Szczecina. Nasz protest ma polegac na przywiązaniu sie do budy łańcuchem (na kilka minut) oraz rozdawanie ulotek. Czym więcej nas bedzie tym krócej kazdy będzie stał na łańcuchu i tym bardziej będziemy widoczni a co sie z tym wiąże i ten protest bedzie bardziej widoczny. Akcja będzie przeprowadzona przy pomniku 3 orłów w godz. 12-15. Zachęcam wszystkich Was do zapoznania się z materiałami tej akcji na ww. stronie i czynny udział w proteście. Bardzo proszę wszystkich zainteresowanych czynnym wsparciem akcji o kontakt ze mną : meilowy [/B][/COLOR][EMAIL="[email protected]"][COLOR=darkgreen][B][email protected][/B][/COLOR][/EMAIL][COLOR=darkgreen][B] lub telefoniczny 501 270-640. Jeśli nawet nie przyjdziesz wyślij tego miela do swoich przyjaciół-miłosników psów moze oni zechcą wziąć udział w tej słusznej sprawie. Pozdrawiam Aneta Kosakowska [/B][/COLOR][URL="http://www.bearded-collie.pl"][COLOR=darkgreen][B]www.bearded-collie.pl[/B][/COLOR][/URL] [URL="http://www.psieranczo.pl"][COLOR=darkgreen][B]www.psieranczo.pl[/B][/COLOR][/URL] Quote
atena501 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Aniu dzięki wielkie za dowóz karmy:loveu:, ja byłam przed wyjazdem strasznie zabiegana a ze względu na zepsutą windę zawiozłam Pani Irenie tylko 5 kg i zapomniałam później dowieźć resztę. Na szczeście Pani Irena przypomniała sie sama. :p Quote
AnkaG Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Anetko nie ma za co. Przynajmniej "miałam kopa" żeby odwiedzić Irenę i Maksa. W końcu zobowiązałam się też pomagać ... Quote
atena501 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Kochani chciałam przekazać ważną informację tzn. nasza [B]skarpeta[/B] dla Maksa jest już [B]pusta[/B]. Za ostatnie pieniądze kupiłam teraz 2 worki 18-sto kg i zostało mi 20 zł. Bardzo proszę aby osoby chcące nadal pomagać Pani Irenie i Maksowi przekazywały pieniądze bezpośrednio do mnie. Można to robić wysyłając przekaz lub wysyłając na moje konto. Zainteresowanych proszę o kontakt na meila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Mam nadzieję, że nie dojdzie do tego, ze będę musiała powiedzieć Irenie, że nie mam za co kupić karmy. Zaczynam sie nawet bardzo niepokoić tą kwestią. Czekam na odzew od WAS ! Pozdrawiam Aneta Quote
atena501 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [CENTER]:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/CENTER] Quote
AMIŚKA Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 ANETKO oczywiscie że nie możesz zostac sama, ja postaram sie szybko Cie odwiedzic i 100 zł na karme dla MAXA przekazę:lol: I mysle że wysyłanie ,czy dostarczanie do Ciebie pieniążków dla MAXA jest lepsze niz na skarpetę:lol::lol: Przeciez nie mozemy pozwolić na to aby P.IRENKA z MAXEM zostali sami:-(:-(:-( KOCHANI DOGOMANIACY POMÓŻCIE:loveu::loveu::loveu: Quote
Szyszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ja się dorzucę, ale dopiero po 25-tym.:roll: Quote
AnkaG Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ja już rozmawiałam z Anetką telefonicznie i też będę się dorzucać. W końcu obiecaliśmy pomoc ... Quote
AMIŚKA Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 do góry :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
atena501 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Dziękuję za szybki odzew :loveu: już 100 wpłynęło do mnie tylko nie wiem od kogo :cool3:. Kochani jesteście!!! Quote
