Jump to content
Dogomania

CHOC MAJA SPORO LAT TO JESZCZE DUZO PRZED NIMI-ZBIERAMY NA UTRZYMANIE i SPLATE DLUGU

Recommended Posts

• Replies 906
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Beat2010']w sobotę widzimy się na spacerku :)[/QUOTE]
widzieliśmy się, ale z daleka ;), bo był na spacerku z Iwonką. Juz nie mogę doczekać się upałów, żeby go wykąpać :loveu:

Posted

z Amantem jest zawsze żywo, szczegolnie jak drze mordkę na spacerze, liczyłam, ze ktoś się odezwie :), dzięki APSA,
a i tak miałam do Ciebie pisać: czy chcesz na Wielkanoc wielokrotnie wspominaną furmanke z konmi z piernika?

Posted

[quote name='Beat2010']cos mi sie wydaje, że piszę sama do siebie :evil_lol: czy ktos podczytuje " z partyzanta" ?[/QUOTE]

i ja podczytuje, tylko ostatnio troche wolnego miałam od dogomani, ale pamiętam i myślę
o niuńkach, nawet jak nie zaglądam ;)

Posted

Sara i Poker zapraszają na wielkanocny bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/225050-Wielkanocne-kruche-ciastka-pierniczki-ozdoby-pisanki-dla-Pokera-i-Sary-do-30.03-g.17?p=18878200#post18878200[/URL]

Posted

[quote name='Beat2010']Sara i Poker zapraszają na wielkanocny bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/225050-Wielkanocne-kruche-ciastka-pierniczki-ozdoby-pisanki-dla-Pokera-i-Sary-do-30.03-g.17?p=18878200#post18878200[/URL][/QUOTE]

oj jak dobrze :) , będziemy jeść pyszne ciasteczka:)

Posted

Pierwszy raz na mnie trafiło wziąc cała klatkę na wybieg - psy oszalały:) Amant był rozczulający, co chwila przybiegał na głaskanie i przytulenie, ale nie tracił na czujności, bo zerkał na siatkę i na drogę i oszczekiwał wrogów:evil_lol: , niestety, czeka go strzyżenie miejscowe, bo błoto??? zbiło się w kamienie i nie mozna wyczesać, Blekuś biegał samodzielnie, miał bardzo ważne sprawy do załatwienia wzdłuż siatki ;), za to Finka....
[COLOR=darkorange]APSA, to dla Ciebie[/COLOR] :multi: : Finka zachwywała sie jak źrebaczek:skakała na 4 łapy do góry, potem wypinała dupinkę do góry, a przednie łapy na glebie, wykopała sobie super dołek w piasku i tam polegiwała, a przede wszystkim, na wyścigi z Amantem, przybiegała na głaskanie i całowanie, biegała po wybiegu z szybkością błyskawicy:Dog_run:

• 4 weeks later...
Posted

W sobotę Amant został wykąpany w rowie :) bardzo grzecznie dawał oblewać się wodą, odmoczył sobie tyłeczek i ogon ( grzecznie zrobił siad w rowie :evil_lol:), został wyczesany z najgorszych kup :multi:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Beat2010']W sobotę Amant został wykąpany w rowie :) bardzo grzecznie dawał oblewać się wodą, odmoczył sobie tyłeczek i ogon ( grzecznie zrobił siad w rowie :evil_lol:), został wyczesany z najgorszych kup :multi:[/QUOTE]

a jakaś fotorelacja?:lol:

Posted

niestety nie, bo ręce miałam zajęte czymś zupełnie innym niż aparat :), nawet pełne tego innego:evil_lol: ale Amant był słodki, przytulał się, jak bolało to dawał znak delikatnie poszczypując, ze nie jest fajnie, przy takim przebywaniu z nim, innym niż tylko spacer, okazuje się, ze to super mądry , grzeczny i przylepny psiak

• 2 weeks later...
Posted

przepraszam za off ale czy znasz Beatko pumkę? lub wiesz co dzieje się z Seniorem?
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/214978-14-letni-ONEK-szuka-domu-%29-Mo%C5%BCe-kto%C5%9B-jest-ch%C4%99tny-aby-podarowa%C4%87-Mu-domek-Prosimy[/url]

Posted (edited)

znam pumkę, senior to głownie/również pies Karoliny i Michała spoza dogo, pewnie zobaczę się z nimi w niedzielę to popytam
A jednak chciałamm wiedzieć szybciej i zadzwoniłam, ale chyba Karolinka w pracy nie za bardzo może odbierać prywatne rozmowy

Edited by Beat2010
  • 3 weeks later...
Posted

Amanty były wczoraj na spacerze na wybiegu z Paulinką, rozczuliły mnie Amant i Finka, bo jak zobaczyły, to nie chciały wracać beze mnie do boksu lub przynajmniej bez pogłaskania :)
Amant wyczesany bardzo ładnie wyglada z przodu, z boczku na znowu "błoto" do zmycia wodą. W przyszły weekend ma być upał, to może Żanetka go wykąpie z szamponem.