Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc Anielice:lol:

Rozmawialam telefonicznie z Ciocia Irenka. Ma sie dobrze ale wyczulam u niej tesknote za najblizszymi Jej dziewczynami....ma tylko nas przeciez:lol:
Babeczki kochane, prosze zajrzyjcie do Cioci, ona tak teskni i tak bardzo pragnie Waszej obecnosci. Maks i Wy kochane to Jej zycie:lol:

Mam dobra wiadomosc:lol:

Jest komputer i monitor dla Cioci. trzeba tylko bedzie zalatwic kable, ja bym to zrobila ale nie mam pojecia ile kabla trzeba itd. Wysle wszystko Cioci jak tylko firma Perfect bedzie jechala z przesylkami.
Anielice podlaczcie prosze Cioci kompa na kabel, dajcie znac ile kosztuje abomanent na miesiac. Moze wspolnie oplacimy a jesli nie da rady to sama jakos podolam.
Zalozcie prosze Cioci skypa......cudo wynalazek, darmowe rozmowy:loveu::loveu::loveu:wprowadzcie Ciocie w tajniki compa np. onet.pl itd.
Mysle ze bedzie ucieszona i zafascynuje Ja ten diabelek;)

Buzka dla wszystkich:lol:

Posted

Byłam dzisiaj u Pani Irenki. :lol:

Maksiu wygląda suuuper. Uszka ładne, sierść błyszcząca. Nie ma śladów wydrapań. No naprawdę jak porównam jak wyglądał na początku to niebo a ziemia. :lol:

Wygłaskałam, pogadałam ...

Zawiozłam karmę od Anetki ze sklepu bo to 10 kg. A Irenka nie da rady. :shake:

Widziałam przysłane fotki białego pudelka ale nie wiem której to cioteczki. :oops:

Pani Irenka pomimo, że bolą ją nogi to dużo spaceruje z Maksiem.

Posted

[B][COLOR=black]Nie do wszystkich mam meile więc pozwoliłam sobie kochani na wklejenie listu, który rozsyłam po znajomych !!![/COLOR][/B]

[COLOR=darkgreen][B]Miesięcznik MÓJ PIES organizuje 30 września ogólnopolską akcję po hasłem
"Zerwijmy łancuchy". Jest to akcja uświadamiająca ludzi , ze pies nie jest
stworzony do zycia na uwięzi , do życia na 2-3 m łańcuchu . Szczegółowe
informacje znajdziecie na stronie : [/B][/COLOR][URL="http://www.psy.pl/zerwijmy_lancuchy"][COLOR=darkgreen][B]http://www.psy.pl/zerwijmy_lancuchy[/B][/COLOR][/URL]

[COLOR=darkgreen][B]Redaktorzy miesięcznika zwrócili sie do mnie z prośbą o koordynację tej
akcji na terenie Szczecina. Nasz protest ma polegac na przywiązaniu sie do
budy łańcuchem (na kilka minut) oraz rozdawanie ulotek. Czym więcej nas
bedzie tym krócej kazdy będzie stał na łańcuchu i tym bardziej będziemy
widoczni a co sie z tym wiąże i ten protest bedzie bardziej widoczny. Akcja
będzie przeprowadzona przy pomniku 3 orłów w godz. 12-15.

Zachęcam wszystkich Was do zapoznania się z materiałami tej akcji na ww.
stronie i czynny udział w proteście.
Bardzo proszę wszystkich zainteresowanych czynnym wsparciem akcji o kontakt
ze mną : meilowy [/B][/COLOR][EMAIL="[email protected]"][COLOR=darkgreen][B][email protected][/B][/COLOR][/EMAIL][COLOR=darkgreen][B] lub telefoniczny 501 270-640.

Jeśli nawet nie przyjdziesz wyślij tego miela do swoich
przyjaciół-miłosników psów moze oni zechcą wziąć udział w tej słusznej
sprawie.

Pozdrawiam
Aneta Kosakowska
[/B][/COLOR][URL="http://www.bearded-collie.pl"][COLOR=darkgreen][B]www.bearded-collie.pl[/B][/COLOR][/URL]
[URL="http://www.psieranczo.pl"][COLOR=darkgreen][B]www.psieranczo.pl[/B][/COLOR][/URL]

Posted

Aniu dzięki wielkie za dowóz karmy:loveu:, ja byłam przed wyjazdem strasznie zabiegana a ze względu na zepsutą windę zawiozłam Pani Irenie tylko 5 kg i zapomniałam później dowieźć resztę. Na szczeście Pani Irena przypomniała sie sama. :p

• 2 weeks later...
Posted

Kochani chciałam przekazać ważną informację tzn. nasza [B]skarpeta[/B] dla Maksa jest już [B]pusta[/B]. Za ostatnie pieniądze kupiłam teraz 2 worki 18-sto kg i zostało mi 20 zł.
Bardzo proszę aby osoby chcące nadal pomagać Pani Irenie i Maksowi przekazywały pieniądze bezpośrednio do mnie. Można to robić wysyłając przekaz lub wysyłając na moje konto. Zainteresowanych proszę o kontakt na meila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Mam nadzieję, że nie dojdzie do tego, ze będę musiała powiedzieć Irenie, że nie mam za co kupić karmy. Zaczynam sie nawet bardzo niepokoić tą kwestią.
Czekam na odzew od WAS !