dusje Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Anetko, bije sie w piersi, ostatnio nie zagladalam tzn, zagladalam ale nie bylo zadnych nowych wiesci poza ostatnimi postami, na watek Cioci Ireny i czuje sie podle...kasa wplynie, nie martw sie prosze. Do konca tygodnia zorientuje sie czy dam rade przekazac przez polskie konto znajomej, jesli zechce mi pomoc w tej kwestii. jesli zas nie, czy masz Anetko w banku tzw. IBAN i Swift dla przelewow zagranicznych???? To niezbedne dla przekazania pieniedzy z innej strony swiata. jesli tak, prosze podaj na pw. Ps wysylam pw do Ciebie. Serdecznie pozdrawiam anielice:lol: Quote
elapieczus1 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 hej rozmawiałyśmy w przedszkolu jak tylko znów stanę na nogi i zniknie z widoku ten przeklęty zakręt to się odezwę pozdrawiam Quote
katarzyna kuczewska Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='atena501']Dziękuję za szybki odzew :loveu: już 100 wpłynęło do mnie tylko nie wiem od kogo :cool3:. Kochani jesteście!!![/quote] wazne ze dostarczone i jest :razz::razz: Quote
AnkaG Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='katarzyna kuczewska']wazne ze dostarczone i jest :razz::razz:[/quote] No to już wiadomo ... :lol: Quote
Roxana Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ja do Anetki pisałam, ze jeszcze w skarpecie Maxa jest 60 zł, które też trzeba koniecznie ściągnąć aby nie przepadły. Ja w tym miesiącu napewno nie dam rady się dorzucić, pół września nie pracowała, szkoda wogóle gadać jaką dostałam dziś wypłatę. I jeszcze mama dostała takie leki po wyjściu ze szpitala do wykupienia, że chyba kredyt trzeba będzie wziąć... Quote
AMIŚKA Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 :lol:[quote name='Roxana']Ja do Anetki pisałam, ze jeszcze w skarpecie Maxa jest 60 zł, które też trzeba koniecznie ściągnąć aby nie przepadły. Ja w tym miesiącu napewno nie dam rady się dorzucić, pół września nie pracowała, szkoda wogóle gadać jaką dostałam dziś wypłatę. I jeszcze mama dostała takie leki po wyjściu ze szpitala do wykupienia, że chyba kredyt trzeba będzie wziąć...[/quote] z tym kredytem i wykupywaniem leków przepisanych w szpitalu-ostrożnie!!!! Roxanko moja mama [po wypisaniu ze szpitala po konsultacji z 2 lekarzami z 8 przepisanych leków potrzebowała 2!!!! Roksanko w sobote i w niedzielę zawody agility:lol: w SZCZECINIE zapraszamy Ciebie z Rodzinką i z jamnikiem!!! Bedzie troche dogomaniaków:lol::lol: Zawody beda na ul.Chopina na stadionie- dawniej Czarnych Zapraszamy wszystkich:lol::lol::lol::lol: Quote
Roxana Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A o której godzinie te zawody Amisiu? W sobotę może nie dam rady ale w niedzielę chętnie :) Konsultowałam się w sprawie leków właśnie też z innymi lekarzami. I faktycznie dwa z sześciu można sobie odpuścić ale te cztery pozostałe powinna brać a to właśnie one kosztują okrutnie... :shake: Quote
AMIŚKA Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 zawody zaczynają się od 9do 16?:lol::lol::lol: czekamy:lol::lol::lol: Quote
atena501 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Kasetka dla Maksa znowu miło sie wypełniła. Dziękuje wszystkim , którzy już wpłacili i tym którzy jeszcze bedą wpłacac:loveu:. Na zawodach agility, które odbyły się w ten weekend w Szczecinie zebrałam 100 zł , to koszt dużego worka karmy :p. Serce mi się raduje !!! :multi: Quote
BoWa Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Spotkałam dziś p. Irenkę i Maksa w parku- macie wszyscy pozdrowienia i podziękowania :lol: Pani Irenka szczególnie dziękuje za listy i kartki tym osobom, które o niej pamiętają . Widać ,że sie cieszy z każdej formy zainteresowania. Dusje masz ucałowania :loveu: I jeszcze jedna Cioteczka została wymieniona do ucałowań, która ma pudelka i jest z W-wy, p. Irenka nie pamiętała imienia, ale dziękuje za kartki ! (przyznać się, kto to ;)) Quote
Recommended Posts