Pozdrawiam Aneta

Posted

ANETKO

oczywiscie że nie możesz zostac sama,
ja postaram sie szybko Cie odwiedzic
i 100 zł na karme dla MAXA przekazę:lol:
I mysle że wysyłanie ,czy dostarczanie do Ciebie
pieniążków dla MAXA
jest lepsze niz na skarpetę:lol::lol:

Przeciez nie mozemy pozwolić na to
aby P.IRENKA z MAXEM
zostali sami:-(:-(:-(

KOCHANI DOGOMANIACY POMÓŻCIE:loveu::loveu::loveu:

Posted

Anetko, bije sie w piersi, ostatnio nie zagladalam tzn, zagladalam ale nie bylo zadnych nowych wiesci poza ostatnimi postami, na watek Cioci Ireny i czuje sie podle...kasa wplynie, nie martw sie prosze. Do konca tygodnia zorientuje sie czy dam rade przekazac przez polskie konto znajomej, jesli zechce mi pomoc w tej kwestii. jesli zas nie, czy masz Anetko w banku tzw. IBAN i Swift dla przelewow zagranicznych???? To niezbedne dla przekazania pieniedzy z innej strony swiata. jesli tak, prosze podaj na pw.
Ps wysylam pw do Ciebie. Serdecznie pozdrawiam anielice:lol:

Posted

Ja do Anetki pisałam, ze jeszcze w skarpecie Maxa jest 60 zł, które też trzeba koniecznie ściągnąć aby nie przepadły.
Ja w tym miesiącu napewno nie dam rady się dorzucić, pół września nie pracowała, szkoda wogóle gadać jaką dostałam dziś wypłatę. I jeszcze mama dostała takie leki po wyjściu ze szpitala do wykupienia, że chyba kredyt trzeba będzie wziąć...

Posted

:lol:[quote name='Roxana']Ja do Anetki pisałam, ze jeszcze w skarpecie Maxa jest 60 zł, które też trzeba koniecznie ściągnąć aby nie przepadły.
Ja w tym miesiącu napewno nie dam rady się dorzucić, pół września nie pracowała, szkoda wogóle gadać jaką dostałam dziś wypłatę. I jeszcze mama dostała takie leki po wyjściu ze szpitala do wykupienia, że chyba kredyt trzeba będzie wziąć...[/quote]

z tym kredytem i wykupywaniem leków przepisanych w szpitalu-ostrożnie!!!!
Roxanko moja mama [po wypisaniu ze szpitala po konsultacji z 2 lekarzami z 8 przepisanych leków potrzebowała 2!!!!

Roksanko w sobote i w niedzielę zawody agility:lol: w SZCZECINIE
zapraszamy Ciebie z Rodzinką i z jamnikiem!!!
Bedzie troche dogomaniaków:lol::lol:
Zawody beda na ul.Chopina na stadionie- dawniej Czarnych
Zapraszamy wszystkich:lol::lol::lol::lol:

Posted

A o której godzinie te zawody Amisiu? W sobotę może nie dam rady ale w niedzielę chętnie :)

Konsultowałam się w sprawie leków właśnie też z innymi lekarzami. I faktycznie dwa z sześciu można sobie odpuścić ale te cztery pozostałe powinna brać a to właśnie one kosztują okrutnie... :shake:

Posted

Kasetka dla Maksa znowu miło sie wypełniła. Dziękuje wszystkim , którzy już wpłacili i tym którzy jeszcze bedą wpłacac:loveu:.

Na zawodach agility, które odbyły się w ten weekend w Szczecinie zebrałam 100 zł , to koszt dużego worka karmy :p.

Serce mi się raduje !!! :multi:

Posted

Spotkałam dziś p. Irenkę i Maksa w parku- macie wszyscy pozdrowienia i podziękowania :lol:
Pani Irenka szczególnie dziękuje za listy i kartki tym osobom, które o niej pamiętają . Widać ,że sie cieszy z każdej formy zainteresowania.

Dusje masz ucałowania :loveu: I jeszcze jedna Cioteczka została wymieniona do ucałowań, która ma pudelka i jest z W-wy, p. Irenka nie pamiętała imienia, ale dziękuje za kartki ! (przyznać się, kto to ;))